עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחח גם אני פשוט סתם עניין אותי לדעת על שילוב של כדורים כאלה ואלכוהול נראה הגיוני לא לשלב דבר כזה...אולי בירה זה חצי נחמה
מחירי הכבד עלו לאחרונה.
כי לא לוקחים דיבול בלי טסט?אדי אני שמתי לב עליך שאתה ממש נגד דיבולים אפשר לדעת למה???
אני נגד אורליים בכלליות.אדי אני שמתי לב עליך שאתה ממש נגד דיבולים אפשר לדעת למה???
כי זה עובד. וצורת השימוש היא פשוטה. מה אתה מעדיף? לדקור את עצמך 2-3 ביום או לבלוע כדורים? אני יכול להגיד לך שאני ירדתי מעניין האורליים. בסייקל האחרון לקחתי סוספנשין 100מג לפני אימון למשך 4 שבועות. בחיים אבל בחיים לא הרגשתי כל כך אגרסיבי באימונים וכל כך חזק. הרגשה פי מיליון יותר טובה מאשר סייקלים שלקחתי בהם דיבול או אנדרול (שבכלל גרם לי להרגיש זבל) אין דברים כאלה גם התוצאות היו בהתאם עליתי 11קג ב 8 שבועות ורק 1.5 אחוז שומן. בסייקל חמישי שלי. זה יותר מכל סייקל אחר שעשיתי (טוב הכל היה מתוקטק בסייקל הזה מבחינץ אימונים ותזונה) אבל ההרגשה עם סוספנשין הייתה פגז. אין ספק שזה ישתלב בסייקלים עדתידיים.אתה צודק אז למה זה כל כך נפוץ??אני כמעט לא מכיר בן אדם שבסייקל לא מכניס דיבול או אנדרול