הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שומר על חג הפיקציה השנתי?

• פותח/ת השרשור
נראה לי אנחנו מבין האתרים היחידים בעולם שהם כאלו אנטי 🤡

יש לי בית פאשיסטי שומר כשרות... ככה שלצערי כל שנה צריך להחנק עם מצות :(

אצלי המצה שמורה (מחוץ לחדר) ופתחתי מטבח בתוכו.

ארוחת החג של משה:
matzo_after.jpg

אצלנו בכפר יש מאפיה עם פיתות טריות כל בוקר וכל ערב (וזה מובן מאליו שיש גם לחמניות, בורקסים, קרואסונים וכל טוב).

you just got served.

אני חושב שצריך לעשות לכם טרנספר למרכז 😛

כן יש כאן הכל. גבינות צ'רקסיות מטמטמות, השווארמה הכי טעימה בצפון, סטקיות, פלאפל, שמן זית מקומי אותנטי למכביר, מאפיית פיתות וחמץ בטעמיו השונים, הכל. גן עדן.

בבית חולים שאני עובד בו עשו "ניקויי", וגם סגרו את החדר אוכל בשביל זה, והגאונים גם שמו שלט בכניסה אסור להכניס חמץ, כמובן שאני הכנסתי ואכלתי ובכך פיזרתי להם שם חמץ:)

בבית חולים שאני עובד בו עשו "ניקויי", וגם סגרו את החדר אוכל בשביל זה, והגאונים גם שמו שלט בכניסה אסור להכניס חמץ, כמובן שאני הכנסתי ואכלתי ובכך פיזרתי להם שם חמץ:)

רק שתדע לך שבכך שברת את ה-protective charm והעמדת בסכנה את כל היהודים במקום. אם וולדמורט היה עובר בסביבה היה הולך עליך. אני מקווה שאתה מרוצה.

רק שתדע לך שבכך שברת את ה-protective charm והעמדת בסכנה את כל היהודים במקום. אם וולדמורט היה עובר בסביבה היה הולך עליך. אני מקווה שאתה מרוצה.

איש בגילך שבקיא בהארי פוטר? תתבייש!
128790376390192861.jpg

הייתי צריך לגגל וולדמורט! ;azban

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית