הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון, סוכר ענבים וקריאטין

מצב
השרשור נעול

yakir yanai

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
קודם כל שלום לכולם 😃
אני בן 16 הייתי ילד שמן שרזה ואני עובד מסה עכשיו כשאני עובד מסה אז אני אוכל הרבה ושוב אני משמין וזה גם חלק גדול של האבקות שאני לוקח
אז ככה קניתי אבקת חלבון שאותה אני משלב עם קראטין ועם סוכר ענבים
עכשיו אני יכול לקחת אחרי אימון את הדברים ביחד כדי לקבל גם פחמימות וגם חלבונים
אז בערב במקום לקבל גם חלבון וגם פחממה אז לקחת רק את האבקת חלבון ? כדי לא לעלות יותר מדי במשקל
ועם אני חייב לשלב עם זה את הקראטין
כל מי שיכול לעזור לי או שלא הבין את השאלה כי אני יודע שזה לא הכי מובן בעולם אבל לא יודע איך להסביר לכם מה אני רוצה אז שישלח לי הודעה ואני יגיב לו כמה שיותר מהר תודה

נערך לאחרונה:
1. תלמד לסדר משפטים עם מילים וסימני פיסוק
2. זה אבקות ולא אפקות
3. פעם הבאה כותרת עניינית ולא "דחוף צריך עזרה"
4. תקרא מאמרים במיוחד את זה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68

אני אוהב לראות אנשים שקונים כל מיני שטויות, ואין להם מושג מה הם קונים, איך לצרוך את זה או מה זה בכלל (ובמיוחד בסייקלים)

בהצלחה.

1. תלמד לסדר משפטים עם מילים וסימני פיסוק
2. זה אבקות ולא אפקות
3. פעם הבאה כותרת עניינית ולא "דחוף צריך עזרה"
4. תקרא מאמרים במיוחד את זה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68

אני אוהב לראות אנשים שקונים כל מיני שטויות, ואין להם מושג מה הם קונים, איך לצרוך את זה או מה זה בכלל (ובמיוחד בסייקלים)

בהצלחה.
משה, חבל שאתה מתעסק בזה ולא ברצון לעזור לו.
אני הבאתי אותו לפורום והוא בא לפה עם הרבה צפייה שפה הוא באמת יקבל את התשובות שהוא צריך.

הוא כרגע נמצא בתקופה של מאסה ובימים האחרונים הוא התחיל לקחת סוכר ענבים וקראטין בנוסף לאבקת חלבון שהוא לקח, זה היה בהמלצתי.

קודם כל שלום לכולם 😃
אני בן 16 הייתי ילד שמן שרזה ואני עובד מסה עכשיו כשאני עובד מסה אז אני אוכל הרבה ושוב אני משמין וזה גם חלק גדול של האפקות שאני לוקח
אז ככה קניתי אבקת חלבון שאותה אני משלב עם קראטין ועם סוכר ענבים
עכשיו אני יכול לקחת אחרי אימון את הדברים ביחד כדי לקבל גם פחמימות וגם חלבונים
אז בערב במקום לקבל גם חלבון וגם פחממה אז לקחת רק את האבקת חלבון ? כדי לא לעלות יותר מדי במשקל
ועם אני חייב לשלב עם זה את הקראטין
כל מי שיכול לעזור לי או שלא הבין את השאלה כי אני יודע שזה לא הכי מובן בעולם אבל לא יודע איך להסביר לכם מה אני רוצה אז שישלח לי הודעה ואני יגיב לו כמה שיותר מהר תודה

יקיר, כמו שהסברתי לך באימון האחרון - קראטין לוקחים פעם ביום מנה של 5 גרם.
אין צורך להפסיק אחרי כמה שבועות כמו שאמרו לך, אתה יכול לקחת בצורה רציפה.

בדרך כלל מומלץ להוסיף לקראטין גם סוכר ענבים באותו הזמן.

אני מציע לך לשתות את השייקר ישר לאחר האימון שכולל 30 גרם אבקת חלבון, 40 גרם סוכר ענבים ו- 5 גרם קראטין עם 300 מ"ל חלב.

משה, חבל שאתה מתעסק בזה ולא ברצון לעזור לו.
אני הבאתי אותו לפורום והוא בא לפה עם הרבה צפייה שפה הוא באמת יקבל את התשובות שהוא צריך.

הוא כרגע נמצא בתקופה של מאסה ובימים האחרונים הוא התחיל לקחת סוכר ענבים וקראטין בנוסף לאבקת חלבון שהוא לקח, זה היה בהמלצתי.

אין קשר בין זה שהוא בא לפה בציפייה לקבל תשובות לבין זה שהוא עובר על חוקי הפורום.

בכל אופן תקרא את כל המאמרים, תעבור על אשכולות נעוצים ועל אשכולות בכלל ואז תפתח אשכול עם שאלות ספציפיות ולא כלליות כמו "איך לגדול?"

בהצלחה

אין קשר פה בכלל בין משפט א' לב', אין קשר בין קריאטין חלבון וסוכר ענבים לבין עלייה במשקל או הורדה במשקל.
עלייה במשקל = מאזן קלורי חיובי
הורדה במשקל = מאזן קלורי שלילי

אני יכול כל היום לאכול שוקולד וסוכר לבן והומבורגר ושווארמה ולרדת במשקל וגם ההפך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית