הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר kinesiology taping - מדהים!

Jonashacht

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
328
394
1

(יש הרבה דרכים לשים, אצלי זה 2 חתיכות לאורך כל אחד מהזוקפים בחלק המותני)

אחרי כאב קבוע של 3 חודשים, אחרי יומיים עם הטייפינג הוא ירד ב 50%.

נראה כמו משהו מארץ האגדות, אותי זה מאוד הפליא שזה עובד (פלסיבו?)

מכירים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פרסמתי את זה המון פעמים כולל מחקרים.
זה לא פלסיבו ואני משתמש באופן קבוע.
הבעיה שלרוב האנשים שמתעסקים עם זה אין מושג. (כמו זה שבסרטון)
כדאי לקרוא את הספרות המקצועית שמאחורי זה (ד"ר קנזו) ולא מקורות מסחריים (כמו בסרטון).

• פותח/ת השרשור
EMZ, שמת בכתף? היה שיפור ניכר בהתחלה כמו שאני מספר?

איך המחירים של זה? לי שמו בנתיים חד פעמי בפיזיו' ואני מאוד רוצה לקנות גליל או משהו בסגנון..

וההדבקה שלו בסרטון באמת נראית קצת ליצנית.. אצלי זה אחרת לגמרי.

אני שם את זה בכל פציעה חדשה שמתעוררת. יש שיפור אדיר בכאב.
המחירים יקרים. אני קונה מחול גליל של 5 מטר ב45 שקל.
בנוסף, יש לי גם את הספר המקורי של קנזו קייס. בלעדיו- אין לך יותר מידי מה לחפש. הסרטונים ביוטיוב ברובם גרועים. (אחרי שקניתי את הספר הבנתי שהם שכונתיים)

לאנס ארמסטרונג בזמנו היה מספר שהוא היה הולך עטוף טייפים כל היום ואם הוא היה יכול הוא היה מסתובב ככה כל החיים. זה נותן לך הרגשה מעולה. הבעיה: 1-מחיר. 2-כל השכונתיות והפרסומים הגרועים שיש מסביב לזה.

הרבה אנשים משתמשים בזה וכמו שEMZ אמר לא הרבה יודעים איך למקם אותם
מאיפה אפשר להשיג תספר או מקור יותר טוב של סירטונים?

זה סרט ששמים על איזור פצוע, כל המוצרים שדומים לזה פועלים על חומר הרדמה מסויים וגם במד"א השתמשנו בדבר דומה, לא בדיוק הייתי במוזה להתחיל לחקור את זה עכשיו וזה שאתה משתמש בזה וזה עובד לך לא אורמ שאתה יכול ישר לקפוץ ככה.

הרבה אנשים משתמשים בזה וכמו שEMZ אמר לא הרבה יודעים איך למקם אותם
מאיפה אפשר להשיג תספר או מקור יותר טוב של סירטונים?
סרטונים קשה למצוא. לכל חבישה יש סרטון של מישהו אחר.
את הספר אפשר לקנות.
CLINICAL THERAPEUTIC APPLICATIONS OF THE KINESIO TAPING®
זה סרט ששמים על איזור פצוע, כל המוצרים שדומים לזה פועלים על חומר הרדמה מסויים וגם במד"א השתמשנו בדבר דומה, לא בדיוק הייתי במוזה להתחיל לחקור את זה עכשיו וזה שאתה משתמש בזה וזה עובד לך לא אורמ שאתה יכול ישר לקפוץ ככה.
גם אני הייתי במדא (איזה גבר אני). ואם אין לך מושג במה מדובר למה אתה נדחף וכותב שטויות?

• פותח/ת השרשור
MisterHamster,
אתה עוד פעם מפגין בורות אחרי ש EMZ אמר לך שאתה מדבר שטויות אין בזה שום חומר הרדמה או משהו בסגנון.

"וזה שאתה משתמש בזה וזה עובד לך לא אורמ שאתה יכול ישר לקפוץ ככה" - זה בדיוק מה שזה אומר. ניסיתי מוצר כלשהו ואני ממליץ עליו אחרי ניסיון חיובי איתו.

NIRAN - http://www.activix.co.il/web/8888/n...ng=HE&_UserReference=1C702448284D7F464D91ED31
האתר מסחרי קצת אבל אין שם דברים מופרכים שהפיזיותרפיסטית לא אמרה לי.. לא קראתי את הספר, שם יש את כל המידע

מישהו אמר שחייב להיות בזה לידוקאין? כל מה שאמרתי שיכול להיות על פי ניסיון עבר.
שימליץ בכיף, אבל במקום לומר לי כמו בנאדם "זה עושה ככה וככה, זה עובד ככה וככה, אני ממליץ ואין בזה חומר מרדים כזה או אחר" הוא קופץ ואומר במילים כאלה ואחרות "אתה אידיוט" וזה למה? כי אני לא משתמש וותיק פה או כי הוא כן?
זה דבר אחד אם הייתי אומר בפירוש "זה חרא של דבר שלא עובד" לבין תגובה שלי על מוצר חדש.

מישהו אמר שחייב להיות בזה לידוקאין? כל מה שאמרתי שיכול להיות על פי ניסיון עבר.
שימליץ בכיף, אבל במקום לומר לי כמו בנאדם "זה עושה ככה וככה, זה עובד ככה וככה, אני ממליץ ואין בזה חומר מרדים כזה או אחר" הוא קופץ ואומר במילים כאלה ואחרות "אתה אידיוט" וזה למה? כי אני לא משתמש וותיק פה או כי הוא כן?
זה דבר אחד אם הייתי אומר בפירוש "זה חרא של דבר שלא עובד" לבין תגובה שלי על מוצר חדש.
לא אמרתי שאתה אידיוט. וכן נתתי לינקים מדויקים לאיך זה עובד.
וגם לא אמרת יכול להיות, קבעת שזה "סרט" ובלה בלה בלה.
אז תפסיק להכניס לי מילים לפה. זה שיצאת אידיוט זאת אשמתך, לא אשמתי.

סבבה יצאתי אידיוט, נתת לינקים אחרי שהגבתי וישר אמרת שאני מדבר שטויות בלי להסביר אבל בסדר, אתה יצאת שמוק, קל מאוד לתקוף במקום להסביר.

כי לחפש מקורות לוקח זמן.
אבל כנראה שיש אנשים שישר רוצים לשחק אותה מבינים ושולחים תגובה מהר.

"נפגעתי, אני לא כותב פה יותר?"
דיי, תפסיקו להפגע ולקחת קשה. כולה פורום. כולם פה סמרטוטים גם ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית