הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דגש על שרירי ה-CORE

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
בפלג גוף עליון:
חחחחחחח ניראה לי דרגת קושי 2 יותר קשה מ3...😣 לפחות אצלי זה ככה 👏
ומה זה הסקוואט המכוער הזה גם בלי משקל הוא לא שובר מקביל :🙁

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסיבולת לב ריאה הוא הרג אותי 😆

מטפס הרים 🤡

זה דווקא תרגיל מוכר
כל מה שהוא שם שם תחת קטגורית קונדישנינג גם דפרנקו משלב את זה
זה נותן עבודה בכמה מישורים ומעבר בין לבין
ואם אתה עושה את זה למספר חזרות גבוה יחסית זה מעלה את הדופק ומאפשר עבודה בדופק גבוה
לשיפור פינוי ח"ח (בדומה לאימוני קרוספיט מסויימים)

לפני שאתה צוחק על מישהו תשתדל לא לצאת טיפש... (לא שאני חושב שהסרטון לא ליצני)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש גם פוש אפ דרגה 4 שזה COCK PUSHUP

האיש בעל האצבע החזקה בעולם
כאשר פו בינגלי מסין היה בן שבע, הוא החל ללמוד קונג פו והתמחה באימון האצבע שלו. אחרי עשרות שנות אימון וכמה כללי אצבע נוקשים, בגיל 32, כשהוא כבר מאסטר קונג פו, בינגלי אמנם לא מסובב את העולם על האצבע, אבל זוכה להכרה מארגון גינס העולמי בתור האיש בעל האצבע החזקה בעולם. כדי לאיים על התואר של בינגלי, תצטרכו לשבור את השיא האישי שלו – 12 שכיבות סמיכה על האצבע המורה. "יש לי באצבע כוח שאין להרבה אנשים בכל הגוף", מתרברב בינגלי, ועושה לנו חשק לתקוע לו אצבע בעין.
fubingliworldsstrongestfinger_c.jpg

http://www.mako.co.il/men-magazine/...21006.htm&sCh=33450a2610f26110&pId=2082585621

האיש בעל האצבע החזקה בעולם
כאשר פו בינגלי מסין היה בן שבע, הוא החל ללמוד קונג פו והתמחה באימון האצבע שלו. אחרי עשרות שנות אימון וכמה כללי אצבע נוקשים, בגיל 32, כשהוא כבר מאסטר קונג פו, בינגלי אמנם לא מסובב את העולם על האצבע, אבל זוכה להכרה מארגון גינס העולמי בתור האיש בעל האצבע החזקה בעולם. כדי לאיים על התואר של בינגלי, תצטרכו לשבור את השיא האישי שלו – 12 שכיבות סמיכה על האצבע המורה. "יש לי באצבע כוח שאין להרבה אנשים בכל הגוף", מתרברב בינגלי, ועושה לנו חשק לתקוע לו אצבע בעין.
fubingliworldsstrongestfinger_c.jpg

http://www.mako.co.il/men-magazine/...21006.htm&sCh=33450a2610f26110&pId=2082585621

זה בנאדם שאתה לא רוצה לקבל ממנו poke בפייסבוק...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית