הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משחקי קרוספיט 2011

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
המשחקים השנה ייערכו בתאריכים 29-31 ביולי בקארסון, קליפורניה.

כמו בעבר, גם השנה יהיו שני מקצי מוקדמות, אבל בשונה מבעבר, השנה כל אחד יכול להשתתף במוקדמות, גם אם הוא לא מתאמן באופן שגרתי במועדון קרוספיט כלשהו.

כל מה שנדרש לעשות הוא להירשם באתר התחרות: https://games.crossfit.com/user/register בעלות של 5$. הרישום מסתיים ב- 20 למרץ.

מקצה המוקדמות הראשון (sectionals) יימשך 6 שבועות, כאשר בכל שבוע יוצג אימון באתר התחרות, אותו יצטרכו המתמודדים לצלם ולהעלות לצורך אישור, או להגיע למועדון קרוספיט כדי שהמאמנים שם יאשרו את הביצוע. יש צורך להשלים את כל ששת האימונים שיפורסמו.
האימון הראשון יפורסם ב- 15 למרץ.

המקצה השני (regionals) יתחרו 60 הגברים ו- 60 הנשים בעלי הניקוד הגבוה ביותר באיזור שלהם בתחרות האיזורית ומהם יבחרו אלה שיעלו למשחקים. המקצה הזה יתפרש על פני 4 סופי שבוע, בין ה- 27 למאי לבין ה- 19 ליוני, בכל סופ"ש התחרות תכלול כמה איזורים. ישראל שייכת לאסיה, והמקצה הזה ייערך בתאריכים 10-12 ליוני.

בהצלחה לכל מי שמשתתף!

• פותח/ת השרשור
פורסם האימון הראשון:

Complete as many rounds and reps as possible in 10 minutes of:
30 Double-unders
15 Power snatches

The Power snatch loads are as follows:
Men and Masters Men 45-49, 50-54: 75lbs/35kg
Women and Masters Women 45-54: 55lbs/25kg
Masters Men 55-59, 60+: 65lbs/30kg
Masters Women 55-59, 60+: 45lbs/20kg

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
האימון השני התפרסם שבועיים אחרי הראשון, עקב תקלה טכנית באתר.
כאן הוא מתפרסם באיחור אופנתי 😃

Complete as many rounds and reps as possible in 15 minutes of:
9 Deadlifts (155lbs / 70kg)
12 Push-ups
15 Box jumps (24")

נכון להיום, התוצאה הטובה ביותר מבין הגברים היא 15 סיבובים מלאים + 9 דדליפט + 12 שכיבות סמיכה + 14 קפיצות ומבין הנשים 16 סיבובים מלאים + 9 דדליפט.

• פותח/ת השרשור
האימון השלישי:

Complete as many rounds and reps as possible in 5 minutes of:
Squat clean (165lb / 75kg)
Jerk (165lb / 75kg)

Description
Squat clean and Jerk
In this movement, the barbell goes from ground to overhead with the athlete passing through a full squat position while the barbell is racked on the shoulders. This can be a full-squat-clean-thruster, a power-clean-front-squat-split-jerk, or anything in between as long as the three key positions are reached. The barbell begins on the ground. Touch and go is permitted. No bouncing. The athlete must pass through a full squat with hips below knees. The barbell must come to full lockout overhead with the hips, knees and arms fully extended, and the bar directly over the heels.

אימון לא קל, עם משקלים יפים.

• פותח/ת השרשור
בסוף השבוע זה מתחיל! תחרויות הגמר של המשחקים ייערכו בימים שישי-ראשון.

השנה Reebok חתמה על הסכם חסות ל- 10 שנים עם קרוספיט, כך שההפקה צריכה להיות מושקעת. בינתיים, המתחרים קבלו מתנות יפות 😃. אגב, הפרסים למנצחים עומדים על 250,000 דולר למקומות הראשונים!

האימון השלישי אחד הקשים עם משקלים כאלה בכלל
תגיד זה משודר איפשהו?ראיתי קצת בקבוצה שלהם בפייסבוק

• פותח/ת השרשור
התחרויות הראשונות פורסמו.

התחרות הקבוצתית:
For time:
Move 15 sandbags (1,700 lbs.) 200 yards
There will be a 6-log obstacle at the 50-yard line and a 4-foot wall at the end. The sandbags must be moved from the start line, over the logs, and over the wall. Once all the sandbags are over the wall, they must be returned to their original position, passing over the wall and logs again.
התחרות האישית:

For time:
210-meter ocean swim
Run 1,500m in soft-sand
50 Chest-to-bar pull-ups
100 hand release push-ups
200 Squats
Run 1,500m in soft-sand

• פותח/ת השרשור
פורסמו התחרויות 2 ו- 5:

Skills 1
Max L-sit for time (1 attempt)
Max distance softball throw (2 attempts)
Max distance handstand walk (1 attempt with 1 mulligan if less than 5 yards)

Athletes will be scored for this event in the same system as the Regional scoring. And they will be ranked in each test with the sum of their 3 rankings determining their final score for the event. Low score wins and will receive the identical points as the other events.

Individual Event 5 is:

Skills 2
1 rep max weighted chest-to-bar pull-up for load
1 rep max snatch for load
Jug carry for distance in 60 seconds

Each athlete has 2 minutes to establish a 1 rep max chest-to-bar pull-ups, 2 minutes to establish a 1 rep max snatch, and then will have 60 seconds to carry 2 weighted water jugs, as far as possible.

Athletes will be ranked in each test with the sum of their 3 rankings, determining their final score for the event.

לטעמי, תחרויות מעניינות.

חלק מהדברים פה ממש לא פרופורציונליים לטעמי.
השחיה נגיד בתחרות הראשונה היא כלום ביחס לריצות או שאר התרגילים. זה דבר שלא אמור לקחת יותר מ5 דקות, וזה לאנשים ששוחים ממש לאט. לרוץ 1500 מטר על קצב כזה בחול יבש זה ממש מהיר.
מה שכן, הזמן לאנאירובי באותה תחרות למישהו שמתאמן צריך להיות מהיר מבהרה מאשר החלקים האירוביים.
אבל יכול להיות שזה רק אני. יכול להיות שזה לא באמת ככה. ריצה אחרי 200 סקוואטים, ועוד בסוף כשאתה בתחרות מול אחרים נשמעת לי משהו מטורף. ואני מדבר בתור אח שרץ בתחרויות 5 ק"מ אחרי 20 ק"מ אופניים.

בכללי זה נשמע ממש מעניין לצפיה. יש מקום שאפשר לראות את השידורים0 החוזרים של זה/תוצאות של הספליטים?

• פותח/ת השרשור
התחרות הראשונה כבר גרמה לשני מתחרים לעוף מהתחרות: רוב אורלנדו לא הצליח להשלים את המשחה ונזקק לעזרת סירה כדי לא לטבוע (!) ומיקו סאלו סובל, עד כמה שידוע עכשיו, מעור תוף קרוע ולכן פרש מהמשך התחרויות.

• פותח/ת השרשור
תחרות מספר 4:

For time:
5 Muscle-ups
245 pound Deadlift, 10 reps
15 GHD Sit-ups
Sprint 50 yards
5 Muscle-ups
15 GHD Sit-ups
Sprint 100 yards
5 Muscle-ups
15 GHD Sit-ups
Sprint 150 yards
5 Muscle-ups
15 GHD Sit-ups
Sprint 150 yards

למרות הפסילה, רוב אורלנדו עדיין מתחרה, אם כי הוא לא מקבל ניקוד ולא יוכל להתחרות מחר.

התחרות הראשונה כבר גרמה לשני מתחרים לעוף מהתחרות: רוב אורלנדו לא הצליח להשלים את המשחה ונזקק לעזרת סירה כדי לא לטבוע (!) ומיקו סאלו סובל, עד כמה שידוע עכשיו, מעור תוף קרוע ולכן פרש מהמשך התחרויות.

רוב אורלנדו הזה, כניראה שפשוט לא יודע לשחות. חבל שלא אמרו להם מראש שדרוש ידע בשחיה.

תגיד מה בסוף עם השתי ישראלים הם השיגו מימון ליסוע?

• פותח/ת השרשור
רוב אורלנדו הזה, כניראה שפשוט לא יודע לשחות. חבל שלא אמרו להם מראש שדרוש ידע בשחיה.

אני לא יודע מה גרם לרוב להזדקק לשירותי הסירה, אבל חבל לי מאוד שבגלל זה הוא נפסל מהתחרות.

נושא השחיה עלה במרומז מספר פעמים במהלך השנה האחרונה וכנראה שחלק מהמתחרים (אם לא כולם) התאמנו על שחיה.

תגיד מה בסוף עם השתי ישראלים הם השיגו מימון ליסוע?

המימון הספיק רק למתחרה אחד, ישראל שמלי. הוא נפסל בהחלטה מעוררת מחלוקת במהלך ה- Thrusters ladder.

אני לא יודע מה גרם לרוב להזדקק לשירותי הסירה, אבל חבל לי מאוד שבגלל זה הוא נפסל מהתחרות.

נושא השחיה עלה במרומז מספר פעמים במהלך השנה האחרונה וכנראה שחלק מהמתחרים (אם לא כולם) התאמנו על שחיה.
.
בתור אחד ששוחה, ובצורה רצינית, אני אומר לך ששחיה של 210 מטר היא כלום.
אני זוכר שבטריאתלון הראשון שלי קצפתי למים, כשהשחיה שלי הייתה גרועה, ושחיתי 500 מטר, (אפילו יותר כי באמצע סטיתי לגמריי מהכיוון) בלי שום בעיה מיוחדת. מישהו שמתקשה בכזה מיקצה, ועוד בזינוק מהיבשה, שזה כניראה מה שהיה, מעיד על זה שהוא לא יודע לשחות.

Back
למעלה תחתית