זעזוע בעולם היהודי • מטוסי אל-על חיללו הבוקר את השבת בפהרסיה

אכן, ככה פתרו את בעיית "סאן דור", הורידו את המדבקות מהמטוסים והופה! אל על. עכשיו רק נותר לקוות שהחרדים יחרימו אותם לגמרי ואז יהיה אפשר לחזור לטוס איתם כמו בני אדם.

• פותח/ת השרשור
הטיסות היחידות שכדאי לטוס עם אל-על אלו טיסות ישירות שאף חברת תעופה לא מספקת. לדוגמה ת"א-לוס אנג'לס (15 וחצי שעות)

מי יטוס איתם? גם חברה חרא, גם המסלולים תמיד יותר ארוכים וגם לוקחים 400 דולר יותר!
(גם למערב קנדה וגם למערב ארה"ב)

תאכלס (ולא בציניות) זה הכל בגלל שזאת מדינה חרא.
כל כך מעודדים פה את החוסר תחרותיות בענף התעופה שפשוט בא לבכות.
בתקופה שBMI טסו לפה אני פשוט חגגתי. כרטיס טיסה ללונדון עלה בין שליש לחצי מכרטיס של אל על, והאוכל והתנאים שם הרבה הרבה יותר טובים (אלכוהול איכותי ומזון אכיל כבר אמרנו?)
כמובן שאחרי שנת פעילות (~) הם עזבו בגלל שכל הרגולציה בערך הייתה נגדם, וככה עוד פעם נשארנו תקועים עם אלעל (וקצת בריטיש שגם יקרים).

• פותח/ת השרשור
תאכלס (ולא בציניות) זה הכל בגלל שזאת מדינה חרא.
כל כך מעודדים פה את החוסר תחרותיות בענף התעופה שפשוט בא לבכות.
בתקופה שBMI טסו לפה אני פשוט חגגתי. כרטיס טיסה ללונדון עלה בין שליש לחצי מכרטיס של אל על, והאוכל והתנאים שם הרבה הרבה יותר טובים (אלכוהול איכותי ומזון אכיל כבר אמרנו?)
כמובן שאחרי שנת פעילות (~) הם עזבו בגלל שכל הרגולציה בערך הייתה נגדם, וככה עוד פעם נשארנו תקועים עם אלעל (וקצת בריטיש שגם יקרים).
יש לך משהו כמו 17-20 חברות תעופה שיוצאות מ TLV ללונדון.
בינהן:
SWISS
LOT - Polish Airlines
Lufthansa German Airlines
Austrian
Klm-Royal Dutch Airlines
Aegean Airlines
Cyprus Airways
Turkish Airlines
Iberia
Malev Hungarian Airlines
Air Berlin

וכו'

לא רוצה להשמע דוגמתי אבל אני בספק אם מישהי מביניהן מתקרבת למחירים ולרמה של BMI.
זה לא סתם שדחקו אותם החוצה, הם פשוט באמת היוו תחרות.
כל החברות שאתה מציין, רק בגלל שהטיסה הזאת לא כוללת נמל בית שלהן, אז ישר המחירים עולים.

אין על בריטיש. בקרוב נפגש שוב 😃

ככה צריך!
נמאס כבר מהחרדים שמכתיבים לכולם את החיים.
לא רוצים לחלל שבת?אין בעיה, אל תטוסו בשבת.
אני לא מזלזל באף אחד, איש באמונתו יחייה אבל מפה ועד לאיסור גורף...זאת כבר חוצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית