הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוסטנון-איזה חברה עדיף יותר סינטרופ או בלקן?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
לאחר הרבה ברורים ושכבר הייתי סגור על הסייקל הראשון שלי בא השינוי
החלטתי במקום לקחת טטס אנאטט בעל אסתאר ארוך +דיאנבול לחודש הראשון
החלטתי לקחת סוסטנון שהוא מכיל 3-4 סוגי טטסטרון בעלי אסתארים שונים ביחד שככה במקום לחכות חודש ולגרבץ תביצים עד שהאנתאט ישפיע אלי אני כבר יתחיל להרגיש את הסייקל אחרי 4-5 ימים
מה חסכתי?
חסתכי דיבול-רעילות לכבד-מראה נפוח ומפוצץ נוזלים
אולי את הדיבול נשמור לסייקל אחר
אני עכשיו מתלבט בין איזה חברה עדיף?
למי שיש ניסיון עם סוסטנון מה עבד אליו טוב? אני מדבר על חברות UG
תודה מראש:79nb:

או או שאלה יפה:)
ופה אני אומר לך שהסוסטנון של בלקן הרבה יותר טוב לדעתי מהסוסטנון של סיינטרופ נסיתי את שניהם ופה בלקן ואלין מנצחים:)
מה שכן..הסוסטנון של בלקן יותר כואב בזריקה חחח אבל יאלה עדיף יותר תוצאות מאשר פחות כאב של שניה וחצי:s85:

או או שאלה יפה:)
ופה אני אומר לך שהסוסטנון של בלקן הרבה יותר טוב לדעתי מהסוסטנון של סיינטרופ נסיתי את שניהם ופה בלקן ואלין מנצחים:)
מה שכן..הסוסטנון של בלקן יותר כואב בזריקה חחח אבל יאלה עדיף יותר תוצאות מאשר פחות כאב של שניה וחצי:s85:
ההבדלים באיכות השתנו ,הבאטצ'ים האחרונים של בלאקן מאוד מאכזבים ,סיינטרופ שומרים על קו ישר (בערך) ,לפני שלושה חודשים הייתי מסכים איתך לגבי הסוסטנון של בלקן ,אבל היום אני נאלץ להגיד שהסוסטנון של סיינטרופ יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
ההבדלים באיכות השתנו ,הבאטצ'ים האחרונים של בלאקן מאוד מאכזבים ,סיינטרופ שומרים על קו ישר (בערך) ,לפני שלושה חודשים הייתי מסכים איתך לגבי הסוסטנון של בלקן ,אבל היום אני נאלץ להגיד שהסוסטנון של סיינטרופ יותר טוב.
שאתה אומר מאכזבים למה אתה בדיוק מתכוון? וחוץ מזה יש עוד להשיג סינטרופ? הבנתי שהחברה התפרקה.. או שנשאר הרבה עודפים?

שאתה אומר מאכזבים למה אתה בדיוק מתכוון? וחוץ מזה יש עוד להשיג סינטרופ? הבנתי שהחברה התפרקה.. או שנשאר הרבה עודפים?

גם אני שמעתי על הפירוק של סיינטרופ ,זה לא בדיוק פירוק זה התפצלות לשתי חברות ,יש עכשיו סיינטרופ ,ויש גם משהו חדש שנקרא STNTROX או משהו הזוי כזה ,נחכה ונראה את האיכות של החומרים שלהם

ומבחינת מאכזבים ? זריקות כואבות לאללה ,ויוצא שהרבה ויאלים הם UNDERDOSED בצורה שלא מתקבלת על הדעת.

• פותח/ת השרשור
גם אני שמעתי על הפירוק של סיינטרופ ,זה לא בדיוק פירוק זה התפצלות לשתי חברות ,יש עכשיו סיינטרופ ,ויש גם משהו חדש שנקרא STNTROX או משהו הזוי כזה ,נחכה ונראה את האיכות של החומרים שלהם

ומבחינת מאכזבים ? זריקות כואבות לאללה ,ויוצא שהרבה ויאלים הם UNDERDOSED בצורה שלא מתקבלת על הדעת.

החברה השנייה שהתפצלה מסיינטרופ עם אני לא טועה קוראים לה "סיירוקס" ולא מה שרשמת..
לקחת את החומרים שלה זה כמו להיות סוג של עכבר מעבדה אתה לא חושב? בכול זאת חברה חדשה אין הרבה ביקורות עלייה בשטח וכו..
אני מעדיף לקחת חברה ותיקה שיש עליה הרבה ניסוים בשטח..
וסליחה על הבורות שאתה אומר UNDERDOSED מה אתה מתכוון?

החברה השנייה שהתפצלה מסיינטרופ עם אני לא טועה קוראים לה "סיירוקס" ולא מה שרשמת..
לקחת את החומרים שלה זה כמו להיות סוג של עכבר מעבדה אתה לא חושב? בכול זאת חברה חדשה אין הרבה ביקורות עלייה בשטח וכו..
אני מעדיף לקחת חברה ותיקה שיש עליה הרבה ניסוים בשטח..
וסליחה על הבורות שאתה אומר UNDERDOSED מה אתה מתכוון?

זה אומר שאם רשום לך על הויאל 250 מ"ג פר CC ,במקרה הטוב יש לך 200 ,מבין עניין ?😃

shadow על איזה חברה אתה הייתה ממליץ?
שמעתי על חברה איטלקית שהבדיקות מעבדה שלהם יצאו מעולה ויש כמעט 100% חומר בכל בקבוק שלהם מישהו שמע משהו דומה?

חסתכי דיבול-רעילות לכבד-מראה נפוח ומפוצץ נוזלים
MagneZium אתה עדין יכול להרגן סיינטרופ אם אתה רוצה,לא חסר.והסוסטנון שלהם עובד טוב מאוד.
ואתה צודק בקרוב יהיה סיירוקס.
אבל מהמשפט הזה אני לא כל כך מבין אותך.
למה מה אתה חושב,שמהסוסטנון בלי דיבול אתה לא תתפוצץ מיים?רוב הסיכויים שכן.אם סוסטנון בדרך כלל עולים נוזלים אחושילינג מה אתה חושב...
מה זה נותן לך "החיסכון של הרעילות לכבד"? למה מה אתה עושה סייקל-1 רק? אתה תעשה גם 10 בהמשך. ודיבול זה חומר שתמיד יאבו לך בטוב.והוא תמיד עובד מעולה אם טסט'/סוסטנון,ובשילוב של עוד חומרים.כך שבסופו של דבר אתה כן תשתמש בדיבול.
ולדעתי הסייקל הראשון שרצית לעשות (טסט' אנטט רפואי עירני שרצית+דיבול הוא מעולה)
דרך אגב גם הסוסטנון הרפואי מבית מרקחת מהארץ עובד מעולה,אבל כואב התוסיק.
*עריכה:
בתחום הזה להראות "בלון מיים מפוצץ נוזלים" זה חלק מהדרך..ומהשגת מטרות.
אי אפשר כל התקופת מאסה להיות על 9% ויבש..להראות "בלון" זה חלק מהמאסה.

נערך לאחרונה:
MagneZium אתה עדין יכול להרגן סיינטרופ אם אתה רוצה,לא חסר.והסוסטנון שלהם עובד טוב מאוד.
למה מה אתה חושב,שמהסוסטנון בלי דיבול אתה לא תתפוצץ מיים?רוב הסיכויים שכן.אם סוסטנון בדרך כלל עולים נוזלים אחושילינג מה אתה חושב...
מה זה נותן לך "החיסכון של הרעילות לכבד"? למה מה אתה עושה סייקל-1 רק? אתה תעשה גם 10 בהמשך. ודיבול זה חומר שתמיד יאבו לך בטוב.והוא תמיד עובד מעולה אם טסט'/סוסטנון,ובשילוב של עוד חומרים.כך שבסופו של דבר אתה כן תשתמש בדיבול.
*עריכה:

אומרים להראות דוב ד"ר דיזל:Banane36:🤪🤪🤪🤪

לחברה החדשה קוראים SCIROXX, אין לי שום דעה עליהם כי לא ניסיתי אותם.

לגבי הסוסטנון הרפואי, תלוי מאיפה משיגים, הסוסטנון הקראצ'י חרא, אותו דבר הסוסטנון המצרי, הסוסטנון הרפואי הכי טוב הוא מיוצר ע"י אורגנון אירופה, הוא משווק גם בארץ וגם בטורקיה, אך יקר יותר.

לחברה החדשה קוראים SCIROXX, אין לי שום דעה עליהם כי לא ניסיתי אותם.

לגבי הסוסטנון הרפואי, תלוי מאיפה משיגים, הסוסטנון הקראצ'י חרא, אותו דבר הסוסטנון המצרי, הסוסטנון הרפואי הכי טוב הוא מיוצר ע"י אורגנון אירופה, הוא משווק גם בארץ וגם בטורקיה, אך יקר יותר.

כמה זיופים בארץ יש של הקראצ'י חחחחח צריך להיזהר מלא סוחרים נפלו בפח 😵

אני מביא את הקראצ'י מהמזרח, אני אישית לא משתמש בקראצ'י כי זה לא מיוצר ע"י אורגנון, אלא ע"י ABBOTT שהם מייצרים את הסוסטנון בשביל אורגנון, אין שום בקרת איכות של אורגנון.

*עריכה:
ברור שאתה חוסך רעילות לכבד אם אתה לא לוקח דיבול עליה בנוזלים תהייה זה ברור אבל לא כמו בשילוב אם דיבול וטסט מי אמר שחייבים לקחת דיבול בסייקל אתה מדבר שטויות אני תמיד יעדיף לעשות front loading מאשר לקחת דיבול כדי להרגיש את הסייקל יותר מהר

Dr.Vin diesel, ברור שלא חסר, אבל אין טעם לקחת משהו שיושב כבר חודשים באיזה חור.

תקשיבו מפיצים פה כ"כ הרבה שמועות, כ"כ הרבה חארטות עפות באוויר וזה ממש עצוב,
לירון, שמע לי, אתה לא עכבר מעבדה ולא תיהיה, באלקן היום ירדו ברמה בצורה מטורפת, בדקתי את זה עבורך, אני אישית לא חושב שאתה צריך להתקרב אליהם.

בתאכלס כל אחד פה זורק משהו אחר, ובסופו של דבר הכל שטויות, כל אחד אומר מילה אמת ו3 חירטוטים ונוצר בלאגן.

adimenia, שמע, תיהיה סגור על עצמך, גם אתה קצת לא החלטי, ראיתי תגובות שלך בפורומים בחו"ל של כל מה שקשור בסיירוקס ובסיינטרופ ואתה מגבב שם שטויות, ניהיה פה ממש טלפון שבור, אני חושב שצריך לחכות ולראות.

לירון, דבר איתי ואני אעדכן אותך.

ברור שאתה חוסך רעילות לכבד אם אתה לא לוקח דיבול עליה בנוזלים תהייה זה ברור אבל לא כמו בשילוב אם דיבול וטסט מי אמר שחייבים לקחת דיבול בסייקל אתה מדבר שטויות אני תמיד יעדיף לעשות front loading מאשר לקחת דיבול כדי להרגיש את הסייקל יותר מהר
קודם כל אני לא מדבר שטויות.
דיבול בשילוב אם חומרים כמו טסט' תמיד יתן תוצעות טובות יותר.על תתוכח.
"רעילות לכבד" מה אתה עושה מזה סוף עולם תגיד לי? אנשים משתמשים בזה שנים. מתי שיש צורך עושים הפסקות.זה שאתה מעדיף לעשות משהו אחר זה זכותך אבל מי אמר שאתה צודק?או מה שאתה עושה נותן תוצעות טובות יותר?

קודם כל אני לא מדבר שטויות.
דיבול בשילוב אם חומרים כמו טסט' תמיד יתן תוצעות טובות יותר.על תתוכח.
"רעילות לכבד" מה אתה עושה מזה סוף עולם תגיד לי? אנשים משתמשים בזה שנים. מתי שיש צורך עושים הפסקות.זה שאתה מעדיף לעשות משהו אחר זה זכותך אבל מי אמר שאתה צודק?או מה שאתה עושה נותן תוצעות טובות יותר?

קודם כל תירגע לא אמרתי שאתה מדבר שטויות אין צורך להתעצבן שלא יחשבו שיש לך roid-rage:) דבר שני אם תקרא קצת ותחקור תיראה שהעליה אם דיבול ברובה היא נוזלים
אני לא מתווכח על היעילות של דיבול בנוגע לעליה בכח אבל מבחינת עליה איכותית בוא נגיד שהוא לא יהיה הבחיה הראשונה שלי ולדיעתך דיבול זה טסט לכל דבר רק בצורה אורלית ככה שהאפקט שאתה מקבל שאתה משלב אותו אם טסט הוא עליה מהירה בכח כי אנשים רוצים להרגיש את הסייקל יותר מהר אין להם זין לחכות 4 שבועות עד שהטסט יכנס לפעולה במידה ולקחת אסטר ארוך ככה שלעשות front loading תמיד אבל תמיד יהיה עדיף מאשר לקחת דיבול ומה זאת אומרת מה אני עושה מזה סוף העולם מרעילות לכבד גם ככה אתה מכניס חומרים שיכולים לעשות נזק אז למה לעשות יותר נזק? אנשים משתמשים שנים בדיבול כי הוא הסטרואיד הכי ותיק שיש אבל זה לא אומר שהוא אחד הטובים היום לוקחים דיבול רק בתחילת הסייקל כמו שאמרתי כדי "להרגיש" את הסייקל מהר אני תמיד ועדיף עליה איכותית ואולי איטית יותר מאשר עליה מהירה מלאה בנוזלים שגם ככה אתה תאבד ברגע שתסיים את הסייקל ותצטרך חיטוב ארוך כדי לקלף את כל השומן שהעלית תמשיך לעשות מה שאתה רוצה אבל גבר על תתלהם ותזלזל באנשים אחי
אני מציע לך לשמור על ראש פתוח ולא להשתולל כל פעם שמישהו אומר משהו שלא ניראה לך או שפעם שמישהו אמר לך ש"ככה צריך לעשות את זה ושלא יבלבלו לך את המוח"
ראש פתוח אחי זה הכי חשוב!

אז לא הבנת הכוונה היא לא מדבר שטויות לגבי דיבול אני לא מתווכח על דיבול מי שרוצה שישתמש אני מדבר על שאתה אמר שזה יתן תוצאות יותר טובות כי זה לא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית