הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום חברים

king666

מושעה
138
0
נק' מוניטין:
-143
138
0
מה דעתכם על התוסף animal stak animal pak ביחד הם יתנו שילוב חזק ומה יעזרו לי במשקל כמה אעלה

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כבר 3 חודשים במשקלים אין לי בעיה אני זורק ומרים רק אני שואל למה התוסף יעזור

מולטי ויטמין, אומגה 3, תתסף בויטמין C 1000 מ"ג, קצת D בחורף, מגנזיום, אבץ וסידן אם אתה מתעקש 😃

---------- התגובה התווספה ב 21:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:28 ----------

לחשבון בנק של החברה.

😆 😆 😆

איזה פרו הורמון הכי חזק אז?
להזריק לתחת זה הכי חזק. פרו הורמון עובר סינון בכבד, מה שמוביל למסקנה שעדיף להזריק מאשר לאכול פרו הורמונים שמתיימרים להחליף סטרואידים אנאבולים אמיתיים אבל רובם עושים יותר נזק מ"הדבר האמיתי".3
במקום לחפש חומרים, תרופות ותוספים תבדוק את תוכנית האימונים והתזונה שלך, יש לי הרגשה שהבעיה מתחילה שם.

גבר אתה לא צרך לחפש קיצורי דרך... פשוט תשקיע בתזונה באימונים, ואם גם זה לא מספיק יש לך לקנות קריאטין,חלבון,מולטי ויטמינים ואומגה 3.

תגיד מה אתה מחפש בכוח תוספים? כל העניין של תוספים ותרומתם להתקדמות באימונים היא זניחה ביחס לחשיבות של האימונים עצמם, והתזונה.

אם בא לך לבזבז כסף ולהתלהב ולחשוב שאתה צריך תוספים שיהיה לך לבריאות. אם יש לך בעיות באימונים ובהתקדמות שלך, תגיד מה הן ונשמח לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית