הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות בדיקות דם בזמן שימוש באננטייט סיירוקס - underdose מטורף

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מספר שבועות בסייקל, הטסט שלי בסייקל הוא אננטייט של סיירוקס.
אני נותן 750 מ"ג בשבוע. תמיד חשבתי שהחומר הוא בטח אנדרדוס, אבל לא ברמה כזו. :🙁

הטסט אצלי הוא 125.50 nmol/L .
125 זה לא אנדרדוס, זה כבר ברמה של זיוף מבחינתי. יכולתי להזריק שמן בישול כבר באותה מידה.

מעכשיו רק פארמה.

סיירוקס זה חומר שעובד אבל התנאים שבהם הוא מיוצר הם במקרה הטוב מפוקפקים וזה מה שמסוכן. הם לא הצליחו להראות יציבות בסטריליות של החומר. וכמו שאומרים אתה רוצה בזול ומשלם ביוקר. בכל מה שקשור ל UG אני בדיעה שברגע שמצאת את המעבדה שתיים שמיצרות חומר איכותי בצורה קונסיסטנטית אז אין צורך ואין טעם לנסות מעבדות אחרות. בין עם זה פארמהקום אנדוסין נובהפארם בלקן או כל מעבדה אחרת.

סיירוקס לא הצליחו לייצר את היצבות הזאת למרות שמהניסיון שלי החומר עובד אבל מלווה בהמון כאבים וציסטות. לא בשיבילי תודה

אפשר לזהות רק עם המדבקה שרושמים את הקוד באתר של סיירוקס שלא קיים... בקיצור סתם בלוף...יש כמה חברה אמינים שעובדים עם המקור ורק ככה אפשר לדעת...לגבי זיופים יש בחור אחד שמזייף זה מה שאני יודע בוודאות ....ולגבי המדבקה שלא יעבדו עליכם כי לא בעייה לקחת זיוף ולהדביק עליו תמדבקה ...אני שוב יגיד את זה אבל הרבה חברה אצלי שלקחו סיירוקס החומר עבד עליהם ...אבל כולם עברו לנובה או לטייגר והחומר עובד בכמה רמות יותר טוב מסיירוקס גם מבחינת האיכות של השמן ...אין כאבים בזריקות...וכמובן תוצאות מרשימות
אני משתמש בסיירוקס ולא מרוצה כל כך
איפה אפשר להשיג נובה או טייגר ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית