הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקרות + היפרפלזיה

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
שאלה ראשונה שלי, לפי מה שהבנתי, באמצעות טסט', אימונים ותזונה אי אפשר לגרום להיפרפלזיה של תאי השריר
אז איך כן אפשר לגרום להיפרפלזיה? או שאין מה לעשות ואתה נשאר עם כמות הסיבים הזאת וזה הכל?

שאלה שניה שלי, האם סטרואידים יכולים לגרום לך להיות עקר? ואם כן איך, ואיך נמנעים מזה?

שאלה ראשונה שלי, לפי מה שהבנתי, באמצעות טסט', אימונים ותזונה אי אפשר לגרום להיפרפלזיה של תאי השריר
אז איך כן אפשר לגרום להיפרפלזיה? או שאין מה לעשות ואתה נשאר עם כמות הסיבים הזאת וזה הכל?

שאלה שניה שלי, האם סטרואידים יכולים לגרום לך להיות עקר? ואם כן איך, ואיך נמנעים מזה?

• פותח/ת השרשור

תודה רבה על התשובה
גם לפי מה שקראתי על סינטול, באזור שמסנטלים נוצרים סיבי שריר חדשים, זה גם נכון? (לפי מה שקראתי בדף פייסבוק של אביעד)
לפי המאמר הזה http://www.doctoroz.com/blog/harry-fisch-md/infertility-and-steroids הבנתי שאכן אפשר להיות עקר אם אתה לא תשתמש בHCG ולא תעשה PCT, הבנתי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית