הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעת חומרים על תאי השומן

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
ממה שידוע לי, שאיבת שומן למשל, לא גורמת להעלמות של תאי שומן, כך ששומן יכול לעבור יותר לחלק אחר, או לחזור די מהר.

בכל מקרה, יש תמונות של מפתחי גוף או דוגמני פיטנס שהגיעו ממש לרמת אחוז שומן נמוכה ויובש, השאלה שלי אם לחומרים מסויימים יש השפעה שגורמת לירידה במספר תאי השומן בגוף?

ממה שידוע לי, שאיבת שומן למשל, לא גורמת להעלמות של תאי שומן, כך ששומן יכול לעבור יותר לחלק אחר, או לחזור די מהר.

בכל מקרה, יש תמונות של מפתחי גוף או דוגמני פיטנס שהגיעו ממש לרמת אחוז שומן נמוכה ויובש, השאלה שלי אם לחומרים מסויימים יש השפעה שגורמת לירידה במספר תאי השומן בגוף?
קודם כל אתה טועה. שאיבת שומן שואבת את השומן (שהוא בעצם תאי שומן) ונדירים המקרים שהוא חוזר חזרה. הגוף לא מייצר תאי שומן חדשים אלה עם כן אתה ממש מתחזר לאחר הניתוח. שנית אחוזי השומן הנמוחים שמגיעים אליהם מפתחי גוף הם כתוצאה של דיאטה מוקפדת ותרופות שפועלות עלך קצב חילוף החומרים הסטרואידים במקרה הזה מונעים איבוד של מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית