הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול לבד?

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
שלום חברים קצת נתונים

180. משקל 112. אחוז שומן סביבות ה18 בן 25.
מעוניין להתחיל סייקל ראשון של טסט+דיאנבול היות ואחוז השומן לא מאפשר ממה שהבנתי רצוי לרדת לסביבות ה12

השאלה שלי היא העם דיאנבול מינון של 30-40 מג ליום יתן לי פוש מסויים של כוח
למשך 6 שבועות בערך
כמובן בתור סייקל ראשון או התנסות ראשונה בסטרו..
כרגע אני במאסה
מעוניין לתת פוש נוסף של כוח במאסה להעצים את האימונים לרמה הכי גבווה עד כמה שזה אפשרי וריאלי כמובן
מעוניין בתשובה לטובה ולרעה מה יתן ומה לא

תודה מראש.

התשובה הקצרה היא ממש לא!!. עכשיו לתשובה הארוכה.
מעבר לעובדה שתופעות הלוואי עם אורליים הם קשים ורבים יותר מאשר זריקות על מנת לקבל את אותם תוצאות אתה צריך להשמש במינון גבוה יותר. ומה שיביא לתופעות לוואי רבות יותר. שחלק מהם הם לא דבר של מה בכך. כמו עליה בכולסטרול עליה חדה באסטרוגן רעילות יתרה לכבד. נכון שאפשר למנוע חלק מן אותם תופעות לוואי. אבל השאלה היא עלות מול תועלת. על מנת שאתה תקבל תוצאות שהם שוות אתה תצטרך להשתמש במינון שיכול להיות כבר מסוכן. דיבול משמש בעיקר על מנת לתת קיק לסייקל שבסיסו הוא זריקות. על מנת שדיבול יתן לך תוצאות שהם שוות משהו אתה תצטרך להשתמש בהרבה יותר מ 40מג מסכנים. צריך לזכור גם שעל מנת לשור על רמות יצבות של ההורמון במחזור הדם אתה תצטרך לקחת מנון גבוה ומספר כדורים רב. הספיגה של דיבול או אורליים בכלל הוא נמוך לאין שאור מזריקות. כמה חומר פעיל אתה חושב שאתה מקבל מכדור מסכן של 5מג? (שאלה רטורית) בקיצור אחי. רק מזה זה לא שווה את זה תהיה סבלני תסיים את המסה שלך תתקטק את התזונה שלך. תוריד מאחוזי השומן תסחוב מסה מכובדת באופן טבעי ותעשה דברים כמו שצריך. לא עושים עבודה ערבית אחי. אם אין לך יכולת להריץ סייקל כמו שצריך (ואני לא מתכוון רק לחומרים אני מתכוון לתזונה לאימונים למנוחה) עדיף שלא תכנס לזה.

• פותח/ת השרשור
יש לי זמן וכוח להכול אני נותה להאמין שהתגובה שלך מאוד הגיונית ואמינה לפחות בעיני ממה שאני יודע ומכיר ולמדתי על חומרים ועל כול החומר שכתוב
כנרא אותו בן אדם בילבל גם אותי מהפורם השלישי בגלל זה ביקשתי תגובה גם פה!

יש לי זמן וכוח להכול אני נותה להאמין שהתגובה שלך מאוד הגיונית ואמינה לפחות בעיני ממה שאני יודע ומכיר ולמדתי על חומרים ועל כול החומר שכתוב
כנרא אותו בן אדם בילבל גם אותי מהפורם השלישי בגלל זה ביקשתי תגובה גם פה!

סבבה אחי עושה רושם שיש לך שכל בגולגולת ואתה לא כמו הרבה אנשים שאני מכיר ששואלים שאלות ולא מפעילים את ההיגיון ורק רוצים לשמוע את מה שהם רוצים לשמוע. אורלים לבד זה לא שווה את זה. יותר מדי סכנות פחות מדי תוצאות. אל תשכח שברפואה התרופות האלה שימשו להסדרה של רמות הורמונליות תקינות ולא לבניית מסת שריר. במינונים גבוהים יש יותר מדי תופעות לבד וכדי לראות תוצאות צריך לצרוך מינון גבוה (יותר מ 40מג מסכנים) אי אשפר להשוות את היעילות של אורלים מול זריקות בכל מה שקשות לשמירה על רמות יציבות במחזור הדם.

• פותח/ת השרשור
מסכים אתך תשובה הגיונית ביותר

בגדול אני אכנס קצת לאובי הקורה
לאור הנתונים שלי חשבתי ללכת על סייקל טסטו+דיבול למשך 8 שבועות(נרא לי שבאמת במקום הסייקל מאסה אני יצבור טבעי אני לא רחוק מזה)
כרגע אני על משקל 112 וברצוני למשוך עד סביבות ה120+
עד סוף השנה ואז חיטוב של חודשיים וחצי או 3 תלוי בלוח זמנים ובהתקדמות
ברצוני להתחרות שנה הבא בפעם הראשונה ולהתחיל בתחרות אזורית של מר צפון כרגע לא משנה איזה איגוד
השאלה שלי היא העם כדי לשמור על כמה שיותר שריר אפשר להתחיל סייקל מסויים כדי לשמור על שריר לקראת התחרות בזמן חיטוב שאני יתחיל לקראת סוף השנה? העם זה בעצם מה שנקרא סייקל חיטוב או שאני מתבלבל?

אשמח לתגובות ותשובות לעניין בקשר לדרך ובקשר לשעלה בו זמנית או לחוד

תודה מראש

נערך לאחרונה:
מסכים אתך תשובה הגיונית ביותר

בגדול אני אכנס קצת לאובי הקורה
לאור הנתונים שלי חשבתי ללכת על סייקל טסטו+דיבול למשך 8 שבועות(נרא לי שבאמת במקום הסייקל מאסה אני יצבור טבעי אני לא רחוק מזה)
כרגע אני על משקל 112 וברצוני למשוך עד סביבות ה120+
עד סוף השנה ואז חיטוב של חודשיים וחצי או 3 תלוי בלוח זמנים ובהתקדמות
ברצוני להתחרות שנה הבא בפעם הראשונה ולהתחיל בתחרות אזורית של מר צפון כרגע לא משנה איזה איגוד
השאלה שלי היא העם כדי לשמור על כמה שיותר שריר אפשר להתחיל סייקל מסויים כדי לשמור על שריר לקראת התחרות בזמן חיטוב שאני יתחיל לקראת סוף השנה? העם זה בעצם מה שנקרא סייקל חיטוב או שאני מתבלבל?

אשמח לתגובות ותשובות לעניין בקשר לדרך ובקשר לשעלה בו זמנית או לחוד

תודה מראש

שמע 112 קילו על 15-18% שומן זה לא רע. קשה לי להאמין שתגיע באופן טבעי ל 120 עד סוף השנה בלי להעלות בצורה ניקרת באחוזי השומן. לדעת תמשיך טבעי תמקסם את העליה שלך בצורה הזאת. ותתחטב לאחוז שומן נורמאלי 12% ותתחיל אז. לפני זה לדעתי זה לרתום את העגלה לפני הסוס. וזה ישתלם לך מאוד!!! לטווח הרחוק. על תחפש קיצורי דרך של "לשמר" מסה עם חומרים וכל השטויות האלה זה לא עובד ככה. תמשיך להתאמן חזק תנוח טוב תאכל טוב וכשיגיע הזמן לעשות סייקל זה יעיף אותך קדימה. אם אתה חושב להתחרות אני מציע לך להתייעץ עם מישהו שמבין בתכנון סייקלים לתחרות זה לא רק 500מג טסט למשך X זמן. זה טיפה יותר מורכב. הבעיה היא שאין כל כך הרבה אנשים שיודעים מה הם עושים גם באדיבילדרים מובילים בארץ עושים מלאאאא שטויות. המטרה של היא לעשות את זה כמו שצריך ולשמור על הבריאות ולא רק להפציץ חומרים בלי לדפוק חשבון הבריאות זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
יש לך אחלה הסברים שפשוט אין מה להגיד

אני חושב להגיע לשיא המאסה לקראת החודשים האחרוהים של השנה ואז חיטוב רציני לתחרות
השאלה היא העם באופן טבעי אחרי החיטוב אני לא יעבד את כול השריר או את רובו
וכן יגיעה בשייפ טוב באופן טבעי לתחרות?

יש לך אחלה הסברים שפשוט אין מה להגיד

אני חושב להגיע לשיא המאסה לקראת החודשים האחרוהים של השנה ואז חיטוב רציני לתחרות
השאלה היא העם באופן טבעי אחרי החיטוב אני לא יעבד את כול השריר או את רובו
וכן יגיעה בשייפ טוב באופן טבעי לתחרות?

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה הולך להתחרות ב 2012 התחרות היא באוגוסט.
נניח ואתה מסיים את המסה שלך בדצמבר השנה. אתה יכול להתחיל לקצץ קלוריות לאט לאט מספטמבר עד צדמבר לעשות חיטוב לא אגרסיבי עד פבואר. מפבואר עד מאי שוב מסה (כמה שיותר נקיה) ואז שלושה חודשים דיאטה לתחרות. עם עושים את הכל כמו שצריך אין סיבה שתאבד יותר מדי שריר אם בכלל. מה שכן זה קל לעשות לבד בטח שלא בפעם הראשונה ואני ממליץ לך לעבוד עם משהו שיש לו ניסיון. על מנת שיבנה לך תכנית תזונה ואימונים ותכנון נכון של סייקל. יש פה כמה מרכיבים שכולם צריכים להשלים את כולם וזה לא קל כמו שזה נשמע.

תאמין לי עדי אתה תותח למדתי ממך הרבה תמשיך ככה אתה מסביר לאנשים בגובה העיינים ולא בשחצנות שיש להרבההה אנשים שמתעסקים בתחום הזה שחושבים שהם יודעים הכל כל הכבוד ומגיע לך הרבה כבוד שאתה מכוון אנשים בצורה חכמה תהיה בריא......

לא בסביבות פברואר ב2012

פבואר 2012? איזה ארגון אתה הולך להתחרות?

תאמין לי עדי אתה תותח למדתי ממך הרבה תמשיך ככה אתה מסביר לאנשים בגובה העיינים ולא בשחצנות שיש להרבההה אנשים שמתעסקים בתחום הזה שחושבים שהם יודעים הכל כל הכבוד ומגיע לך הרבה כבוד שאתה מכוון אנשים בצורה חכמה תהיה בריא......

תודה רבה גבר. בשביל זה אני פה.

• פותח/ת השרשור
בפברואר יש תחרות מר צפון אזורית
אחד מהשניים נאבא או אי אף בי בי נרא כבר
סוג של התנסות ראשונית ואולי גם להפתיע

בפברואר יש תחרות מר צפון אזורית
אחד מהשניים נאבא או אי אף בי בי נרא כבר
סוג של התנסות ראשונית ואולי גם להפתיע

לדעתי תלך לפי ההנחיות שננתי לך. למי אכפת ממר צפון לך תעלה על הבמה כדי להרגיש מה זה אבל תכוון את ההכנה שלך למר ישראל. חבל לבזבז את הזמן על הכנה למר צפון וכל התחרוית האזוריות.

• פותח/ת השרשור
אני אמשיך להתאמן ואקח החלטה בהמשך
למדתי פה לא קצת ואשתמש בזה בהמשך
לפעמים היאוש הוא גדול התמיכה היא אפסית והידע מסביב הוא אפסי
להתעסק בתחום הזה בארץ זה ללכת סוליקו לגמריי ללכת אחרי האהבה והאמונה שלך עד הסוף!!
ויש מחיר לכול אהבה ..

תודה על העזרה יש מה ללמוד ממך

אני אמשיך להתאמן ואקח החלטה בהמשך
למדתי פה לא קצת ואשתמש בזה בהמשך
לפעמים היאוש הוא גדול התמיכה היא אפסית והידע מסביב הוא אפסי
להתעסק בתחום הזה בארץ זה ללכת סוליקו לגמריי ללכת אחרי האהבה והאמונה שלך עד הסוף!!
ויש מחיר לכול אהבה ..

תודה על העזרה יש מה ללמוד ממך

כן זה לא פשוט התחום הזה זה שריטה אין בכלל תגמולים וההוצאות הם רבות. וכן הידע פה קיים אבל מאוד קשה למצא אותו. הכי חשוב זה לא להתייאש והרבה ורבה סבלנות ועבודה קשה.

אם יש לך עוד שאלות אתה יודע איפה למצוא אותי חחח.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית