E ELBARA40 משתמש מתחיל 11 0 נק' מוניטין: 0 0 11 0 15/5/11 #1 שלום רציתי לדעת איזה חומרים אפשר לקנות בבתי מרקחת אני חיי כרגע בקהיר ובבתי מרקחת כאן יש הכול אני רוצה לדעת באיזה שמות לחפש את החומרים קניתי כאן T3 תוצרת גרמניה של 50 MG וGH עולה כאן 120 שקל 10IU הפיתוח גוף כאן מאוד מאוד חזק תודה
שלום רציתי לדעת איזה חומרים אפשר לקנות בבתי מרקחת אני חיי כרגע בקהיר ובבתי מרקחת כאן יש הכול אני רוצה לדעת באיזה שמות לחפש את החומרים קניתי כאן T3 תוצרת גרמניה של 50 MG וGH עולה כאן 120 שקל 10IU הפיתוח גוף כאן מאוד מאוד חזק תודה
ב בנדה משתמש פעיל 491 1 נק' מוניטין: 422 0 491 1 15/5/11 #2 כמעט את כל הסטרואידים האנבולים.. טסט', פרימו,אנאבר,דקה וכ'ו וכו'.. למעט סטרואידים המיוצרים רק באנדר, כמו בלודנון וכו' יותר נכון לשאול איזה סייקל אתה רוצה לעשות, וכמה סייקלים עשית נתונים משקל גובה וכו'.. סתם ככה לקנות זה מיותר Upvote 0 Downvote
כמעט את כל הסטרואידים האנבולים.. טסט', פרימו,אנאבר,דקה וכ'ו וכו'.. למעט סטרואידים המיוצרים רק באנדר, כמו בלודנון וכו' יותר נכון לשאול איזה סייקל אתה רוצה לעשות, וכמה סייקלים עשית נתונים משקל גובה וכו'.. סתם ככה לקנות זה מיותר
E ELBARA40 משתמש מתחיל 11 0 נק' מוניטין: 0 0 11 0 15/5/11 פותח/ת השרשור #3 חומרים אתה לא מבין אני היום בקשתי בבית מרקחת אנבר רשמתי את זה כמו שרשום באתר אבל היא אמרה שאין דבר כזה אולי יש שם אחר שאני צריך להגיד לה Upvote 0 Downvote
חומרים אתה לא מבין אני היום בקשתי בבית מרקחת אנבר רשמתי את זה כמו שרשום באתר אבל היא אמרה שאין דבר כזה אולי יש שם אחר שאני צריך להגיד לה
ב בנדה משתמש פעיל 491 1 נק' מוניטין: 422 0 491 1 16/5/11 #4 אני מבין, אתה לא הסברת את עצמך. תנסה: אוקסנדרולון/ או בשמו הישראלי לונבר (LONAVAR)/אוקסנדרין. זה השמות השונים שלו. Upvote 0 Downvote
אני מבין, אתה לא הסברת את עצמך. תנסה: אוקסנדרולון/ או בשמו הישראלי לונבר (LONAVAR)/אוקסנדרין. זה השמות השונים שלו.