הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה נקייה - היפרטרופיה...

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
אני עוד יחסית מתחיל.. עשיתי איזה חצי SS ופרשתי בגלל סיבות משלי, לSS אני לא חוזר..
החלטתי בלב שלם לעשות מסה נקייה, איזה תוכנית כדאי לי ללכת אם המטרה שלי היא היפרטרופיה? (אני יכול ללכת כמה פעם שצריך בשבוע.. עדיף 4 על 3?) כמובן תוכנית שתהיה עם כל המורכבים אבל נראה שלי שעדיף עם עוד תרגילים כי בכל זאת המטרה היפרטרופיה... מה אתם מציעים??

• פותח/ת השרשור
SS לא הלך הכי טוב.. היו לי הרבה בעיות.. בכל מקרה אין סיכוי שאני חוזר לזה, אני לא מוכן להכניס יותר קלוריות מ500 מעל הRMR..
סיימתי עם המשקלים האלה:
סקוואט 65
בנץ' 65
דדליפט 110
פרס 47.5
BOR 57.5

וכן אני יודע שהמשקלים מוזרים...
איזה תוכנית כדאי לי לעשות למסה נקייה?

---------- התגובה התווספה 13-03-2011 ב 16:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-03-2011 ב 18:24 ----------

בבקשה תעזרו.. כנראה היום אימון... איזה תוכנית אימונים כדאי לעשות עם מסה נקייה? מטרה-היפרטרופיה

נערך לאחרונה:
אין דבר כזה מסה נקייה ואין לעלות רק בשריר.

המשקלים לא מצדיקים מעבר לתוכנית מתקדמת יותר.

500 קלוריות מעבר לתחזוקה זה יכול להספיק לגדול ולהמשיך לבצע תוכניות כוח.

אם אתה ממש מתנגד יש בפורטל מגוון נוסף של תוכניות כמו AB או חלוקה נוספת לפלג גוף עליון ותחתון - אבל לעניות דעתי הן יהיו יעילות פחות מתוכניות כוח בשלב הזה של האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאי אפשר לעלות נקי בשריר.. הכוונה שלי במסה נקייה הייתה משהו כמו 500 קלוריות מעל התחזוקה שלי.
אתה אומר שכדאי לי להמשיך SS למרות שאני לא הולך לאכול יותר מ500 קלוריות מעל התחזוקה? שוב-המטרה היא היפרטרופיה, תודה

אם ההתקדמות בSS אינטנסיבית מדי לך (מסיבות כאלה ואחרות - עבודה/לימודים...)
אתה יכול לבחור תוכנית עם התקדמות שבועית כמו הליניארית למשל ולהתקדם איתה יפה

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם SS, פשוט חשבתי שבגלל שאני לא אוכל הרבה קלוריות עדיף תוכנית שונה.. הבנתי.. אז לעשות SS רגיל ולהעלות משקלים מתי שאני יכול?? זה יעזור יותר להיפרטרופיה מאשר איזה AB עם מורכבים? (ועזר יעני)

---------- התגובה התווספה 14-03-2011 ב 15:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-03-2011 ב 19:49 ----------

בקיצור חבר'ה להמשיך SS עם 500 קלוריות מעל הRMR וזהו? לא להוסיף עזר לא שום דבר??

אם אתה לא רוצה להתפרע בקלוריות אתה יכול לעלות משקל ב-SS כל אימון שני, ואם גם זה מרגיש לך יותר מדי אתה יכול לעשות את הליניארית. אם אתה מחפש יותר היפוטרפיה אתה מוזמן לפמפם.

למה אנשים כותבים היפוטרופיה? ברור לכם שזה ההפך מהיפרטרופיה נכון?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רוצה להתפרע בקלוריות אתה יכול לעלות משקל ב-SS כל אימון שני, ואם גם זה מרגיש לך יותר מדי אתה יכול לעשות את הליניארית. אם אתה מחפש יותר היפוטרפיה אתה מוזמן לפמפם.

מזתומרת מוזמן לפמפם? ולא הבנתי מה הכוונה בהיפורטפיה או היפרטרופיה.. המטרה שלי היא גדילה במסת שריר.. בלפמפם אתה מתכוון להוסיף עזר ולהפוך את זה ל AB רגיל?

• פותח/ת השרשור
כנראה שהתפריט שלי יהיה כ500 קלוריות מעל התחזוקה עם עד איזה 100 ג' פחמימה, שוב-איזו תוכנית תעזור לי הכי הרבה לגדילה של מסת שריר? פיצולים (AB רגיל/ABC) או הסגנון של SS?

• פותח/ת השרשור
עשיתי היום באימון SS-B ובמקום פאוורקלין עשיתי CHIN UPS 3X5 עם משקל...
עדיין לא ברור לי, איזה תוכנית כדאי לי לעשות? (שוב - המטרה היא גדילה של מסת שריר, ואני לא יאכל יותר מ500 מעל התחזוקה שלי)

אני לא מבין אתה מתקדם עדין מאימון לאימון? אם כן תמשיך עם SS, אם לא והמטרה זה מאסה תחליף לתוכנית עם התקדמות שבועית כמו לינארית או טקסס. 500 זה מספיק בשביל לגדול. השאלה אם אתה באמת אוכל בפלוס 500 או שסתם נראה לך ואתה על ניטרלי. אתה עולה במשקל? מתקדם במשקלים?

מתח זה אחלה -פאורקלין נותן המון כוח אבל אם אתה מעדיף מאסה אתה יכול להחליף PC במתח (או בחתירה)

• פותח/ת השרשור
מה פועל יותר על רוחב גבי מתח או חתירה?
אני לא יודע אם אני מתקדם עדיין מאימון לאימון כי חזרתי רק אתמול ממנוחה של שבוע בגלל איזה משהו בגב

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית