הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

76 ק"ג מול 273 ק"ג

זה נראה כאילו שהשמן מנסה לאכול את היפני ומתחיל מהרגליים 👏

עוד דוגמא פחות קיצונית וקצת יותר רצינית ומקצועית להבדלים בגודל:
http://youtu.be/P3QzX1ZadJM

קרב יחסית מוכר בין פדור, אחד הheavyweights הגדולים בתחום היום ובכלל בהיסטוריה של הענף (משהו כמו 1.80 וקצת על 100 קילו) להונג מן צ'וי - לוחם קוריאני עצום ומוכר (2.18 על 160 קילו).
קרב יפה ברמה גבוהה שגם על הדרך מחמיא לBJJ, מה שהופך אותו לעוד יותר טוב =)

צריך להראות את זה לGSP כשהוא בוכה שהוא לא רוצה לעלות משקל לקרב נגד סילבה LOL

צריך להראות את זה לGSP כשהוא בוכה שהוא לא רוצה לעלות משקל לקרב נגד סילבה LOL
צודק לגמרי. למה שהוא יעלה משקל בשביל להלחם בסילבה? אל תשכח שסילבה מסתובב סביר להניח על 90+ ומקצץ לפני קרבות. מה שאומר שכנראה GSP מסתובב על 85 אולי טיפה פחות לפני קרבות.. להעלות כזאת מסת שריר בזמן יחסית קצר זה לא פשוט (ואם זה לא יהיה זמן קצר הוא לא ילחם כנראה יותר מדי זמן)

צודק לגמרי. למה שהוא יעלה משקל בשביל להלחם בסילבה? אל תשכח שסילבה מסתובב סביר להניח על 90+ ומקצץ לפני קרבות. מה שאומר שכנראה GSP מסתובב על 85 אולי טיפה פחות לפני קרבות.. להעלות כזאת מסת שריר בזמן יחסית קצר זה לא פשוט (ואם זה לא יהיה זמן קצר הוא לא ילחם כנראה יותר מדי זמן)

סילבה מסתובב ב-197 פאונד באוף סיזן וGSP בסביבות ה-194, אגב הוא צודק שהוא לא רוצה לעלות קט' לMW ואם הייתי במצב שלו הייתי עושה אותו דבר ונשאר בWW, אבל בתור צופה אני רוצה לראות קרבות מעניינים וזה חתיכת קרב מעניין (היה דיבור על סופר פייט ב-178 פאונד או משהו כזה אבל אפילו פחות ריאלי מזה שGSP יעלה קט').

GSP ב194? נשמע לי הזוי שהוא אשכרה יורד משהו כמו 10 ק"ג כל קרב.
כן אני מבין אותך גם אני הייתי מת לראות את הקרב הזה, ולא נראה לי כזה לא ריאלי שסילבה ירד ל178. אני מניח שזה הכל תלוי בכמה כסף מציעים ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית