הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התרופות הללו יכולות להזיק בדרך כלשהי?

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
עוד כמה ימים אני טס לתאילנד ואני כניראה אעשה את החיסונים.
כל הזריקות הן תוך שריריות (אם זה משנה במשהו)

hepatitis b vaccine 20 mcg/via
שאני מניח שזה צהבת B.

hepatitis A virus (inactivated)
שאני מניח שזה צהבת A

salmonella typhi capsular polysaccaride
שאני מניח שזה טיפוס.

יש למישהו מושג אם זה יכול להזיק בצורה כלשהי? (אני משתמש בקלן כרגע אם זה רלוונטי)

אגב סתם בשביל ההתעניינות, אם בן אדם עשה סייקל של טסט 500 1-10 דיבול 1-4 30 מ"ג ורוצה לעשות את החיסון זה יכול לפגוע?

תודה רבה!

כל מה שאני יכול להגיד לך זה קח אותי איתך במזוודה. חח למה אתה עושה חיסונים? אני הייתי פעמיים ומעולם לא עשיתי חיסונים לתאילנד.

• פותח/ת השרשור
יש כבר חבר אחד שמתוכנן לבוא במזוודה :D (אם בכלל אני מביא מזוודה)
אני עושה חיסונים ליתר ביטחון..
אני מכיר הרבה אנשים שטיילו ולא עשו חיסונים אבל אני לא רוצה לקחת ריזיקה שאני אהיה בצפון ויעקוץ אותי איזה יתוש שעקץ חזיר בר לפני... :nono:

כל מה שאני יכול להגיד לך זה קח אותי איתך במזוודה. חח למה אתה עושה חיסונים? אני הייתי פעמיים ומעולם לא עשיתי חיסונים לתאילנד.

למה סתם לבלבל את המוח - אתה לא מסוגל להיפרד מהחדר כושר. 😛

בוא נגיד שלהתאמן כמו שצריך אי אפשר. וכמה זמן אתה כבר מריץ שם סייקל? שלושה ארבעה שבועות מקסימום.
ואיזה בדיוק תזריק בצורה סטרילית בצפון תאילנד מאחורי השיחים?

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שלהתאמן כמו שצריך אי אפשר. וכמה זמן אתה כבר מריץ שם סייקל? שלושה ארבעה שבועות מקסימום.

מאחורי השיחים הירוקים LOL
🚬🤪🚬

זה בא בעסקת חבילה עם איידס

אחי תנסה את tonigym בפאטייה חדר כושר מטורף שתי קומות כניסה עולה בסביבות 20 שח ויש אפילו חנות שמוכרת בגדיי בודיבילדר בזול

לא רואה בעיה. זה בסך הכל חיסונים. חושב שדווקא יפה שאתה עושה אותם במקום לזרוק זין.

כל מה שנאמר + החומרים שם זה רפואי אם אני לא טועה, אתה פשוט ניגש לבית מרקחת וקונה. (כמו במקסיקו)

וכמובן העצה הרגילה למטיילים לתאילנד, תמיד שלח יד לפני שאתה עושה משהוא עם "בחורה" שם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית