הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוסטנון-איזה חברה עדיף יותר סינטרופ או בלקן?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
לאחר הרבה ברורים ושכבר הייתי סגור על הסייקל הראשון שלי בא השינוי
החלטתי במקום לקחת טטס אנאטט בעל אסתאר ארוך +דיאנבול לחודש הראשון
החלטתי לקחת סוסטנון שהוא מכיל 3-4 סוגי טטסטרון בעלי אסתארים שונים ביחד שככה במקום לחכות חודש ולגרבץ תביצים עד שהאנתאט ישפיע אלי אני כבר יתחיל להרגיש את הסייקל אחרי 4-5 ימים
מה חסכתי?
חסתכי דיבול-רעילות לכבד-מראה נפוח ומפוצץ נוזלים
אולי את הדיבול נשמור לסייקל אחר
אני עכשיו מתלבט בין איזה חברה עדיף?
למי שיש ניסיון עם סוסטנון מה עבד אליו טוב? אני מדבר על חברות UG
תודה מראש:79nb:

shadow על איזה חברה אתה הייתה ממליץ?
שמעתי על חברה איטלקית שהבדיקות מעבדה שלהם יצאו מעולה ויש כמעט 100% חומר בכל בקבוק שלהם מישהו שמע משהו דומה?

אני באופן אישי שונא סוסטנון שנאת נפש ,מתעב את החומר הזה.
אבל הייתי הולך על אופציה בטוחה ,שבמקרה הזה זה או סיינטרופ או למצוא דרך להשיג אורגנון (גם אם זה אומר להזמין מחו"ל ולחכות עוד איזה שבועיים עד שזה יבוא בדואר) לרוב ההזמנה מחו"ל יוצאת יותר זולה כשזה לסייקל בודד ,הזמנה של כמות משמעותית זה כבר יותר בעייתי.לרוב אני קונה בארץ בגלל חוסר סבלנות וחוסר זמן להתעסק עם ההזמנות בדואר,להזמין מחו"ל מלווה בהרבה אי שקט ,בעיקר בשלוש שנים האחרונות (מישהו אמר ג'ורג' בוש בן זונה ? )

לא ממליץ לאף אחד לגעת בסיינטרופ!!, השמנים שיש שמה הם אותו דבר כמו שיש באקסיו לאב, משמע כואבים מאוד ולא בטוח שיש חומר פעיל.
עקב רגישות הנושא, אני מעדיף מלהמנע בהסבר הסיפור האמיתי מדוע יש שמנים של אקסיו לאבס בסיינטרופ.
בארץ כבר אין סיינטרופ יותר, אם יש זה יכול להיות משני סיבות:

1. סטוקים אחרונים שנשארו.
2. הסיבה שציינתי לפני כן.

לראש מגנזיום, ולכול המתהלמים יש לי רק דבר אחד להגיד לכם

מי שמזריק לגופו חומרים שיוצרו אצל מר קמיקקה במטבח שלו בצכולוסבוקיה, או חור אחר שהוא לא מעבדה עם פיקוח של מחלקת הבריאות באותה מדינה או אישור של ה FDA פשוט לוקח על עצמו סיכון עצום, של זיהומים, ואלוהים יודע מה דחפו לכם בוויאלים.

בשבילי רק רפואי קפיש?🤘

מי שמזריק לגופו חומרים שיוצרו אצל מר קמיקקה במטבח שלו בצכולוסבוקיה, או חור אחר שהוא לא מעבדה עם פיקוח של מחלקת הבריאות באותה מדינה או אישור של ה FDA פשוט לוקח על עצמו סיכון עצום, של זיהומים, ואלוהים יודע מה דחפו לכם בוויאלים.

בשבילי רק רפואי קפיש?🤘

ילד,יש חומרים שאי אפשר להשיג רפואי.

לא ממליץ לאף אחד לגעת בסיינטרופ!!, השמנים שיש שמה הם אותו דבר כמו שיש באקסיו לאב, משמע כואבים מאוד ולא בטוח שיש חומר פעיל.
עקב רגישות הנושא, אני מעדיף מלהמנע בהסבר הסיפור האמיתי מדוע יש שמנים של אקסיו לאבס בסיינטרופ.
בארץ כבר אין סיינטרופ יותר, אם יש זה יכול להיות משני סיבות:

1. סטוקים אחרונים שנשארו.
2. הסיבה שציינתי לפני כן.

אני כרגע משתמש בסיינטרופ ואני יודע בוודעות שזה מהסטוקים האחרונים ששווים משהו,עושים כרגע על מה שנשאר מחירות חיסול.

נכון, לברקו, נראה אותך משיג מסטרון רפואי? אין חיה כזו
שאפשרי להשתמש ברפואי, אז משתמשים ברפואי, שאין חומר רפואי, אז לוקחים אנדרגראונד.

• פותח/ת השרשור

בשבילי רק רפואי קפיש?🤘

טוב אחי ביום שתביא לי טרן בולדנון ומסטרון רפואי ההודעה שלך תיהיה שווה משהו

בהצלחה גבר על תשכח לעדכן בתוצאות
פחחח טרן רפואי אין דבר כזה זה חומר לפיתום עגלים

יאמי 😃
dscn0749dc7.jpg

dscn0750gj3.jpg

dscn0754vk5.jpg

לא בשבילי(כרגיל), זה בולדנון 200 - EQUIDEX-EQUIPOISE, מסטרון 100 - MASTODEX

הסייקל שלי בקרוב אני אעדכן עליו, כנראה עם חומרים יבשים בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית