הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורים חסרי אחריות

פאק.. כבר היה קטע בסרטון שכמעט כל הגוף שלה היה בפנים, ואז פתאום היא יצאה..
נראה לי היא ניסתה להתאבד בכוונה...

A three-year-old child has died after falling from an eight storey window. The girl could have been saved were it not for the indifference of adults who, instead of helping, filmed the scene on their mobile phones.

When doctors arrived at the spot, Komsomolskaya Pravda newspaper writes, Kristina Sulanova was still breathing. However, she died on the way to hospital in the small city of Miass in the Urals.

“I was at the window watering flowers,” a woman from a neighboring building is quoted as saying. “Then, all of a sudden, I noticed something that looked like a package or a doll falling down. When I realized it was a child, she was already on the ground.”

“There were many onlookers downstairs, but none of them were rushing to help her. Only a minute later a man ran to the girl. Others were just standing and filming everything on their mobile phones,” she said.​
RIP

סעמק ילדה מטומטמת מה היא חשבה לעצמה?
כן אני בטוח גם שזה מה שההורים שלה שואלים את עצמם, אני תוהה אם גם מערכת המשפט המקומית חושבת כמוך ולא מעמידה לדין את האשמים הלא-בני-שלוש באירוע הזה.

פאק.. כבר היה קטע בסרטון שכמעט כל הגוף שלה היה בפנים, ואז פתאום היא יצאה..
נראה לי היא ניסתה להתאבד בכוונה...
כן, במיוחד לאור הניסיון שלה לטפס למעלה כשהייתה תלויה בשתי הידיים, ולאור ההבנה המעמיקה של ילדים בני שלוש את מושג המוות.

אני מקווה שלשניכם ייצא לנגב עוד הרבה מאוד חלב מהשפתיים לפני שתהפכו להורים.

איך אתה יודע שזה ההורים? אולי אמא שלה הייתה בשירותים כל הזמן הזה?

פשוט גועל נפש איך אפשר לצלם דבר כזה במקום להתקשר למישהו או לנסות איכשהו לעזור

וואו.. הקטע של אנשים זה שהם פשוט לא מבינים! ילדים ותינוקות מתים והם עדיין לא מבינים מה היה לא בסדר! ואני מתעצבן פה כי אני רואה דברים כאלה כל יום.

וואו.. הקטע של אנשים זה שהם פשוט לא מבינים! ילדים ותינוקות מתים והם עדיין לא מבינים מה היה לא בסדר! ואני מתעצבן פה כי אני רואה דברים כאלה כל יום.
קודם כל, אתה לא רואה דברים כאלה כל יום.
דבר שני מה הקשר לא מבינים???מה לא מבינים?
אתה היית שם? אתה יודע מה קרה? מי היה בבית ? לא ! גם אני ובגלל זה זה יכול להיות לא רק אשמת ההורים..
אשמת ההורים אם הם נגיד היו בחדר הסמוך יכולה להתסכם בזה שלא שמו סורגים כמו בני אדם נורמאלים...
אם השאירו אותה לבד... זה כבר סיפור אחר.

פשוט גועל נפש איך אפשר לצלם דבר כזה במקום להתקשר למישהו או לנסות איכשהו לעזור
אלה שצילמו היום יותר שניים לפחות אז אחד רץ לנסות להגיע אל הילדה.. לפי מה שהבנתי

קודם כל, אתה לא רואה דברים כאלה כל יום.
דבר שני מה הקשר לא מבינים???מה לא מבינים?
אתה היית שם? אתה יודע מה קרה? מי היה בבית ? לא ! גם אני ובגלל זה זה יכול להיות לא רק אשמת ההורים..
אשמת ההורים אם הם נגיד היו בחדר הסמוך יכולה להתסכם בזה שלא שמו סורגים כמו בני אדם נורמאלים...
אם השאירו אותה לבד... זה כבר סיפור אחר.

אתה מבין בכלל מה כתבת?

אם ההורים לא השגיחו על הילדה בזמן שהיו בבית הם אשמים.

אם ההורים השאירו את הילדה לבד בבית הם אשמים.

נקודה.

אתה מבין בכלל מה כתבת?

אם ההורים לא השגיחו על הילדה בזמן שהיו בבית הם אשמים.

אם ההורים השאירו את הילדה לבד בבית הם אשמים.

נקודה.
כתבתי שבכללי הם מפגרים שלא שמו סורגים.
אבל הם לא אשמים בהכרח אם הם היו בחדר סמוך או בשירותים..
והם כן אשמים אם הם השאירו אותה לבד בבית.
"נקודה."

מזעזע, אבל אני לא מבין למה הצלמת לא צעקה לה להיכנס פנימה? היא הייתה יכולה לשמוע אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית