הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה אתם אומרים על אכילת 4-7 ביצים שלמות ביום

• פותח/ת השרשור itayprz
  • פורסם בתאריך

itayprz

משתמש פעיל
302
1
נק' מוניטין:
18
302
1
עד היום אכלתי 2 ביצים אבל אני מטייל הרבה מאוד באתרים בכולכמו הבודי בילדינג ראיתי שמה שירשור דומה,

ולפי מה שהבנתי שמה ומהמקראים שהראו שאין זה עובדה ש5 ביצים שלמות ביום זה לא טוב,
אני לא יודע אם מותר לפרסם את האשכול אז אני לא יפרסם בינתיים,

אבל מה דעתכם לגבי זה כי אני מאמין שאין אין לך בעית כורוסטרול אפשר לאכול את הביצים חופשי כי אפילו בחלק מהמקרים זה עזר.

מי שעונה שלא יגיד דברים כמו 2 ביצים ליום ולא יותר אלה דברים קצת יותר מוצקים.

פעם היו מחקרים שיותר משתי ביצים ביום זה מסוכן בגללהקולסטרול..
ואז היו מחקרים שאמרו שכמה שיותר זה יותר טוב.
ואז מחקרים אמרו שהלבן של הביצה תיכול לאכול כמה שאתה רוצה ורק הצהוב זה הבעיתי..
בקיצור לדעתי עם תאכל 4-5 ביצים ביום לא יקרה לך כלום
כמו בתנאי שארוחות של מאוזנות, ותאכל אגוזי מלך זה טוב לקולסטרול חח

לא מכיר מחקרים שהראו שלאכול ביצים זה מסוכן בגלל כולסטרול. סיפורי סבתא בעיקר. מחקרים דווקא מראים שאין קשר בין כולסטרול באוכל לרמת הכולסטרול בדם.

אפשר לאכול ביצים. לאכול רק את הלבן זה מטומטם.

לפי מועצת הלול בביצה יש 6 גרם חלבון

ד"א....אם יש לי בייצים גודל XL כמה חלבון יש בהם? [הבייצים בסופר למשל זה L אבא שלי מביא במיוחד גדולות יותר]

יש מחקרים שמראים ש3 ביצים ביום לא השפיעו על רמות הכולסטרול בדם, וההפך אפילו העלו את ה HDL (הכולסטרול הטוב) ועזרו בעלייה בכוח מנגד אנשים שאכלו רק ביצה 1 או כלל לא ביום.
הייתי אומר ש3-4 ביצים ליום זה סביר, יותר מכך זה לא עניין של סכנה בריאותית אלא פשוט מיותר תגוון במקורות חלבון שלך.

אין שום סכנה באכילת 5-7 ביצים שלמות ביום.
אני אישית כבר כמה שנים אוכל כל יום 6 ביצים שלמות וזה אחלה:s13:

לא יודע לגבי הכמויות. יותר מידי ביצים יעלו את הכולסטרול מספרים מדוייקים אני לא יודע.
בכל מיקרה הסיבה שביצים לא יעלו את הכולסטרול היא בגלל שהכבד מקטין את הייצור כולסטרול אחרי שמגיע מהאוכל.

לא יודע לגבי הכמויות. יותר מידי ביצים יעלו את הכולסטרול מספרים מדוייקים אני לא יודע.
בכל מיקרה הסיבה שביצים לא יעלו את הכולסטרול היא בגלל שהכבד מקטין את הייצור כולסטרול אחרי שמגיע מהאוכל.
אז יש קשר בין אכילת ביצים לבין עליית הכולסטרול?
תודה.

יעלו אם תגזים מאוד, אני לא יודע מספרים בידיוק כמה כולסטרול מיוצר, כמה מסונתז, ובעצם כל החיבור והחיסור ככה שאני לא יודע אם 5 זה הרבה או 20 זה הרבה. יש עוד דברים שמשפיעים על זה ולא צריך לפחד עד כדי כך מהכולסטרול.

סבבה...
אחרי המאמר שקראתי ( שאתה שמת קישור ) על האומגה 3 והשומנים והא"ג אני ממש לא מפחד משומן וכולסטרול, להפך אני רק מבין כמה זה חשוב.

אין לי מושג למה בישראל כ"כ מתנגדים לאכילת ביצים שלמות, תראו לדוגמא בפורום של BB COM מלא מבססים את החלבונים שלהם בתפריט על ביצים שלמות ואוכלים 5-10 ביום ומייחסים להם תכונות טובות, היה אפילו אחד שאכל 19 ביצים (oddball89 משהו כזה)🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית