הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גייינר

dorkatz

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברה.
טוב , אני כמה זמן כבר ב ss ואני קצת לא עומד בקצב של האוכל, אז החלטתי לקנות גיינר.
היה לי גיינר של iss(אני חושב) שהיה טוב אבל רציתי לדעת אם יש גיינר יותר טוב ממנו.
ראיתי כמה דברים, ש dymitize הביאו גיינר שאני לא זוכר את השם שלו אבל מגיעה ב 3 טעמים באריזה ונישמע מצויין.
וראיתי שיש מבצע על דברים של אינטרקטיב, אז, יש להם גיינר? אם כן אפשר את הערכים שלו?
תודה מראש!!!
;susss
נ.ב.
ראיתי שיש כזה דבר חטיפי חלבון או משהו, מזה?

יש לאינטראקטיב גיינר- המוצר נקרא "ממותה".

יש חטיפי חלבון שהם תחליף ארוחה, ויש חטיפי חלבון שיש בהם בעיקר חלבון. בכל מקרה בד"כ (לפחות בארץ) המחיר דיי יקר.

---------- התגובה התווספה ב 00:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:45 ----------

http://www.interactivenutrition.com/products/pdfFiles/mammoth_ra.pdf

כנס ללינק - הערכים של הגיינר "ממותה"

המחיר לא כזה יקר במיוד כשיש את ה10% הנחה מהאתר.
בכל אופן, אתה יכול לעשות משהו יותר חכם ולקנות אבקת חלבון מאינטראקטיב באמצעות הקופון של ה10% הנחה ולהוסיף לשייק סוכר ענבים או מלטודקסטרין ואז זה יוצא די משתלם.
אם אין לך כח לכאב ראש ולערבוביאדה אז פשוט תקנה את הממוטה.

• פותח/ת השרשור
שמע. השאלה העיקרית שלי זה אם עדיף את הדימיטיז או את הממותה . אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר. השאלה מה עדיף מבחינת איכות (גם טעם) ( בדימיטיז אני מדבר על הזה שבא ב 3 טעמים)....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה אחר כך,
מבחינת איכות של גיינר, מי יותר טוב? כי הערכים של דימיטיז ניראים יותר טובים.
וגם קראתי שיש בממותה הרבה סוכר, זה נכון?
ובדימיטיז כתוב 99% נקי מסוכר

סוכרים זה לא משהו שאמור לעניין אותך ובדימטייז לא יכול להיות רשום דבר כזה לעולם.
כל פחמימה = סוכר, או במקרה המדוייק גלוקוז.

שלום לך.
גם בתקופת הפסח ההנחה לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב קיימת.
את ההנחה בסך 10% ניתן לממש בכל חנות בארץ!
לרשותך עומד ליין שלם של אינטראקטיב בישראל שאתה מקבל עליהם 10% הנחה,לא משנה אם זה אבקת חלבון,קריאטין או גיינר.
המוצרים של אינטראקטיב עברו שינוי בזמן האחרון עם אריזות חדשות,טעמים משופרים וזאת עם שמירה על איכות גבוהה של המוצר.

בברכת חג שמח,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית