הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלו שגרים בצפון - מצאתי אחלה חנות

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אהלן,

קודם כל אציין כי זוהי המלצה שנעשית בתום לב וללא אינטרסים נסתרים.

בהמשך לחיפושיי (שחפרתי עליהם במספר ת'רדים) אחרי ביגוד under armour בישראל, ואחרי שיטוטים חסרי תוחלת, הגעתי לאתר הזה: http://www.anerobi.co.il שהציע קולקציות עדכניות של under armour, תחתוני קומפרשן, leggings ועוד. שמחתי והתרגשתי עוד יותר כשלמדתי שהחנות נמצאת בנצרת עלית שזה די קרוב אלי. היום סוף סוף יצא לי להגיע לשם ולבדוק את המקום ואני הופתעתי לגמרי מההיצע שהיה להם שם. הם כרגע מחליפים קולקציות של under armour לקולקצית הקיץ החדשה בשבוע-שבועיים הבאים והזמנתי בדיוק את הדברים שרציתי. אבל בנוסף גיליתי שיש להם אבקות חלבון, גיינרים, קריאטין ועוד של iss, dymatize ואם אני לא טועה ראיתי שם גם דלי mammoth ענק של interactive. יש להם גם רצועות לברכיים ולידיים ועוד. החנות עצמה מתמקדת בנעלי ריצה וביגוד מקצועיים ולכן הופתעתי מכל הדברים שיש להם בנוסף למרות שזאת חנות קטנטנה.

בכל מקרה, אני התלהבתי היום ורק רציתי לשתף. כל מי שגר קרוב לנצרת עלית יכול להנות מגישה לדברים שהם די נדירים בארץ (under armour).

בנוסף אפשר לבצע במקום מדידות שונות לכף הרגל ולהתאים נעלי ריצה ומדרסים וכ'ו.

בקיצור, נראה כמו אחלה מקום 😃 מגיע לצפון גישה למוצרים "אקזוטיים"!

איך המחירים? כמה עולה טייץ או חולצה של UA?

אחלה חנות בעל החנות בן אדם 10 ,אני לקוח קבוע אצלו ומחירים סבבה לגמריי
יש מבחר גדול מהכול ועם חסר ניתן להזמין ותוך כמה ימים הכול מגיעה
עובד עם כול החברות הגדולות כולל מבחר ענק של בגדי ספורט כולל חדר כושר
ממליץ למי שגר באזור בחנות יש גם מוצרים של אינטראקטיב

הקופון של אינטרקטיב חל שם?
איך המחירים של אבקות אחרות ( דיימטיז) ביחס לחנויות אחרות?
עוד כמה ימים אני הולך לקנות אבקה, אז זו יכולה להיות חנות מעולה בשבילי 😃

• פותח/ת השרשור
איך המחירים? כמה עולה טייץ או חולצה של UA?

וואלה באמת חבל שלא שאלתי אבל הוא מייבא ישירות מהחברה אז נראה לי שיהיו מחירים סטנדרטיים.

ומבחר הנעליים ונעלי הריצה שם הוא מטורף סאוקוני, מיזונו, אסיקס ועוד. אני אמור לחזור לשם בחמישי הבא אם יביאו את ה-UA עד אז ואני אעדכן כמה זה עלה וכ'ו.

• פותח/ת השרשור
הקופון של אינטרקטיב חל שם?
איך המחירים של אבקות אחרות ( דיימטיז) ביחס לחנויות אחרות?
עוד כמה ימים אני הולך לקנות אבקה, אז זו יכולה להיות חנות מעולה בשבילי 😃

לא ביררתי אבל בדקתי את החלבון של ISS ספציפית כדי להשוות למה שיש לי כבר (ונגמר) וזה עולה 309 ש"ח. כמו במחיר מבצע של חנויות אחרות.

ואני אשמח לשמוע ממשה או מהנציג של אינטראקטיב אם החנות הזאת נכללת במבצע לפורום (לא בדקתי את המחיר של ה-mammoth שם.

בכל מקרה זה די נוח להגיע לשם. מגיעים לנצרת עלית עד לפארק הזיתים (ליד קריית הממשלה וקניון ONE) ואז יש ליד הקניות את שדרות השושנים שזה רחוב חד סטרי מרוצף בבלטות של מדרכה ומלא בחנויות קטנות לאורכה.

• פותח/ת השרשור
עדכון:

היום סוף סוף הגיעו לאנאירובי חלק מהמוצרים של UA מקולקציית הקיץ שהם מכנס טייץ compression וחולצה ללא שרוולים compression. לצערי הם לא הולכים להביא תחתונים בקרוב וגם לא חולצות compression עם שרוולים ארוכים.

קניתי 2 מכנסי compression ארוכים כמעט עד הברך במידה XL והם עלו ביחד 304 ש"ח, משהו כמו 150 למכנס אחרי הנחה. זה לא כזה נורא בהתחשב בכך שבאתר של UA הן עולות 30 דולר בערך. יש אחריות על המכנסיים, לא זוכר לכמה זמן. המכנסיים יושבים בצורה ממש טובה על הירכיים ועל התחת. כאשר לובשים אותם השרוולים מגיעים כמעט עד הברכיים והם לא זזים משם בצורה ניכרת גם למשל אחרי סקוואטים או ריצה. ואפשר להרגיש את ה-compression המדובר לוחץ בצורה שמרגישה טוב. הבד בעל מרקם חלק לגמרי גם מבפנים וגם מבחוץ. התפרים כמעט ולא מורגשים מבפנים. באיזור המפשעה ישנה חתיכת בד די רחבה העוברת לאורך המפשעה ונותנת הרבה מקום לארגז הכלים המוחזק בצורה נוחה ויציבה. הדבר הקריטי בעבורי היה שהמכנסיים יפרידו בין 2 הירכיים באיזור המפשעה כדי לשים סוף לשפשפות ולחיכוך המעצבן והם עושים זאת בהצלחה רבה. ישנה "חגורת" גומי המצופה בציפוי שדומה לפליז שמחזיקה את המתניים וקשה להרגיש אותה.

אני אעדכן שוב אחרי שאתחיל לרוץ עם המכנסיים ואחרי אימון משקולות או שניים לגבי נידוף זיעה ותפקוד בזמן אימון.

בנתיים אני מרוצה מאוד מהם והאיכות פשוט ניכרת.

כמו כן בחמישי אני מתכוון לקנות שם נעלי ריצה, כנראה סוקוני. היום עברתי שם מן טסט כזה לקביעת אופן קריסת כפות הרגליים וסוג הקשת שיש לי, יש שם משטח עם חיישנים שמחובר למחשב שעומדים עליו והמראה את מידת הלחץ בכל כף הרגל כנגד נקודות לחץ של סוגים שונים של מבני כפות רגליים. יש שם גם הליכון עם מצלמה המתאימה מודל של מבנה הרגליים וכפות הרגליים ואופן ההליכה והריצה ופשוט רצים והולכים על ההליכון ומצלמים אותך ומנתחים את התנועה במקום. ביום חמישי אעבור גם את זה ואבחר נעל מתאימה ואעדכן בהתאם.

האתר שלהם מעודכן בצורה מיידית כאשר יש מוצרים חדשים וכ'ו אז למי שמעוניין במוצרי UA תבדקו שם בשבועות הקרובים, בעלת החנות אמרה שבקרוב יגיעו מוצרים נוספים.

נערך לאחרונה:
האתר של UA גנבים. יש מקומות שניתן לקנות ב25-20.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שדרך האינטרנט זה זול משמעותית אבל אין לי כוח להתעסק עם זה. אני אולי אנסה להזמין באיביי דרך חבר כמה מוצרים שהם לא יביאו לפה ונראה איך זה הולך.

תעדכן אם הטייץ נקרע.
אני קניתי של נייק והצלחתי לקרוע אותו בסקוואטים. והוא נראה מאסיבי מאוד.
הזמנתי עכשיו UA, יגיע בקרוב.

• פותח/ת השרשור
מאיפה הזמנת, מה, איך וכמה?

footlocker. טייץ, בגדים שכיף להזיע בהם וטייפים.

• פותח/ת השרשור
הממם אבדוק בהחלט את האפשרות הזאת.

יש שוברים וקופונים ברשת. שווה להזמין רק כשיש אחד טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא שאלתי על החולצה כי לא תכננתי לקנות אותה. אני מחכה לחולצה עם שרוולים ארוכים או קצרים. ויש הנחה על כל מוצרי UA, כנראה בגלל שזאת קולקציה חדשה.

אתה יכול להזמין גם מאייבי, עלה לי 155~ שקל לטייץ'+חולצה(כולל משלוח). השאלה אם אתה מוכן לחכות כמעט חודש.

• פותח/ת השרשור
אני מוכן לחכות אם זו הזמנה גדולה של כמה מוצרים. עכשיו סה"כ רציתי לנסות את המכנסיים אז זה לא כל כך נורא שקניתי משם.

והיום עשיתי אימון איתם. הם מנדפים את הזיעה בצורה מדהימה ולא רק שהם מונעים שפשוף במפשעה וברכיים, גם אי אפשר להרגיש בכלל את הביצים 😳

לבשתי אותם בלי תחתון ועם מכנס קצר משוחרר נוסף מלמעלה וזה הרגיש ממש טוב. גם בסקוואט עמוק השרוולים של המכנסיים נשארים במקום וזה פשוט מרגיש טוב. אני שמח.

כמו כן בחמישי אני מתכוון לקנות שם נעלי ריצה, כנראה סוקוני. היום עברתי שם מן טסט כזה לקביעת אופן קריסת כפות הרגליים וסוג הקשת שיש לי, יש שם משטח עם חיישנים שמחובר למחשב שעומדים עליו והמראה את מידת הלחץ בכל כף הרגל כנגד נקודות לחץ של סוגים שונים של מבני כפות רגליים. יש שם גם הליכון עם מצלמה המתאימה מודל של מבנה הרגליים וכפות הרגליים ואופן ההליכה והריצה ופשוט רצים והולכים על ההליכון ומצלמים אותך ומנתחים את התנועה במקום. ביום חמישי אעבור גם את זה ואבחר נעל מתאימה ואעדכן בהתאם.

תתחדש על הקנייה 🚬🤪🚬 קרובים שלי טסו לארה"ב ככה שאני אבקש מהם להביא לי, זקוק דחוף לבגדים נורמלים לריצה..
לגבי הנעליים והבדיקות האלה, מסתבר שזה לא אומר הרבה. אל תקנה (רק) לפי מה שמציעים לך בעקבות הבדיקה הזו. לקריאה מעניינת:
http://www.runblogger.com/2010/07/pronation-control-paradgim-is-starting.html
http://well.blogs.nytimes.com/2010/07/21/phys-ed-do-certain-types-of-sneakers-prevent-injuries/

וזה המחקר המעניין שעליו מדברים^, יצא לפני כשנה על נעליים המותאמות לפי pronation (קריאה חובה לכל מי שרץ):
http://bjsm.bmj.com/content/early/2010/06/26/bjsm.2009.069849.abstract

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית