הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Powerclean

• פותח/ת השרשור omri69
  • פורסם בתאריך

omri69

משתמש מתחיל
184
1
נק' מוניטין:
-10
184
1
התחלתי לבצע פאוורקלין, ואני כבר עושה 5X5.
כמה להעלות כל אימון אם אני עושה 5X3 פאוורקלין ?
והאם לעבוד על גב עליון גם במקביל ?

תלוי בתוכנית שלך ובמצב שלך, תעלה 2.5-5 קילו באימון ותתמיד בללמוד טכניקה
אם המשקלים עדין נורא נמוכים כי אתה לומד טכניקה אתה יכול לשחק עם זה איך שבא לך
ברגע שהמשקלים יהיו גבוהים וזה יפריע להתאוששות תצטרך לחשוב במקום מה להכניס את זה בתוכנית

אם אתה עושה 5X5 אתה אמור לעשות באימון הראשון 5 סטים של 5 חזרות במשקל עולה עד הסט האחרון הכבד, ובאימון C אתה עושה 4 סטים של 5 כמו באימון A ובסט ה5 תעלה 2.5 קילו יותר מהסט ה5 של אימון A ובסט השישי אתה עושה 8 חזרות אם המשקל של הסט השלישי.
אני עכשיו עושה את התוכנית הליאנרית אם קלין במקום חתירה ותאמין לי זה פשוט מטורף לעשות 5 חזרות של קלין ועוד יותר קשה זה לעשות 8 חזרות אחרי סט מאוד כבד. אם אתה באמת רוצה לעשות קלין אז לדעתי כדאי שתעשה חתירה עד שתלמד את הטכניקה כמו שצריך ותגיע למשקל נורמאלי (40 קילו ככה...) ואז תחליף בין התרגילים.

• פותח/ת השרשור
בפעם הראשונה שעשיתי 40 קילו היה לי קל, לא ניסיתי יותר, אבל במתכונת של SS קלין זה 5X3 אז אני מעדיף לשלב ככה עד שאתקע ואז אני אשנה את זה גם ל5X5.
אבל יש לי שאלה, בפאוור קלין לא צריך לרדת כלכך למטה כמו בקלין&ג'רק, יעני ממש טיפה נכון ?

אבל אתה לא עושה SS אתה עושה 5X5, אז למה אתה לא עושה את התוכנית כמו שצריך?
אתה עושה את הלינארית? או את של גלן?
לא הבנתי...למה הכוונה "לרדת כול כך למטה"?

• פותח/ת השרשור
מה זה השטויות האלו, אני יכול לשלב את הפאוור קלין כמו בSS , אז שלא יהיה בדיוק כמו SS, זה לא יפגע לי בשום התקדמות ואני רק אתקדם מהר יותר בקלין.
והשאלה שלי אם צריך לרדת לFS או שרק קופצים ?

בפאוור קלין הירידה היא לא עד הסוף. בקלין אתה יורד לפרונט סקווט מלא. תרשום ביוטיוב את השמות של התרגילים ותראה את ההבדלים.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה, אני יכול להתחיל לעשות POWER CLEAN & PRESS (לא פוש-פרס) במקום פאוור קלין ופרס בנפרד ?

אם אתה עובד לפי תוכנית מסודרת, אתה אמור לעבוד לפיה ולא לפי מה שבא לך. אם אתה לא עובד לפי תוכנית מוכנה כלשהיא, אז אתה יכול לעשות איזה תרגיל שאתה רוצה ולסדר את זה איך שבא לך.
עדיך לך לעבוד לפי תוכנית מוכנה, שמישהו עם ניסיון והבנה בנה, ולא סתם לעשות מה שבא לך, זאת דעתי לפחות.

אם אתה עובד לפי תוכנית מסודרת, אתה אמור לעבוד לפיה ולא לפי מה שבא לך. אם אתה לא עובד לפי תוכנית מוכנה כלשהיא, אז אתה יכול לעשות איזה תרגיל שאתה רוצה ולסדר את זה איך שבא לך.
עדיך לך לעבוד לפי תוכנית מוכנה, שמישהו עם ניסיון והבנה בנה, ולא סתם לעשות מה שבא לך, זאת דעתי לפחות.
מחזק, אתה עובד כמו ליצן:nono:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית