הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול

כפיר

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
0
98
0
הרבה פעמים דיברו פה על זה אבל אותי מעניין לדעת שאם אני במהלך היום משתמש בדיבול שזה כדורים ובערב אני שותה וודקה השילוב של כדורים ואלכוהול יכול במקרה הטוב להביא אותך לבית חולים..מישהו קרה לו פעם משהו מהשילוב הזה???

לא ניראה לי שקרה למישהו משהו מהשילוב הזה כי קרוב לוודאי שאנשים לא ניסו אותו.
הדיבול רעיל לכבד והאלכוהול גם לא דבר בריא לכבד.
לא הייתי משלב בין שניהם, גם אם כל החבר'ה שותים.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אחי יום שישי אני ישים 5 דיבולים מכה ואז נשב ביום שישי בערב נוריד בקבוק ואני יעדכן אתכם אם הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח גם אני פשוט סתם עניין אותי לדעת על שילוב של כדורים כאלה ואלכוהול נראה הגיוני לא לשלב דבר כזה...אולי בירה זה חצי נחמה

חחחחחחח גם אני פשוט סתם עניין אותי לדעת על שילוב של כדורים כאלה ואלכוהול נראה הגיוני לא לשלב דבר כזה...אולי בירה זה חצי נחמה

כמו שאני לא יודע גם אתה לא יודע אם הבירה שתישתה תעשה לך משהו לכבד..
אבל במקרה שהיא תעשה לך משהו ובגללה לא תוכל להתאמן יותר או שתצטרך לעשות ניתוחים כלשהם או ניקויים או מה שזה לא יהיה אז אתה תגיד לעצמך "איזה טמבל אני יא אללה לא רק שלא הייתי צריך את הבירה הזאת אלא לא הייתי צריך לצאת בכלל ביום שישי"
אז תעשה את השיקולים שלך אם זה שווה את הסיכון.

כשאני לקחתי כדורים אנטי דלקטיים (Betaren) אני לא העזתי להתקרב לאלכוהול, אז דיבול?!

מחירי הכבד עלו לאחרונה.

LOL

• פותח/ת השרשור
ואיפה ראיתה אותי כותב שלוקחים דיבולים בלי טסט.שאלתי שאלה את עדי לא ביקשתי תשובה "חכמה" ממך

אדי אני שמתי לב עליך שאתה ממש נגד דיבולים אפשר לדעת למה???
אני נגד אורליים בכלליות.
1. רעילות
2. תוצאות לא שוות את תופעות הלוואי
3. תופעות לוואי חמורות יחסית (כולסטרול,שומנים בדם המרה גבוהה לאסטרוגן) לגבי אסטרוגן בגלל שרוב האורליים עוברים תהליך של מטיליזציה (מוסיפים להם קבוצה מטילית כדי שיהיו עמידים יותר כאשר דיבול או כל אורלי אחר עובר המרה לאסטרוגן אתה מקבל methylestradiol שהוא הרבה יותר פוטנטי מאטרוגן
4. רעילות לכבד.

קיצר חרא. וכל זה למה בוסט לסייקל פחח תקחו סוספנשין או תבצעו frontload
חוץ מזה נניח וכדור דיבול במינון 5מג הכדור עצמו שוקל חצי גרם כמה חומר פעיל אתה כבר חושב שיש שם?? מממ כמעט כלום. ואני אגיד יותר מזה. כמה מג" מאותם 5 מג אתה חושב שמגיעים בסוף למחזור הדם? אני חושב שאתה יכול כבר לענות בעצמך.

אתה צודק אז למה זה כל כך נפוץ??אני כמעט לא מכיר בן אדם שבסייקל לא מכניס דיבול או אנדרול
כי זה עובד. וצורת השימוש היא פשוטה. מה אתה מעדיף? לדקור את עצמך 2-3 ביום או לבלוע כדורים? אני יכול להגיד לך שאני ירדתי מעניין האורליים. בסייקל האחרון לקחתי סוספנשין 100מג לפני אימון למשך 4 שבועות. בחיים אבל בחיים לא הרגשתי כל כך אגרסיבי באימונים וכל כך חזק. הרגשה פי מיליון יותר טובה מאשר סייקלים שלקחתי בהם דיבול או אנדרול (שבכלל גרם לי להרגיש זבל) אין דברים כאלה גם התוצאות היו בהתאם עליתי 11קג ב 8 שבועות ורק 1.5 אחוז שומן. בסייקל חמישי שלי. זה יותר מכל סייקל אחר שעשיתי (טוב הכל היה מתוקטק בסייקל הזה מבחינץ אימונים ותזונה) אבל ההרגשה עם סוספנשין הייתה פגז. אין ספק שזה ישתלב בסייקלים עדתידיים.

החרא הזה יותר חזק מטרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית