הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר גאולת השייקים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אז כמו שאמרתי שאני מנסה לעשות כל מיני ניסויים בבית של שייקים ביתיים עם שיבולת שועל וכאלה, בקיצור מצאתי את הפיתרון - דבש.
זה פשוט מוסיף דבר אחר לשייק וזה יוצא אחלה, היום קצת עשיתי ניסויים יותר מדי שמתי :

200 גרם ש"ש
2 כוסות חלב
צימוקים
דבש
2 סקופים בננה
קצת סוכר ענבים
קינמון
תמצית וניל

בקיצור יצא מגעל עד ששמתי את הדבש ועכשיו זה הרבה יותר טוב, ממליץ 😃

אז כמו שאמרתי שאני מנסה לעשות כל מיני ניסויים בבית של שייקים ביתיים עם שיבולת שועל וכאלה, בקיצור מצאתי את הפיתרון - דבש.
זה פשוט מוסיף דבר אחר לשייק וזה יוצא אחלה, היום קצת עשיתי ניסויים יותר מדי שמתי :

200 גרם ש"ש
2 כוסות חלב
צימוקים
דבש
2 סקופים בננה
קצת סוכר ענבים
קינמון
תמצית וניל

בקיצור יצא מגעל עד ששמתי את הדבש ועכשיו זה הרבה יותר טוב, ממליץ 😃
איך הצימוקים נעשים לך נוזל? זה תמיד נשאר לי כמו סוכריות גומי בבלנדר וזה בעסה.
מה לגבי בננה? ניסית לשים בננה? חמאת בוטנים?

שייק מסה =( אני כבר רוצה לסיים עם החיטוב ~
אגב מצאתי את הפיתרון לטעם המשעמם של הקרם עוגיות! והפיתרון הוא...קפה!!! נהיה לזה טעם חבלז,באמת תנסו מומלץ במיוחד בתקופת החיטוב =D

• פותח/ת השרשור
איך הצימוקים נעשים לך נוזל? זה תמיד נשאר לי כמו סוכריות גומי בבלנדר וזה בעסה.
מה לגבי בננה? ניסית לשים בננה? חמאת בוטנים?
את הצימוקים אני שם אחרי שאני מוציא מהבלנדר כדי שהם יהיו קריספים, לא ניסיתי חמאת בוטנים אני באמת אנסה, לגבי הבננה מיותר אני שם אבקת חלבון בטעם בננה, ניסיתי לשים אבל תותים לא יצא משהו

את הצימוקים אני שם אחרי שאני מוציא מהבלנדר כדי שהם יהיו קריספים, לא ניסיתי חמאת בוטנים אני באמת אנסה, לגבי הבננה מיותר אני שם אבקת חלבון בטעם בננה, ניסיתי לשים אבל תותים לא יצא משהו
תשים בננה זה מוסיף למרקם וגם לטעם, מניסיון (גם אני מפגיז 2-3 סקופים של בננה אופטימום)
תותים באמת יוצא מעאפן תותים.
מתי חוזרים הקיווי? נשמע לי להיט לשים קיווי או מלון או משהו נחוי

• פותח/ת השרשור
אני בחיים לא אשב ואקלף קיווי בבוקר כשאני קם, אני קם כזה עצלן לפעמים אין לי כוח אפילו להכין שייק אני פותח קוטג' ואוכל כמו מסכן עם לחם

אני בחיים לא אשב ואקלף קיווי בבוקר כשאני קם, אני קם כזה עצלן לפעמים אין לי כוח אפילו להכין שייק אני פותח קוטג' ואוכל כמו מסכן עם לחם
😵
אתה חי טוב אתה, לי יש עדיין עוד 5 חודשים לקום כל בוקר להכין שייק בבלנדר ולנקות אחרי זה ת'בלנדר 😣😣😣

ב22.6.09 חייו של מישהו עומדים להשתנות:Banane36:🤪

חמאת בוטנים משה זה אחד הדברים, מנסיון, שילוב של זה עם בננה בשלה ככה, חלב, ש"ש וחלבון זה מטורף.

ד"א כל השייק הזה ישר על הבוקר? o.0 זה חצי תפריט שלי D:

אתם פשוט מכניסים שיבולת שועל לבלנדר ?
זה לא יוצא מגעיל ?
קניתי השבוע קוואקר, זה טוב נכון ?

השאלה טוב למה? זה אחלה מקור פחמימה ודבר בריא יחסית, בכמות קטנה יש המון קלוריות במיוחד כשזה לא מבושל.

אני אישית לא אוהב את זה כ"כ... כמות קטנה עם הרבה קלוריות לא מתאים לי כי זה לא משביע ולבשל זה סיפור

• פותח/ת השרשור
אתם פשוט מכניסים שיבולת שועל לבלנדר ?
זה לא יוצא מגעיל ?
קניתי השבוע קוואקר, זה טוב נכון ?
מכניסים שיבולת שועל לבלנדר עד שזה נהייה אבקתי ואז מוסיפים חלב וכל שאר הדברים, זה יוצא מגעיל עד שאתה מגיע לשייק האולטימטיבי שלך

השאלה טוב למה? זה אחלה מקור פחמימה ודבר בריא יחסית, בכמות קטנה יש המון קלוריות במיוחד כשזה לא מבושל.

אני אישית לא אוהב את זה כ"כ... כמות קטנה עם הרבה קלוריות לא מתאים לי כי זה לא משביע ולבשל זה סיפור

אל תבשל, שים במיקרו אותו אפקט.

טוב אני אעשה ניסוי קטן עכשיו עם 100 גרם שיבולת שועל
יש לי הרגשה שזה הולך להיות מגעיל בטירוף...
נקווה לטוב.

אני הולך לשים 300 מ"ל חלב
40 גרם סוכר ענבים
סקופ אבקת חלבון בטעם קרם עוגיות של ISS
5 גרם קראטין
בננה אחת
4 תמרים
100 גרם שיבולת שועל
וכף או כף וחצי של דבש.

נ.ב
כמה כפות שיבולת שועל זה 100 גרם...?
אני הולך לעשות בערך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית