הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה לגבי קלן/אפדרין/יהומובין.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום, אני כרגע בחיטוב ורציתי לדעת מה מהחומרים שציינתי בכותרת הוא הכי יעיל בישבילי כרגע לא.ש שלי ויועיל לי להגיע למטרה שלי מהר יותר.

בן 18
משקל 83
גובה 1.74
א.ש 16-17

תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון: צבא יש לקראת סוף שנה עד אז יש טוטות,ואולי נוסע לחו''ל עם חברים.

דבר שנ: יש לי תפריט תזונה אני מתאמן טוב והכל סבבה בנתיים. אם אתה בעצם אומר שעזוב ת'חומרים האלה אתה תגיע למטרה עם תזונה ואימונים טובים... אז סבבה! זה מה שאתה אומר?

כן. כי אין לזה תחליף. כל שאר התוספים והחומרים זה הכל טוב ויפה אבל זה לא קסם צריך שהיסודות יהיו פיקס. עם הדיאטה טוב אז לא צריך חומרים בטח לצבא טיול או לא יודע מה.

לא צריך שום חומר אחי. תשלב קפאין וזהו. לא צריך קלן שמן וכל הדברים האלה. 4-5 % שומן זה לא בעיה להוריד.

• פותח/ת השרשור
תלוי בבנאדם.. אני שוקל 83 ולוקח 100 מ''ג וזה משפיע עליי טוב. יש כאלה שבקוש מרגשים גם 200.

תודה עדי/אדי על העזרה. קפאין וטירוזין+דיאטה יעשו תעבודה.

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:49 ----------

כפיר תנסה 100 אם לא תרגיש תנסה 200.

אפשר לפי ניסיון אישי להעלות גם ל400 מ"ג.

אם זה לא משפיע כדאי לשקול גמילה מקפאין ומוצריו לתקופה מסוימת ואז שוב לחזור.

• פותח/ת השרשור
MOON צודק, לרוב גם ממליצים אם אתה משתמש שבועי בקפאין לעשות הפסקה מהגלולות מXL קולה כל מה שיש בו הרבה קפאין(מקסימום כוס קפה על הבוקר).. הפסקה לכ-5 ימים עד שבוע ואז אתה חוזר.

במידה ואתה מפסיק "להרגיש" את הקפאין אז מומלץ לעשות הפסקה של כמה ימים ואז לצרוך שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית