הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 230kgx1x1F

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
השגתי מגנזיום, אז הלכתי על משקל הpr שכבר עשיתי, במטרה לעשות 2RM אבל היה די קשה, אז עשיתי 1(וגם זה בטכניקה גבולית, אבל בקטנה).

קיצר הפעם זה באיכות טובה יותר, אם כבר צילמתי אז אני יעלה למרות שזה לא pr, רק השוואה שלו, אימון הבא ככל הנראה יהיה pr, עוד נשאר לי קצת מהמגנזיום... טוב החרא הזה;susss

הא, וזה על body weight של 86kg.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה:)
אבל זה עוד לא משקל שאפשר להגיד עליו שהוא מטורף... או אפילו גבוה לצורך העניין.

אני מנסה להתקדם כמה שאני יכול בתקופה הקצרה שנשאר לי להיות בארץ(מאוגוסט אני טס לאיטליה, ל6-7 שנים בתקווה שאני לא אצטרך לחזור לפה).

יפה מאוד

למשקל גוף שלך זה 20-25 קילו מרמת עילית ככה שאי אפשר להגיד שזה משקל נמוך או לא גבוה
(ברור שבמונחים מוחלטים זה לא גבוה)

הולך ללמוד רפואה? בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מסתדרים:)
המכון דווקא סבבה, יש עוד מקום למשקולות בודדות(דאמבלים), ושטח עצום של הליכונים(לצערי), אבל תמיד אפשר לעשות דדליפט, כשאתה עושה אף אחד לא עובר, מה שכן לי ולעידן כבר התחילו לעשות בעיות, הם לא בדיוק מתים עלינו שם(לא שזה מזיז לנו, הם מוזמנים לחזיר לנו תכסף ולהעיף אותנו בכל רגע, זה לא שחסר מכונים בקריות).

• פותח/ת השרשור
זה בערך 90% מהמכון אומר לעצמו, למרות שיש אצלנו כמה אנשים שהתחילו לעשות דדליפט וסקוואט על בסיס קבוע, ורואים שיותר ויותר אנשים מכירים ss ונכנסים לזה, אלי אישית אף ליצן לא מתקרב, היה איזה אחד אבל מהר מאוד העפתי אותו קיבינימט ויותר הוא לא פונה אלי, לפעמים כשאני רואה אהבלים שמציקים למשהו חדש שגם עושה דדליפט/סקוואט/תוכנית "כוח", אני גם מעיף אותם מהבן אדם.

כאחד שמרים הרבה פחות ממך בתרגיל הזה אני מבין עד כמה זה קשה. בקיצר כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית