ייעוץ זריקת דיפרוספאן (DIPROSPAN)

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
קיבלתי היום זריקה בכתף של דיפרוספאן מהאורטופד לאחר שכבר חודשיים יש לי כאבים בכתף ומוגבלות בתנועה.
עשיתי לפני הזריקה בדיקות אולטרסאונד ורנטגן שיצאו תקינות
כרגע הכאב לא עבר אבל השאלה שלי האם יש בעיה להיכנס לסייקל של סטרואידים אנבוליים אחרי הזריקה הזאת שכן היא גם סוג של סטרואיד?
האורטופוד שהוא גם רופא ספורט אמר לי שאין בעיה
למשהו יש נסיון עם הזריקה הזאת?

מאוד חכם לדחוף סטרואידים קטבוליים למקום נטול דלקת.
נשמע אחלה רופא.
אם אתה לא יודע מה המשמעות של הזריקה, כנראה שאתה לא צריך להתעסק בכלל עם סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר אחד לשני?
ולמה אני אמור לדעת את המשמעות? כואב לי אז אני הולך לרופא ועושה מה שהוא אומר לי, אז אני מסיק שהבן אדן יודע כי בגלל זה הוא רופא (אורטופד)
מה לגבי השאלה שלי אבל

הקשר שהם עושים פעולה הפוכה.
אם אתה לא יודע מה סטרואידים עושים ומה ההבדל ביניהם אתה לא במצב של להזריק.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה הורמון קטבולי אבל קיבלתי רק זריקה אחת ולפי המידע שמצאתי ברשת זמן מחצית החיים הינו 6 וחצי שעות מה שאומר שהחומר כבר מחר יצא מהמערכת.
לגבי אופן ההבנה שלי על סטרואידים אני לא צריך להוכיח שום דבר אני בתחום הזה כבר שנתיים ועובד אם כמה וכמה מפתחי גוף, מה גם שאני אחרי שני סייקלים בעצמי אבל שוב בוא לא נדבר על מה אני כן יודע או לא יודע השאלה שלי נשטרה כמו שהיא אפשרי להתחיל סייקל עם סטרואידים אנבוליים לאחר מתן החומר שהוזרק לי? כמו שאמרתי לחומר זמן מחצית נמוך ככה שהוא יצא מהר מהגוף

כן אפשר.
אבל אם תמשיך להזריק קטבוליים זה חסר תועלת. במיוחד הזרקה במקומות נטולי דלקת.

אני שואל אחרת. למה אתה רוצה להכנס לסייקל עם אתה לא יכול להתאמן חזק וסובל מכאבים.? הרי לא תוכל לנצל את הסייקל כמו שצריך. לי זה נשמע מיותר תחכה עד שתבריא

המצב של היום עם הסייקלים מפחיד, כול ילד רוצה להזריק ולהזריק
זה כבר נרא מזה מסחרה רצינית , מפחיד המצב וקצת עצוב
לפעמים כבר אין מה להגיד ,זה נרא פשוט רעע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית