הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקרות תמידית

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
האם ניתן להימנע לחלוטין מהסיכוי להיהפך להיות עקר כתוצאה משימוש בסטרואידים?
שימוש נכון שכולל מינונים מבוקרים ו-PCT ימנע עקרות תמידית ב-100%?

היכולת ללדת ילדים זה אולי הדבר הכי חשוב לי בחיים, אז אני מאוד אעריך תשובה עניינית+סימוכים אם אפשר.

azosperia (עקרות) זה דבר שמשתנה אצל על אדם ואדם. יש תיעודים עד בלי סוף של אנשים שהכניסו להריון על סייקל. כמובן שתמיד קיים סיכוי לעקרות אבל זה די נדיר זה קורה לרוב כאשר עושים שטויות ולא מבצעים PCT כמו שצריך או נשארים על סטרואידים למשך שנים. אני יכול להגיד לך שאם זה כל כך חשוב לך אז אני מציע לך בכלל לא להכנס לזה ולמנוע מעצמך את הסיכון לגמרי. או לכלופין אם פיתוי להתשמש הוא כל כך גדול תקפיא את הזרע שלך. אני מכיר הרבה אנשים שעשו את זה והם היום הורים לילדים בריאים לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
azosperia (עקרות) זה דבר שמשתנה אצל על אדם ואדם. יש תיעודים עד בלי סוף של אנשים שהכניסו להריון על סייקל. כמובן שתמיד קיים סיכוי לעקרות אבל זה די נדיר זה קורה לרוב כאשר עושים שטויות ולא מבצעים PCT כמו שצריך או נשארים על סטרואידים למשך שנים. אני יכול להגיד לך שאם זה כל כך חשוב לך אז אני מציע לך בכלל לא להכנס לזה ולמנוע מעצמך את הסיכון לגמרי. או לכלופין אם פיתוי להתשמש הוא כל כך גדול תקפיא את הזרע שלך. אני מכיר הרבה אנשים שעשו את זה והם היום הורים לילדים בריאים לחלוטין.
ידוע לך אולי באחוזים כמה בערך לוקים בעקרות תמידית מתוך קבוצה של X משתמשים?

ידוע לך אולי באחוזים כמה בערך לוקים בעקרות תמידית מתוך קבוצה של X משתמשים?

לא חושב שבדקו את זה. אבל זה יכול לקרות למרות שהסיכוי שזה יקרה מסייקל אחד הוא שואף לאפס

הסיכוי לכך הוא מאוד נמוך ואפשר להגיד אפילו אפסי.
"הנזקים" לכל מערכת ייצור הזרע הם הפיכים.
תחשוב שגם אנשים שכרתו להם אשך ועברו כימוטרפיה יכולים בסיכוי כלשהו להביא ילדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית