הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

EMT המתכון לסוכרת

הדבר היחיד שמגרה זה הסטייק

לא יודע למה ישר שאני רואה צבעי מאכל מוזרים כמו ירוק/צהוב/ורוד אני נגעל מהאוכל

כבר יותר משבוע שאני מת לאיזה משהו מתוק LOL ימח שמם הרגו אותי עכשיו חחחחחח

אתה רציני?

יש גבול למה שאתה יכול לאכול בארוחה אחת, וגם כמה כבר שומן יש בעוף? תסתכל גם על הבשר עצמו לרוב אתה לא תראה עליו סימנים לבנים של שומן. והיחס בין החלבונים לשומן הוא משתלם 😃

יש גבול למה שאתה יכול לאכול בארוחה אחת, וגם כמה כבר שומן יש בעוף? תסתכל גם על הבשר עצמו לרוב אתה לא תראה עליו סימנים לבנים של שומן. והיחס בין החלבונים לשומן הוא משתלם 😃
קודם כל דיברתי על הפרק הזה ... וגם בפרקים האחרים הכל עם גבינה בייקון שמנת וים דברים זולים עם מלא שומן..

קודם כל דיברתי על הפרק הזה ... וגם בפרקים האחרים הכל עם גבינה בייקון שמנת וים דברים זולים עם מלא שומן..
בפרק הזה ברור שיש יותר מדי שומן וסוכרים, תראה את התגובה הראשונה שלי. ואתה צודק הם באמת מכינים דברים מטוגנים ומלאים שומן אבל אני עדיין עומד מאחורי המילה שלי שהיחס בין החלבונים לשומן משתלם 😃 וגם הם מתחלקים בזה איזה 20 אנשים בארוחה.

בפרק הזה ברור שיש יותר מדי שומן וסוכרים, תראה את התגובה הראשונה שלי. ואתה צודק הם באמת מכינים דברים מטוגנים ומלאים שומן אבל אני עדיין עומד מאחורי המילה שלי שהיחס בין החלבונים לשומן משתלם 😃 וגם הם מתחלקים בזה איזה 20 אנשים בארוחה.
תכלס כולם שמה שמנים חוץ מאיזה אחד. זה לא שהם באמת בילדרים שאכפת להם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית