אחר ג'יי קאטלר מחליף גישה

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
נראה שאחרי הניסיון השלישי שלו לכבוש את כתר האולימפיה, קאטלר פונה אל גישה חדשה לכיבוש. הפעם הוא ינסה את השיטה של Hany Rambod , FST-7.

"הרגשתי שאני זקוק לשינוי," אאמר קאטלר. "התחלתי להתאמן עם השיטה של Hany בתחילת דצמבר. אני רוצה להדגיש את החלקי הגוף החלשים שלי, והרגשתי שמאחר ואני מאמן נפח גישת ה-FST - 7 תעבוד מצויין בשבילי."

ג'יי החליט שהשינוי נחוץ כמה שבועות אחרי שסיים שני לדקסטר ג'קסון באולימפיה 2008, ובכך החמיץ את ההזדמנות השלישית שלו להגיע אל המקום הראשון. עכשיון הוא מחבקש לשפר את הפיגורה שהיתה לו בשנת 2006, אז האפיל על קולמן.

Rambod, שלקח חלק בפיתוחו של ידידו הקרוב של קטאלר, פיל הית', מתכנן לעבוד עם קאטלר כמה פעמים בחודש במהלך מה שככל הנראה תהייה אחת הפגרות - אם לא היחידה - שבקריירה של קאטלר כמר אולימפיה הראשון שהשיג את התואר שוב אחרי שהפסיק אותו.

כתובת האתר של השיטה החדשה : http://hanyrambod.com/

http://www.flexonline.com/cutler_heath_rambod_fst7_flexonilne/news/634

נערך לאחרונה:
ואו תודה על המידע הזה אחי מענין..
אם מי קטלר עבד בשיטה הקודמת?

קאטלר שנים היה מתאמן של כריס אסיטו,ובשנים האחרונות עשה הכל בעצמו.

• פותח/ת השרשור
ואו תודה על המידע הזה אחי מענין..
אם מי קטלר עבד בשיטה הקודמת?

שאלה טובה. בדקתי את הנושא, ואף תיקנתי את הכותרת של האשכול בהתאם.

אני אחדד את דברי עמיתי. בעיקרון, ג'יי מתאר את עצמו כ-smm (self-made man) בכל הנוגע לאימונים. בכל הנוגע לתזונה הוא מסתמך (או הסתמך. לא ברורה העמדה הנוכחית שלו לגבי התועלת של התזונאי) על Chris Aceto. לדעתי כריס, תזונאי ומפתח גוף בפני עצמו, עשה עבודה טובה יותר על ג'יי מאשר על גרושתו לורה קרוול (אני מדבר על ענייני תזונה).

נערך לאחרונה:
לא הבנתי מזאת אומרת פיל הית' יתאמן עם ג'אי קאטלר וזה יגרום לפגרה? לא הבנתי תשורה זאת..
ותודה אחי על ההודעה הפרטית 😉

• פותח/ת השרשור
ככל הנראה ג'יי לא יעמוד על הבמה ויפגין שרירים עד לאולימפיה של 2009. אני לא יודע אם פיל הית' יתאמן אתו, אבל לשניהם יש כעת מאמן משותף.

ככל הנראה ג'יי לא יעמוד על הבמה ויפגין שרירים עד לאולימפיה של 2009. אני לא יודע אם פיל הית' יתאמן אתו, אבל לשניהם יש כעת מאמן משותף.
מקווה שמאז הי'ת למד לעשות דאדליפט

Back
למעלה תחתית