הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Why Powerlifting Shouldn't be in the Olympics

מאמר נחמד תודה

---------- התגובה התווספה ב 13:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:52 ----------

מעניין מה יש יותר, קפיטליסטים כושלים או עורבים שחורים.

מה שבאתי להגיד כל הקפיטליסטים כושלים 😛

עדין מה שהוא טוען שם זה נכון המצב עם סטרואידים בעולם ניהיה מגוחך וזה באמת מונופול

• פותח/ת השרשור
צריך להתחיל לעשות blacklist של סוציאליסטים ולשלוח אותם ל tubgirl כשהם עושים לוגין לפורום.

צריך להתחיל לעשות blacklist של סוציאליסטים ולשלוח אותם ל tubgirl כשהם עושים לוגין לפורום.

אפילו קומוניסט כמו אבא שלך יותר חכם מקפיטליסט כושל ממוצע (כזה שקורא ב"אנוכי").

• פותח/ת השרשור
אפילו קומוניסט כמו אבא שלך יותר חכם מקפיטליסט כושל ממוצע (כזה שקורא ב"אנוכי").

הטריקים שלך לא יעבדו עליי! אם אתה מצמצם את הקבוצה שאתה משווה אליה רק לאנשים כושלים זה לא בדיוק הישג גדול להגיד שמישהו יותר חכם מהם.

תפסיק עם הקנאה ותודה שעליזה רונזנבאום ראנד עולה לך בראש כשאתה מאונן.

הטריקים שלך לא יעבדו עליי! אם אתה מצמצם את הקבוצה שאתה משווה אליה רק לאנשים כושלים זה לא בדיוק הישג גדול להגיד שמישהו יותר חכם מהם.

תפסיק עם הקנאה ותודה שעליזה רונזנבאום ראנד עולה לך בראש כשאתה מאונן.

אני לא חושב שיש איבר אחד בקבוצה שנקראית "קפיטליסטים" שאפשר לתאר אותו אחרת מ"כושל". קפיטליזם זו מחלת נפש שמלווה בבערות ובבורות שצריכים לפתור עם חינוך מחדש.

וכל מי שאי פעם ראה תמונה של עליזה רוזנבאום יודע שקופיף שעיר שהנו מספיק מפגר לאכול עלים רעילים בספארי ברמת גן יותר סקסי וחכם ממנה.

אני לא חושב שיש איבר אחד בקבוצה שנקראית "קפיטליסטים" שאפשר לתאר אותו אחרת מ"כושל". קפיטליזם זו מחלת נפש שמלווה בבערות ובבורות שצריכים לפתור עם חינוך מחדש.

וכל מי שאי פעם ראה תמונה של עליזה רוזנבאום יודע שקופיף שעיר שהנו מספיק מפגר לאכול עלים רעילים בספארי ברמת גן יותר סקסי וחכם ממנה.

אני לא חושב שיש איבר אחד בקבוצה הזו שנקראית "הגוף של חיים" אשר יצר מגע פיזי עם בחורה במילניום הנוכחי, אחרת אין לי שום הסבר להתקפות מוגזמות על קבוצת אנשים שחולקת השקפה דומה לאחרון חוץ משעמום כרוני וTrolling mood.

אני לא חושב שיש איבר אחד בקבוצה הזו שנקראית "הגוף של חיים" אשר יצר מגע פיזי עם בחורה במילניום הנוכחי, אחרת אין לי שום הסבר להתקפות מוגזמות על קבוצת אנשים שחולקת השקפה דומה לאחרון חוץ משעמום כרוני וTrolling mood.

מה אתה מדבר אחי, אני יוצא עם בחורות כדי שהן תעשנה לי ביד באוטו של אבא בעודי מדמיין איך איין ראנד באה אלי ואומרת לי ״הוו עודדי, אתה הג׳ון גאלט שלי, קדימה, תגלח לי את הגב...״

מה אתה מדבר אחי, אני יוצא עם בחורות כדי שהן תעשנה לי ביד באוטו של אבא בעודי מדמיין איך איין ראנד באה אלי ואומרת לי ״הוו עודדי, אתה הג׳ון גאלט שלי, קדימה, תגלח לי את הגב...״

למה אתה רוצה שאיין ראנד תקרא לך עודדי? רוצה ליידע אותי במשהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית