הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הכרה אולימפית בתחום פיתוח הגוף

אבאלה היום אין תחום ספורט שאין בוא שימוש בחומרים כאלו ואחרים
עם זה כדורגל כדורסל דוקים ושחמט
כולם אבל כ-ו-ל-ם!!!!! משתמשים בחומרים :aFypqSlkBU:לעולם האמיתי

אני בספק שהחומרים אותם חומרים ואני בספק שבצורה נרחבת כמו בפיתוח גוף.
חוץ מזה שהטענה שלך לא מבוססת על כלום. זה שאתה אומר זה לא אומר שזה נכון.
האולימפיאדה בכל אופן מציגה את עצמה כנגד סמים בספורט, ובאדיבילדינג זה משהו שנוגד את זה לחלוטין כי זה בגלוי.

מה גם שהתחרות היא יותר דוגמנות מאשר ספורט.

אני בספק שהחומרים אותם חומרים ואני בספק שבצורה נרחבת כמו בפיתוח גוף.
חוץ מזה שהטענה שלך לא מבוססת על כלום. זה שאתה אומר זה לא אומר שזה נכון.
האולימפיאדה בכל אופן מציגה את עצמה כנגד סמים בספורט, ובאדיבילדינג זה משהו שנוגד את זה לחלוטין כי זה בגלוי.

מה גם שהתחרות היא יותר דוגמנות מאשר ספורט.
מסכים ומחזק.

מצד אחד אני מסכים אם תומר שזה על אותו משקל של תחרות מלכת היופי ומהבחינה הזאת פיתוח גוף באמת לא צריך להיות מוגדר כענף אולימפי, אבל מצד שני אז צריך גם לבטל שחייה צורנית, (שזה לא מוגדר בניקוד זה לפי שיפוט {אפצ'י פוליטיקה}) התעמלות קרקע, קפיצה למים... וכנראה עוד כמה ענפים ששכחתי.

בקיצור זאת דילמה

מצד אחד אני מסכים אם תומר שזה על אותו משקל של תחרות מלכת היופי ומהבחינה הזאת פיתוח גוף באמת לא צריך להיות מוגדר כענף אולימפי, אבל מצד שני אז צריך גם לבטל שחייה צורנית, (שזה לא מוגדר בניקוד זה לפי שיפוט {אפצ'י פוליטיקה}) התעמלות קרקע, קפיצה למים... וכנראה עוד כמה ענפים ששכחתי.

בקיצור זאת דילמה

לגבי שחיה צורנית, מסכים בהחלט (וברור שיש עוד ענפים שצריך לבטל).
לגבי התעמלות קרקע, נראה לי שהתבלבלת עם התעמלות אומנותית. מתעמלי קרקע הם אלה שעושים את כל הסלטות למיניהן ושאר תרגילי הכוח....

בכל מקרה, הבעיה עם תחרויות פיתוח גוף היא שמי שזוכה במקום הראשון, הוא לא בהכרח ספורטאי יותר טוב ממי שסיים מקום חמישי באותה תחרות (אין לו בהכרח יותר כוח/כוח מתפרץ/סיבולת לב ריאה/סיבולת שריר או כל תכונה אחרת שמגדירה ספורטאי).

לעומת זאת, מי שמנצח בתחרות ריצה/קפיצה/הרמת משקולות (גם אם זה עם חומרים אסורים) הוא כן יותר מהיר/חזק/אתלטי מאלו שהוא ניצח בתחרות.

בכל מקרה, הבעיה עם תחרויות פיתוח גוף היא שמי שזוכה במקום הראשון, הוא לא בהכרח ספורטאי יותר טוב ממי שסיים מקום חמישי באותה תחרות (אין לו בהכרח יותר כוח/כוח מתפרץ/סיבולת לב ריאה/סיבולת שריר או כל תכונה אחרת שמגדירה ספורטאי).

לעומת זאת, מי שמנצח בתחרות ריצה/קפיצה/הרמת משקולות (גם אם זה עם חומרים אסורים) הוא כן יותר מהיר/חזק/אתלטי מאלו שהוא ניצח בתחרות.
דרך נכונה מאוד להציג את זה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה.
תודה.

בקיצור זאת דילמה

חבל שאתה מזלזל ככה.
כי זה דורש המון קורדינציה, ריכוז, כוח וסיבולת.
בשחייה צורנית אתה נבחן על היכולות התנועתיות שלך.

בפיתוח גוף אתה נבחן על המראה שלך.

אני מיצטרף לזה שאין סיכוי שפיתוח גוף יהיה ענף אולימפי וגם אין שום סיבה שיהיה.

Back
למעלה תחתית