הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שאני עושה במקום ללכת להתאמן

מה זה, ווירלס? : )

ואגב, נראה לי ששעון הפורום לא מעודכן בשעון הקיץ (או שזו תקלה אצלי במחשב)

• פותח/ת השרשור
לא, זה פשוט סידור של הכבלים בצורה יעילה ;)
וכן יש בעיה בשעון הפורום, זה בטיפול.
תעשה את זה אם לא עשית עדיין:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15738

השעון של הפורום מתעדכן, אבל כרשומים הודעה השעה של ההודעה עדיין שעה אחורה.

אחלה 😃
תן לי לנחש, מארז CM690?
ולוח אם פצצה, מקווה שאוכל לקנות אחד כזה בקרוב 😃

חבל שאתה לא משתמש בפילטר למאווררים, תראה איך הוא שוכב לו שמה בתחתית המארז, לא חבל ?🤡

• פותח/ת השרשור
אני צריך להוסיף מאוררים, נדפקו לי 3.
ואיפה אני אשים את הפילטר?

בעיקרון זה תלוי בכמות המאווררים שיש לך, אבל ברמת ההמלצה(וההגיון) מומלץ למקם את הפילטר עם המאוורר שנמצא על דלת המארז, ככה שהאוויר שנכנס מסונן.
יש אנשים שטוענים שעם הפילטר שמה לפעמים המאוורר טיפה מרעיש, אם אתה שואל אותי שמים שמה חתיכת נייר וזה מסתדר יופי ( מניסיון )

סידור כבלים מעולה! ( מהארז מצטיין בזה)

בקשר לפילטרים:
תגזור חלקים מגרביון ותלביש על כל מאוורר.
ד"א לא ממליץ לך לקנות את ה SSD של corsair (ניסיון אישי)

• פותח/ת השרשור
ויתרתי עליו בגלל שהוא SATA2, אני מחכה שהמחיר של אינטל ירד קצת ואז אולי..
לא יודע המחשב שלי לא ממש צובר אבק, הוא בתוך מקום יחסית סגור (מ3 פינות, רק הקדימה פתוח ולא נמצא בתיבה של המחשב בשולחן), ככה שאני לא דאוג לאבק.
אני כרגע דואג למעבד, אני רוצה לשים עוד מאורר על הגוף קירור לעשות Push/Pull ואולי להוסיף 2 מאוריים עם LED כחול למעלה כדי שאני אוכל לראות מתי שאני מחבר ל USB בלילה כי אי אפשר לראות שום דבר אף פעם.

אחלה מחשב ומארז שמנצ'ק אולי תלמד במקום להתעסק בקקה חח.
כשיהיה לך עוד מאורר תשים מאורר בצד הימיני של הקירור של המעבד שדוחף אוויר לכיוון המאורר השני שיושב על אחורה של המארז שהוא מוציא זה יביא לך שיפור גדול בטמפ..

עבודה טובה. אל תשים את הפילטרים, ואל תבזבז כסף על מאוורר לדים כדי לראות בחושך - קנה מפצל USB ושים אותו על השולחן.

ויתרתי עליו בגלל שהוא SATA2, אני מחכה שהמחיר של אינטל ירד קצת ואז אולי..
לא יודע המחשב שלי לא ממש צובר אבק, הוא בתוך מקום יחסית סגור (מ3 פינות, רק הקדימה פתוח ולא נמצא בתיבה של המחשב בשולחן), ככה שאני לא דאוג לאבק.
אני כרגע דואג למעבד, אני רוצה לשים עוד מאורר על הגוף קירור לעשות Push/Pull ואולי להוסיף 2 מאוריים עם LED כחול למעלה כדי שאני אוכל לראות מתי שאני מחבר ל USB בלילה כי אי אפשר לראות שום דבר אף פעם.

סידור מרשים עבודה יפה עשית

יש לנו אותו קירור 😃

לפני שאתה קונה עוד מאוררים כדי לשים פוש פול תעשה ניסוי עם מאוררים שיש לך אתה תתפלא שלפעמים זה יכול להגריע את זרימת האויר, לפעמים לעזור מאד ולפעמים לא לעשות כלום. (אישית בקירור הספציפי הזה לא נסיתי אבל זה גם תלוי בשאר המארז ותזוזת האויר במארז בכללי) - נסיתי את זה במארז armor שלי בקירור קטן יותר וזה עשה יותר גרוע

• פותח/ת השרשור
אין לי מאוררים, יש לי רק מאורר אחד על הגוף קירור. ניסיתי להזיז אותו משמאל לימין, שינה 2-3 מעלות, אולי 5 ב PRIME95.

אין לי מאוררים, יש לי רק מאורר אחד על הגוף קירור. ניסיתי להזיז אותו משמאל לימין, שינה 2-3 מעלות, אולי 5 ב PRIME95.

תשמע 5 מעלות זה המון... אולי שווה את ההשקעה על מאורר זול
כמה זה כבר עולה 10 דולר?

יש לי כמה מאוררי 12 ספייר אם תיהיה באזור 😛

חבל שאתה בארה"ב, הייתי נעזר בך בסידורים בבית לפסח 😃 (היית מתחיל במזווה..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית