הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

iPhone 5 האומנם?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428

כל מה שאתם הולכים לקבל מהאייפון הבא מבית אפל :
חלק מהנתונים מאומתים וחלק מבוססים על שמועות עקשניות
zcnimn2jwmk2.jpg

קרדיט ל- Mad-Dog מרוטר.נט

מה שאפשר להמר עליו זה מצלמה קצת יותר טובה, מעבר למעבד a5 של האייפד ותיקון הקליטה. כל השאר נראה לי חרטא (להיפרד מכפתור הבית.. כן, ברור).

מה שאפשר להמר עליו זה מצלמה קצת יותר טובה, מעבר למעבד a5 של האייפד ותיקון הקליטה. כל השאר נראה לי חרטא (להיפרד מכפתור הבית.. כן, ברור).
אם זה באמת יהיה 4 אינץ' (וזה אם גדול) אז בטוח שנפרדים מכפתור הבית, אפל לא רוצים מכשיר סלולרי בגודל של מחשבון מדעי.

אתם רוצים להגיד לי שאין נכון להיום סינכרון וואיירלס?

אם זה באמת יהיה 4 אינץ' (וזה אם גדול) אז בטוח שנפרדים מכפתור הבית, אפל לא רוצים מכשיר סלולרי בגודל של מחשבון מדעי.

לא מאמין שיפטרו מהכפתור, זה סימן ההיכר של האייפון. ואני בספק אם הם יגדילו את המסך משמעותית, לפי דיווחים קשה להם לעשות retina display ליותר מ-3.7 אינץ'.

אני מאוד מאוד מקווה שבאמת יהיה איפון 5.
קראתי בכל מני מקומות על כך שהאייפון הבא הוא אייפון 4S

יש תאריך לאיפון 5? שמעתי שדחו אותו והוא לא יצא לקראת אוקטובר

תמונה שנעשתה ע"י fanboy. "צילום וידאו מושלם" "כונן מכובד של 64 GB לא פחות".

זה קצת קשור לנושא...אני רוצה מאד לקנות אייפון ומה שמעכב אותי הוא הרצון לקנות את האיפון 5.
שווה לדעתכם לחכות לו? קצת יבאס אותי שאחרי כמה חודשים יהיה לי דגם ישן יחסית אם אני יקנה את האיפון 4 :(

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לקנות מכשיר של אפל שכבר שנה בשוק, תחכה עוד כמה חודשים
.

• פותח/ת השרשור
לא, אבל מצד שני לא שווה להוציא עכשיו XXXX ש"ח על טלפון שכבר שנה בשוק.

בלבלת אותי חח, מצד אחד אני חם על האייפון ומת להביא כבר אחד אבל אתה אומר שאין כאלה שינויים וגם ככה החדש יעלה XXXX שקלים ואם אין כזה שוני השאלה אם באמת שווה לי לחכות כמה חודשים (לך תדע אם באמת יצא עוד כמה חודשים).

• פותח/ת השרשור
החלטה שלך. אתה מוכן לשלם מחיר לצרכן על מכשיר שכבר שנה בשוק כשאתה יודע שעוד 4-6 חודשים יצא אחד חדש באותו המחיר עם יותר פ'יצרים ומעבד חזק יותר ומצלמה חזקה יותר.
אתה יכול ללכת על הגלאקסי, גם מכשיר טוב.

חשבתי גם על הגלקסי, אני לא ישקר אותך שאני מעדיף את האייפון בכלל היוקרה והפוזה שלו.
אם אתה מסתכל רק על ביצועים ונוחות במה הייתה בוחר בין אייפון לגלקסי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית