הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT לאחר סייקל HGH? תודה לעוזרים.

CHUCKIE

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
באותה ההזדמנות , שלום לכולם אני חדש בפורום , הוא נראה טוב ולפי הנראה גם מצב פעילותו די מזהיר. שמח שמצאתי מקום להצטרף אליו.

הסיפור שלי בקצרה הוא כזה , אני בעברי הייתי משתמש בסטרואידים אנאבוליים ובHGH , לצערי הרב לאחר השימוש הגוף שלי לא חזר לייצר טסטוסטרון וGH בכלל , כמה שנים לאחר מכן הגוף חזר לייצר טסטוסטרון ברמות נמוכות אבל גם זה משהו , הרמת טסטוסטרון שלי כיום בדם היא כ14-16 . אבל לצערי הרמות GH שלי עדיין 0 , זאת אומרת שבבדיקת הדם מופיע שהרמה קטנה מ0.005 .

כמו שאתם יודעים הרופאים בארץ לא כלכך בקיאים בנושא הסטרואידים האנאבוליים , רובם אפילו לא שמעו על המושג PCT , רובם הגדול גם טוענים שכל חומר כגון כוריגון או נולבדקס וכלומיד שלוקחים אחרי הסייקל בעצם משבשים את ההיפופיזה והגוף בעצם ממשיך לא לייצר טסטוסטרון

כיום הרמות הנמוכות של הGH מפריעות לי בחיי היום יום , עליתי המון באחוזי שומן , הגוף שלי מתעייף הרבה יותר מהר והכושר שלי על הפנים ואני פשוט לא מצליח לשפר אותו. לפעמים גם סחרחורות באימונים...

אני עובד עצות זה כבר לא עניין של פיתוח גוף זה עניין של לחיות ברמת חיים נורמלית.
מה אפשר לעשות? כבר שקלתי לעשות סייקל GH במינון נמוך של 2IU ליום ED בשביל לראות איך תהיה ההרגשה...

ברוך הבא. דבר ראשון יהיה נחמד עם תוכל לתת טיפה יותר רקע לגבי השימוש שלך בסטרואידים וב GH כמה סייקלים עשית באיזה מינונים איזה מינונים של GH לקחת ולכמה זמן. זה טיפה קשה לדעת לפי התיאור הקצר שהבאת. יהיה נחמד גם לדעת בין כמה אתה וכמה זמן עבר מאז הסייקל האחרון שלך.

• פותח/ת השרשור
אני באמצע שנות ה20 לחיי את הסייקלים התחלתי לפני כ4 שנים וכעבור שנה כבר סיימתי , עשיתי המון שטויות , לקחתי כבר בסייקל הראשון סוסטנון ודקה , בשני כבר הוספתי טרן וגם GH במינון של 5IU ביום. המון שטויות כפי שנאמר אין צורך לחזור על זה.
עריכה - את הGH לקחתי כמובן כמובן בלי קשר לסייקלים עצמם זה היה בנוסף להכל ובתקופות הPCT הייתי ממשיך עם הGH

מה דעתך על ההודעה הראשונה שלי? אני ממש עובד עצות

טוב אני עוד לא נתקלתי במקרה אחד שמינון של 5 יחידות GH גורם להפסקת ייצור ה GH לאופן תמידי. ואני אגיד לך עוד משהו. אם עשית בדיקות דם וזה באמת היה המקרה אז הרופא שלך היה מפנה אותך לאנדוקינולוג ובמקרה הכי גרוע היו מספקים לך טיפול ב GH. כנ"ל לגבי טסטוסטרון היו שמים אותך על HRT אז אני בטוח שזה המצב. אני לא יודע אם הלכת לקבל טיפול הולם. אבל הפניה לאנדוקרינולוג וביצוע בדיקות דם עדכניות והסבר לרופא על המצב הנוכחי (כולל הסבר על שימוש בסטרואידים וב GH) וימצאו לך טיפול הולם שר יאפשר לך לנהל חיי יום יום תקינים

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מטופל אצל כמה מהאינדוקרינולוגים הכי חזקים בארץ והמומחים בתחום אחד מהם מנהל מחלקה אנדוקרינולוגית והשני פרופסור , לדעתי הם חושבים שאינני צריך ליטול GH רק על פי השיפוט מהמראה החיצוני שלי.
כל האנדוקרינולוגים אומרים לי לחכות שזה יתאושש עם הזמן

אני הייתי מטופל אצל כמה מהאינדוקרינולוגים הכי חזקים בארץ והמומחים בתחום אחד מהם מנהל מחלקה אנדוקרינולוגית והשני פרופסור , לדעתי הם חושבים שאינני צריך ליטול GH רק על פי השיפוט מהמראה החיצוני שלי.
כל האנדוקרינולוגים אומרים לי לחכות שזה יתאושש עם הזמן
אחי אני מצטער מאוד אבל אין סיכוי שזה מה שרופא אמר לך. זאת חלמאות שרופא אומר לך על סמך מראה שאתה לא צריך טיפול כזה או אחר זאת בדיחה. בדיקות דם יראו בדיוק האם אתה צריך טיפול ב GH או לא. לך תעשה.

• פותח/ת השרשור
אחי אני מצטער מאוד אבל אין סיכוי שזה מה שרופא אמר לך. זאת חלמאות שרופא אומר לך על סמך מראה שאתה לא צריך טיפול כזה או אחר זאת בדיחה. בדיקות דם יראו בדיוק האם אתה צריך טיפול ב GH או לא. לך תעשה.

אין לי אינטרס לשקר לך אני לא פה פותח מעצמה נגד ארגון האנדוקרינולוגים , אבל זה מה שנאמר , עשיתי כבר בדיקות דם לפני כ3-4 חודשים והתוצאות הראו שכמו הGH הינה : פחות מ 0.005 זאת אומרת שעל הדף כבר לא הראו שזה מתחת לנורמה אפילו... כאילו שבכלל אין ייצור...

השאלה שלי האם לדעתך שימוש בGH במינון נמוך של כ2IU ביום יכול לשפר את המצב?

אין לי אינטרס לשקר לך אני לא פה פותח מעצמה נגד ארגון האנדוקרינולוגים , אבל זה מה שנאמר , עשיתי כבר בדיקות דם לפני כ3-4 חודשים והתוצאות הראו שכמו הGH הינה : פחות מ 0.005 זאת אומרת שעל הדף כבר לא הראו שזה מתחת לנורמה אפילו... כאילו שבכלל אין ייצור...

השאלה שלי האם לדעתך שימוש בGH במינון נמוך של כ2IU ביום יכול לשפר את המצב?
ממש לא אחי!!! אם בדיקות דם מראות שאין הפרשה של GH אזי אתה ההית מקבל מרשם לטיפול בהורמון גדילה. אין פה משחקים אחי אף רופא בר דעת לא היה משאיר אותך במצב שבוא הורמון הגדילה של הוא אפס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית