הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה הייתם משלמים על השעון הזה ?

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך
שכל אחד יעשה את מה שעושה לו טוב.
אם זה הדבר הכי טוב שיש לך לעשות עם כזאת כמות של כסף אז בכיף. לי זה נראה בזבוז.

"לי" = הלוואי שהיה לי את הכסף הזה כדי לחשוב בכלל מה לעשות אתו 😃
אבל בתכלס איך אתה יכול להבדיל בין לקנות למבורגיני במיליון דולר לשעון במיליון דולר? תאמין לי שהרוב המוחלט לא עושה כל שימוש ב600 כ"ס או בדברים אחרים שאין ברכבים זולים פי 20, כך שזו השוואה טובה.

סמל סטטוס והכל, אבל השעון עצמו מכוער בטירוף. יש שעונים של אדיפיס וטיסו ב1000 ש"ח שנראים הרבה יותר טוב מזה.

סמל סטטוס והכל, אבל השעון עצמו מכוער בטירוף. יש שעונים של אדיפיס וטיסו ב1000 ש"ח שנראים הרבה יותר טוב מזה.

עם מה היית מעדיף ללכת - עם שעון יפה ב1000 שקל או שעון מכוער שהרבה
אנשים שיראו אותך יודעים שהוא עולה עשרות/מאות אלפי דולרים?

לא, זה מראה שאתה לא מבין מה זה סטטוס. אנשים קונים שעון כזה לא כדי לדעת מה השעה, אלא כדי להראות שהם יכולים.

לא נורא, מנטליות של שכיר וזה.
אנשים טיפשים עם 0 ביטחון עצמי שאין להם שום דבר מרשים בחיים חוץ מכסף אתה מתכוון?

אנשים טיפשים עם 0 ביטחון עצמי שאין להם שום דבר מרשים בחיים חוץ מכסף אתה מתכוון?

כן, אנשים כל כך טפשים שהם עשו מספיק כסף כדי להיות מסוגלים להרשות לעצמם כל מה שהם רוצים בחיים. קלעת בול.

כן, אנשים כל כך טפשים שהם עשו מספיק כסף כדי להיות מסוגלים להרשות לעצמם כל מה שהם רוצים בחיים. קלעת בול.

ג'קי מהאח הגדול יכול לקנות כזה, מה זה אומר עליו?

למה אתה מניח מראש שאין להם כלום חוץ מכסף?

כי האישיות שלהם לא עשתה בשבילם יותר מדיי, אז הם צריכים להוציא 100 אלף יורו כדי לצאת מאגניבים.

כי האישיות שלהם לא עשתה בשבילם יותר מדיי, אז הם צריכים להוציא 100 אלף יורו כדי לצאת מאגניבים.

אני לא יודע מי זה ג'קי מהאח הגדול, אבל מי אתה שתשפוט אישיות של מישהו אחר על פי מה שהוא קונה? אולי אתה רוצה גם להגיד לו מה לקנות ואיך להשתמש ברכוש שלו?

שמעת על היחס "גם X וגם Y"?
הפתרון הפרטי כאן הוא X=מלא כסף Y=אישיות אחלה. עוד פתרון פרטי כמו שהזכרת X=מלא כסף Y=אישיות חרא.
הכללות על אנשים עם הרבה כסף שקונים מותרות - היא פילוסופיית הכישלון, דת הבורות וזמרת הקנאה - וזה לא אני אמרתי.

לא, זה סתם פתטי.
מי שמרגיש שכולם צריכים לדעת שהוא עשיר, שיהיה לו בכיף.

עם מה היית מעדיף ללכת - עם שעון יפה ב1000 שקל או שעון מכוער שהרבה
אנשים שיראו אותך יודעים שהוא עולה עשרות/מאות אלפי דולרים?

אני לא יודע, הלוואי שאני אהיה במצב של לבחור בין האופציות.
אני מבין מה שאתה אומר, אבל אם כבר מייצרים שעון כזה, אפשר גם להשקיע קצת בעיצוב שלו ולעשות משהו באמת מרשים לעין ולא רק לכיס.

אתה לא ממש מבין איך דברים עובדים אצל אנשים עשירים ומה זה סטטוס, הא?
ואיך קבעת שזה פתטי? כי אתה לא יכול?

12344 , עשירים לא יגורו בדירה עם חמישה חדרים אלא יגרו בבית פרטי עם גינה עם 10+ חדרים לפחות גם אם הם לא צריכים, ולא יסעו בסוזוקי סוויפט אלא בפורשה וכדומה.. וכך גם שעונים.. אני לא מבין מה כ"כ קשה לך להבין בזה..
עשירים מן הסתם בחברה עשירה ושם הם מבססים את הצרכים שלהם עם דברים יקרים..
תמיד יש זול ותמיד יש יקר.. ככה מבדילים בינם לבין המעמד הבינוני מינוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית