הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס פסיכומטרי

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
חשבתי אולי לגשת עוד מעט לפסיכומטרי, איזה חברה הכי טובה\מומלצת? הכוונה ללמכמן קידום גבע וכו'.
אם הייתם איפשהו תספרו איך שם,כמה סימולציות היו, היה ממש דומה לפסיכומטרי או סתם מה שבאלכם חח

תודה

לדעתי כל החברות הגדולות אותו דבר זה לא כל כך משנה. תלך עם האפשרות הכי זולה והכי נוחה שאתה תמצא. אם אתה רוצה ללכת לקורס שהוא באמת קשה יש את קורס הפסיכומטרי של יוסי ליטני בטכניון שהוא מעל ומעבר להכל.

אני עשיתי בליטני, לא ניגשתי, ואח"כ הלכתי ללחמן בשביל הספרים והסימולציות.

יואל גבע, אחוזי הצלחה הכי גבוהים ותשאל אנשים בשטח תראה את התשובות שתקבל.

לדעתי כל החברות הגדולות אותו דבר זה לא כל כך משנה. תלך עם האפשרות הכי זולה והכי נוחה שאתה תמצא. אם אתה רוצה ללכת לקורס שהוא באמת קשה יש את קורס הפסיכומטרי של יוסי ליטני בטכניון שהוא מעל ומעבר להכל.

מה המחיר של ליטני?

לא זוכר אבל הוא היה מאוד זול כי זה במסגרת המכינה בטכניון (אפשר גם בלי קשר למכינה כמובן).

לדעתי באמת אין הבדל. מה שעושה את ההבדל זה ההשקעה האישית שלך - אם תחרוש בהכנה ולא תחפף תקבל ציון טוב. תבחר לפי המחיר ונוחות ההגעה.

• פותח/ת השרשור

הטכניון רחוק לי ת'אמת,כמה פעמים זה היה בשבוע וכמה זמן אתה זוכר?
ואם הוא היה ממש טוב למה לא ניגשת לא הבנתי...?
ואיך לחמן?

אממ תאמת יש לי הצעה מלחמן ב1300 שקל שווה?
מה המחיר בד"כ?
ומה אתם אומרים עלהקורסים של לחמן?

אני עשיתי בהייקיו, היה אחלה קורס ואחלה מורה גם נורא נוח לעבוד עם האתר שלהם ולא עם הכרטיסיות המעצבנות האלה.
כמו שאמרו כבר, בסופו של דבר הכול זה אתה, הקורס יכול לתת לך דגשים וטיפים וקיצורי דרך קלים..
אבל העבודה היא %100 אתה.

ואיך לחמן?

מה המחיר בד"כ?
עשיתי את הקורס קיץ הזה שלהם, חודשיים ואז ניגשתי בספטמבר השנה, אמנם לא למדתי כל כך קשה אז אני לא אביא את עצמי כדוגמא, אבל היו אנשים שידעו את כל המילים (כולן, באמת... חולי נפש...) ובבחינה הופיעו מילים שהם לא הכירו, שלא הופיעו במילון.
קח את זה בחשבון. במקומך הייתי עושה את הקורס של לחמן, ומשאיל ממישהו אולי מילון של אנקורי או יואל גבע שתוכל להשלים את המילים, ליתר ביטחון.
מה שכן היו כל מיני טיפים שהסבירו לנו בקורס בנוגע לפרקים באנגלית שלא הסבירו לתלמידים של אנקורי
בכל מקרה, כמו שכולם אמרו זה תלוי בעיקר בהשקעה שלך, בהצלחה!

מה המחיר בד"כ?
אני עשיתי בלחמן והייתי מאד מרוצה מהמדריכים, הלימוד וגם מהציון 😃. אבל זה היה מזמן ויכול להיות שהרבה השתנה מאז.

אם אתה בסדר בראש, אז לא שווה לשים יותר מ1500 שקל על קורס. אתה רק צריך את הספרים בשביל התרגול והכוונה מינמלית בחומר. לשלם 4500 שקל לפסיכומטרי זה ממש מיותר אם יש לך ראש

יש גם הנחה לעובדי טכניון?

אין לי מושג.

ואיך לחמן?

מה המחיר בד"כ?

אני כבר לא זוכר אבל זה היה קורס די תובעני ויוקרתי. הממוצע שם של כל הזמנים הוא 690. לקבוצות תלמידי המכינה ולקבוצות הרפואנים (אלו שבמסלול הכנה לתואר רפואה) הממוצע הוא מעל 700. זה לא מתאים לכל אחד.

אני לא ניגשתי כי יצאתי מרבע האחרון של הקורס בגלל שהמבחנים של המכינה עצמה החלו וזה היה עמוס מדי והעדפתי לגשת לפסיכומטרי בצורה מסודרת יותר אחרי שסיימתי את המכינה. מה שעשיתי (עם לחמן).

וכן הייתי הולך על ההצעה הזאת כי באופן כללי הייתי הולך על ההצעה הזולה ביותר מאחת החברות הגדולות שמציעה את השעות הכי נוחות ואת המקום הכי נוח להגיע אליו וללמוד בו.

מבחינתי קורס פסיכומטרי זה בעיקר המסגרת של הלימודים וההכנה, אח"כ הספרים, הסימולציות ורק בסוף כל הדברים שהקורס מציע בעיקר.

הבעיה הכי גדולה בלחמן זאת המילון.
למדתי את כולו בעל פה (אבל את כולו) ונפלתי בכל השאלות של העברית כי פשוט לא היה אותן במילון. (קבלתי 140 ומשהו בחלק הזה אבל עדיין. הייתי יכול 150- זה דיי דפק אותי.)
ככה זה קורס של 900 שקל.

למדתי את כולו בעל פה (אבל את כולו) ונפלתי בכל השאלות של העברית כי פשוט לא היה אותן במילון. (קבלתי 140 ומשהו בחלק הזה אבל עדיין. הייתי יכול 150- זה דיי דפק אותי.)
ככה זה קורס של 900 שקל.

כמה קיבלת בפסיכומטרי אם אפשר לשאול?

• פותח/ת השרשור
ככה זה קורס של 900 שקל.
אבל בכללי זה השאר היה דומה?
אתה אומר ללכת למשהו אחר?
הבנתי גם מעוד מישהו פה שמילון שלהם על הפנים.
אגב איך 900 שקל ? חחח זה לא 1300?
אהה ותודה לכולם 😃

אין לי מושג על אחרים. עשיתי רק את זה פעם אחת.
אם אתה בקבוצה של 700+ זה לא כזה משנה איפה אתה לומד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית