הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים ונשים

• פותח/ת השרשור nush
  • פורסם בתאריך

nush

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
11
11
0
שלום לכולם.
עד כה קראתי את כל מה שנכתב פה בנושא הנ"ל, ובמקום לדבר פה באוויר אני אכתוב פה מנסיון אישי על מה שאני עשיתי, ואולי כך תבינו את הפער בין מה שקוראים באינטרנט לבין האמת.
אני מתאמנת שלוש שנים ועשיתי כבר ארבעה-חמישה סייקלים. התחלתי מ-50 ק"ג והגעתי עד ל- 6 ק"ג.
הסייקל הראשון שעשיתי היה לאחר שנה וחצי! של אימונים יומיומים בין 5 ל-7 פעמים בשבוע.
החומרים היו ווינסטרול ואנאבר למשך חודשיים.
התחלתי עם: 80 ק"ג דד ליפט, 70 ק"ג סקווט, ו-60 ק"ג לחיצת חזה.
סיימתי עם:100 ק"ג דד ליפט, 100 ק"ג סקווט, ו-70 ק"ג לחיצת חזה.
ועליתי ל-56 ק"ג משקל גוף.
תופעות לוואי:כלום.
בדיקות דם לאחר חודש:תקין.

סייקל שני כלל טסטוסטרון אננטט ווינסטרול למשך עשרה שבועות.
סיימתי עם:130 ק"ג דד ליפט, 110 ק"ג סקווט, ו-80 ק"ג לחיצת חזה.
ועליתי ל-64 ק"ג משקל גוף כולל נוזלים(ונראיתי בהחלט כמו שקית שוקו).
תופעות לוואי:מעט נשירת שער,צמיחה מהירה יותר של שיער בגוף (למשל במקום לגלח רגליים פעם בשבועיים צריך לעבור לפעם בשבוע),גלי חום.
לאחר חודשיים של ניקיון בדיקות דם ופוריות תקינות לחלוטין.

סייקל שלישי לא מעניין רק אכתוב שכלל פרימובולן ומסטרון שלא נתן הרבה בכוח אלא רק במראה, ברמה כזאת שכבר אחרי שבוע הגוף מתקשה כמו ברזל ונראה הרבה יותר מסיבי ויפה.

סייקל רביעי כלל טסטוסטרון וטרנבולון למשך 6 שבועות.
הסייקל הזה היה מכוון להעלות את לחיצת החזה ואכן זה עלה ל100ק"ג.
גם פה עליתי מים אך שמרתי תזונה ולכן הרבה פחות. מבחינת תופעות לוואי כל מה שהוזכר קודם.יש שאומרים שטרנבולון הופך אותך לאגרסיבי וחייתי אז במקרה שלי לא מדוייק. אם אוכלים פחמימות בזמן ויודעים לשלוט על הראש זה רק מחדד את המחשבה ומפקס אותך על האימון.
שוב כמו קודם בדיקות דם תקינות כולל פוריות.

באופן כללי:
אם מקפידים על תזונה נכונה גם במסה!!! עולים שריר נקי ואיכותי,אם אוכלים חרא בתירוץ של הנה אני עכשיו במסה זה גם נראה ככה, כלומר כאשר עוברים לחיטוב ומורידי מים ושומן רואים שמתחת לזה אין הרבה שריר. בגלל זה הרבה אנשים במסה נראים מפלצתיים וכשמפסיקים עם החומרים נראים סתם רזים כי כל המסה הגדולה הייתה אשליה בגלל שלמעשה אלו כמויות אדירות של מים שהגוף צובר עם הכימיה.
אירובי רצוי וכדאי לעשות גם כשרוצים לעלות משקל.כי אנחנו רוצים לעלות שריר ולא מים ושומן.
מאיזושהי סיבה גם שאר תופעות הלוואי קטנות כאשר עושים אירובי כנראה משום שהגוף מתנקה באירובי.
אני לא ממליצה לאף אחת לעשות מה שאני עשיתי בלי להתייעץ ולבדוק טוב טוב לקראת מה הולכים. אין קסמים וניסים בלי עבודה קשה זה ייתן רק רע.
ודבר אחרון:אל תקחו חומרים סתם כדי להראות גדולים ויפים. גדול מנופח זה ממש לא יפה, ואם לא השקעתם כשתירדו מהחומרים הכל ייעלם תוך חודש חודשיים אלא אם כן עשיתם הכל נכון כולל תזונה ואימונים ותמישכו לעשות כן גם בלי החומרים, במקרה זה התוצאה תהיה יפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש תמונות שלך?

(אני מאוד סקפטי לגבי מה שרשמת כולל המשקלים, אשמח אם תעלי תמונות כדי לדעת שזה באמת נכון ולא סתם מישהו שרושם)

התחלת עם 80 קילו דדליפט עם משקל גוף של 50? 🤫

• פותח/ת השרשור
לכל הספקנים זה התוצאות האמיתיות.ואם תסתכלו בעולם זה משקלי בדיחה.
ובנוסף השתתפתי בשתי תחרויות powerlifting בחיפה והאחרונה במודיעין, ככה שלמספרים שכתבתי יש קבלות.
ועשיתי 80ק"ג דדליפט עם משקל של 53ק"ג בערך, כי מאז שהתחלתי לתחילת החומרים עברה כאמור שנה וחצי אז עליתי במשקל עד אז.

נערך לאחרונה:
אז אני מניח שיש לך תמונות או סרטים שאת מרימה בתחרויות ומתגאה בהם. נשמח אם תשתפי אותנו.

5-7 פעמים בשבוע בלי חומרים אנאבוליים? איך לעזעזל בכלל הצלחת להעלות במשקלים בלי זמן לתת לשרירים לנוח.מצטער אני פשוט מוצא את זה מאוד קשה להאמין שבחורה ששוקלת 50ק"ג(אלא אם כן את מאוד מאוד נמוכה)יכולה לעשות סקוואט עם 70ק"ג ודדליפט עם 80.תמונות בבקשה?😣

• פותח/ת השרשור
יש מה שנקרא זיכרון מוטורי.ז"א שהגוף זוכר ומתרגל למצב החדש.ולכן הוא גם מתאושש ומנצל את המנוחה ואת האימון בצורה אפקטיבית יותר.ואני 1.60 ככה שזה לא ממש גמדה.

יש מצב לתמונות?לראות על מה מדובר?או עדיף סרטונים שלך מרימה את המשקלים האלה

• פותח/ת השרשור
ביומיים הקרובים אני אוסיף תמונות.

איך עשית בדיקות דם? כלומר, הלכת לרופא המשפחה, ואמרת לו....?

😃 יש לכם אובססיה רצינית לגבי בתמונות, מה? גם אם זה לא סביר שבחורה תגיע להישגים כאלה בצורה טבעית (עם או בלי מרכאות), פותחת האשכול כבר כתבה את אחת הסיבות לאותם הישגים. אפשר לחשוב שגברים המשתמשים בסייקילים לא מרימים משקלים פנומנלים, ואני לא רואה שאתם מבקשים מהם תמונות וסרטונים.

😃 יש לכם אובססיה רצינית לגבי בתמונות, מה? גם אם זה לא סביר שבחורה תגיע להישגים כאלה בצורה טבעית (עם או בלי מרכאות), פותחת האשכול כבר כתבה את אחת הסיבות לאותם הישגים. אפשר לחשוב שגברים המשתמשים בסייקילים לא מרימים משקלים פנומנלים, ואני לא רואה שאתם מבקשים מהם תמונות וסרטונים.
בלי סרטונים\תמונות הט'רד הזה חסר תועלת,וכן אני רוצה לראות אילו תופעות לוואי היו כי אני קצת בגדר הלא מאמין שעם טרן וסטרואידים כאלו ואחרים כל מה שהיה לה זה שעירות יתר.

אני יודע במי מדובר,הבחורה נראת טוב מאוד לדעתי,אתם תראו את זה בתמונות אם היא תעלה,מה שכן באמת קצת קשה לאמין שבחורה שהיא יכסית כזאת "קטנה" מצליחה ללחוץ 100 קילו בחזה..אבל זה נכון.
*בכל מקרה זה שבנתיים לא היו לך תופעות לוואי רציניות זה ביגלל שאת לא עושה את מה שאת עושה הרבה זמן,והמינונים לא גדולים מידי.הכל עוד יכול להופיע בהמשך תלוי לאן תרצי להתקדם ואיך הגוף שלך יגיב לזה בהמשך.

בלי סרטונים\תמונות הט'רד הזה חסר תועלת,וכן אני רוצה לראות אילו תופעות לוואי היו כי אני קצת בגדר הלא מאמין שעם טרן וסטרואידים כאלו ואחרים כל מה שהיה לה זה שעירות יתר.

האשכול הזה הוכיח את עצמו החל מהרגע שפורסם. אלא אם כן היא תפרסם תמונות באיכות גבוהה, הדרך הטובה ביותר לבחון את השפעת הסייקלים היא לראותה פיזית במלוא הדרה, חח.

שים לב שהוא מציינת שהיא ניסתה סייקלים בפרקי זמן קצרים, תוך בקרה של גורם נוסף מלבדה ( אחרת, היא לא הייתה ממליצה על בקרה כזאת).

האשכול הזה הוכיח את עצמו החל מהרגע שפורסם. אלא אם כן היא תפרסם תמונות באיכות גבוהה, הדרך הטובה ביותר לבחון את השפעת הסייקלים היא לראותה פיזית במלוא הדרה, חח.

שים לב שהוא מציינת שהיא ניסתה סייקלים בפרקי זמן קצרים, תוך בקרה של גורם נוסף מלבדה ( אחרת, היא לא הייתה ממליצה על בקרה כזאת).
גוף האדם וגנטיקה זה דבר ייחודי לכל אדם,על מישהו סטרואידים יכולים להשפיע בצורה אחת ועל מישהו אחר בצורה אחרת,לכן להגיד"יש פער גדול בין מה שקוראים באינטרנט לבין המציאות" זה דבר חלקי,כי גם במציאות יכולות להיות השפעות שונות על כל אחד. וואלה גם את זה קראתי באינטרנט מוזר.בכל אופן אני כבר לא מודאג בקשר לתמונות,גוף שלך תעשי מה שבא לך אני לא אהיה זה שיבקר אותך וואללה שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.

יש מה שנקרא זיכרון מוטורי.ז"א שהגוף זוכר ומתרגל למצב החדש.ולכן הוא גם מתאושש ומנצל את המנוחה ואת האימון בצורה אפקטיבית יותר.ואני 1.60 ככה שזה לא ממש גמדה.
כמה פעמים בשבוע עשית את לחיצת החזה?

לשאר המגיבים, לגבי החזרה על המסלול המוטורי כמה פעמים בשבוע, זה נכון, כל עוד דואגים לא להביא את המערכות לאימון יתר. יש מחקרים ישנים של הרוסים שמדברים על צורות עבודה שכאלו ויש בספרות המקצועית בכל העולם הזכרים לעבודה כזאת. בחיפוש שטחי קשה למצוא על כך מידע, בגלל שזה לא מעניין אף אחד חוץ מספורטאים, אבל נתקלתי כבר בחומר על העניין הזה ואני הולך לנסות אותו בעצמי.

גוף האדם וגנטיקה זה דבר ייחודי לכל אדם,על מישהו סטרואידים יכולים להשפיע בצורה אחת ועל מישהו אחר בצורה אחרת,לכן להגיד"יש פער גדול בין מה שקוראים באינטרנט לבין המציאות" זה דבר חלקי,כי גם במציאות יכולות להיות השפעות שונות על כל אחד. וואלה גם את זה קראתי באינטרנט מוזר.בכל אופן אני כבר לא מודאג בקשר לתמונות,גוף שלך תעשי מה שבא לך אני לא אהיה זה שיבקר אותך וואללה שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.

😃 יפה שאתה מאשר לה לעשות מה שבא לה, אבל למה אתה מצטט אותי? 🙄

אישית, אני מסכים איתך. גנטיקה מוגבלת נפרצת על ידי כימיה. שימוש מופרז מביא לתופעות לוואי, ואם אין שליטה כל שהיא על הצריכה, אתה כבר יכול לדמיין את שאר המשפט....

😃 יפה שאתה מאשר לה לעשות מה שבא לה, אבל למה אתה מצטט אותי? 🙄

אישית, אני מסכים איתך. גנטיקה מוגבלת נפרצת על ידי כימיה. שימוש מופרז מביא לתופעות לוואי, ואם אין שליטה כל שהיא על הצריכה, אתה כבר יכול לדמיין את שאר המשפט....
ואללה עכשיו שאני קורא שוב תתגובה שלך אין לי מושג למה ציטטתי אותך ם_O:suicide:

Back
למעלה תחתית