הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
האם בדיקה דם סטנדרטית{ לא של טסט} כלומר תפקודי כבד,כלייה, כולסטרול וכו... אמורים להיות חריגים תמיד במהלך סייקל? אם כן האם אחרי שבוע שבועיים רק עם טסט זה אמור להראות חריגות?
ועוד שאלה שלא קשורה לנושא:
האם יש למישהו מושג מה היחס ברעילות לכבד בין דיאנבול או ווניסטרול לכדור נורופן או כל משכך כאבים אחר. מעניין אותי מאוד הנושא לאחר החדשות האחרונות.

האם בדיקה דם סטנדרטית{ לא של טסט} כלומר תפקודי כבד,כלייה, כולסטרול וכו... אמורים להיות חריגים תמיד במהלך סייקל? אם כן האם אחרי שבוע שבועיים רק עם טסט זה אמור להראות חריגות?
ועוד שאלה שלא קשורה לנושא:
האם יש למישהו מושג מה היחס ברעילות לכבד בין דיאנבול או ווניסטרול לכדור נורופן או כל משכך כאבים אחר. מעניין אותי מאוד הנושא לאחר החדשות האחרונות.

באמת שאלה מעניינת, מצטרף לשאלה

לא הייתי מתייחס למקרה הזה כמדד זה מקרה מאאאוווודדד נדיר והיא לקחה מינונים יחסית גבוהים. אתם יודעים מה אני חושב אורלים זה חרא. לגבי בדיקות דם יכולות להיות חריגות קטנות במידה ויש דברים חריגים בצורה מוגזמת יש להפסיק את הסייקל. שבועיים זה קצר מידי אני הייתי מחכה לשבוע 4 עד 6

סתםפ לידע כללי, באורלי אילו פרמטרים אומרים ליהיות חריגות? (פרמטרי כבד, כליות)

• פותח/ת השרשור
סתםפ לידע כללי, באורלי אילו פרמטרים אומרים ליהיות חריגות? (פרמטרי כבד, כליות)
אני חושב אלו ובנוסף כולסטרול הרע אמור לעלות.
השאלה היא מהוא מינון מוגזם? הרי לפי הפירסומים היא לקחה כל 4 שעות כדור מה שאומר שזה פחות או יותר שווה ערך למינון ווינסטרול אוראלי {50מ"ג}, אז אמורים להסיק מזה שוויני או דיבול פחות רעילים? או שאי אפשר לעשות השוואה כי לפי בדיקה שלי נורפן הוא 200 מ"ג כל כדור ואז יוצא שזה 800 מ"ג ליום...

אני חושב אלו ובנוסף כולסטרול הרע אמור לעלות.
השאלה היא מהוא מינון מוגזם? הרי לפי הפירסומים היא לקחה כל 4 שעות כדור מה שאומר שזה פחות או יותר שווה ערך למינון ווינסטרול אוראלי {50מ"ג}, אז אמורים להסיק מזה שוויני או דיבול פחות רעילים? או שאי אפשר לעשות השוואה כי לפי בדיקה שלי נורפן הוא 200 מ"ג כל כדור ואז יוצא שזה 800 מ"ג ליום...

אין בכלל מה להשוות 2 כפסולות של אדוויל שווה ל 50מג ווינסטרול אין בכלל קשר בין הדברים.

היא מקרה נדיר ביותר כנראה נטייה גנטית נדירה בשילוב של המינון שהיא לקחה אני בכלל לא מבין מה אתם נכנסים לפניקה בכל הספרות הרפואית מקרה כזה מתועד אולי 4-5 פעמים זה נדיר נדיר נדיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית