הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פערים חברתיים

חבורה של כשלונות. אני לא מבין על מה הם בכלל בוכים, בגרות 3 יחידות זה רמה מתאימה אפילו לקוף.
מי שלא מצליח לעבור בגרות 3 יחידות מתמטיקה צריך לקבל פיצויי נכות מביטוח לאומי, ותו נכה לאוטו.

אנחנו רואים בפורום כמה תוצאות מאוד מרשימות של המערכת, חלקם יודעים
לעשות ניתוח טכני, ואחרים שומרים עלינו בצפון.

הבן אדם צריך לקרוא קצת מה גילו בזכות המתמטיקה (גנטיקה, בסיס לרפואה של היום ועוד הרבה דברים אחרים, בזמן שביולוגים גידלו צמחים וניסו לבדוק את תנאי מזג האוויר).

הבן אדם צריך לקרוא קצת מה גילו בזכות המתמטיקה (גנטיקה, בסיס לרפואה של היום ועוד הרבה דברים אחרים, בזמן שביולוגים גידלו צמחים וניסו לבדוק את תנאי מזג האוויר).

הבנאדם פשוט מטומטם אם זה מה שהוא כותב.

הוא צודק. ואם ההתדרדרות בהישגי התלמידים בארץ בהשוואה למדינות אחרות (ובשעור הזכאים לבגרות באופן כללי) תימשך - שיורידו גם מקצועות ריאליים אחרים.

מתמטיקה זה לא כזה קשה.... העיניין הוא להבין מה קורה\מה לעשות\מה בעצם השאלה וצריך לדעת איך לפעול בהתאם...השאר זה משוואות וחשבון פשוט עם מחשבון ..
במיוחד שלוש יחידות שיש להם אפשרות לעשות את כל השאלות ושיהיה להם 150 נק כך שכל אחד חייב לקבל 100
אלא אם כן זה מיקרה חמור.
הבעיה היא איך מלמדים.. כמו באנגלית חושבים שצריכים גרמר...עדיף לדעת לדבר שיחה שותפת מאשר תשטות הזו.

האידיוט הזה לא מבין שכל המקצועות היותר "קשים" כמו מתמטיקה ופיזיקה זה עיניין של לראות את האינטליגנציה של האדם וכך לקבוע רף לקבלה לאונ'.. אולי נעשה בגרות בחקלאות ואיך לגדל תינוק זה יותר שימושי "ביום-יום" =.=

מתמטיקה זה לא כזה קשה.... העיניין הוא להבין מה קורה\מה לעשות\מה בעצם השאלה וצריך לדעת איך לפעול בהתאם...השאר זה משוואות וחשבון פשוט עם מחשבון ..
במיוחד שלוש יחידות שיש להם אפשרות לעשות את כל השאלות ושיהיה להם 150 נק כך שכל אחד חייב לקבל 100
אלא אם כן זה מיקרה חמור.
הבעיה היא איך מלמדים.. כמו באנגלית חושבים שצריכים גרמר...עדיף לדעת לדבר שיחה שותפת מאשר תשטות הזו.

האידיוט הזה לא מבין שכל המקצועות היותר "קשים" כמו מתמטיקה ופיזיקה זה עיניין של לראות את האינטליגנציה של האדם וכך לקבוע רף לקבלה לאונ'.. אולי נעשה בגרות בחקלאות ואיך לגדל תינוק זה יותר שימושי "ביום-יום" =.=

אוסף של שטויות.

אפשר להחליף במאמר שלו את המילה מתמטיקה בכל מקצוע אחר: לשון\תנך\ספרות\.... ולקבל בדיוק אותה מסקנה לגבי כל מקצוע אחר מה שרק מראה כמה שהוא 🤡

אפשר להחליף במאמר שלו את המילה מתמטיקה בכל מקצוע אחר: לשון\תנך\ספרות\.... ולקבל בדיוק אותה מסקנה לגבי כל מקצוע אחר מה שרק מראה כמה שהוא 🤡

רק שכל השלושה מעל באמת מיותרים, ועדיף לתת לתלמידים לקרוא ספרים מאשר ללמוד את השטויות האלה.

רק שכל השלושה מעל באמת מיותרים, ועדיף לתת לתלמידים לקרוא ספרים מאשר ללמוד את השטויות האלה.

אני דווקא לא מסכים איתך. אני גם חושב שאלה לא באמת מקצועות שצריך בחיים האמיתיים אבל לדעתי לבצפר יש עוד אספקטים נוספים חוץ מללמד את הדברים שבאמת צריך (מתמטיקה+אנגלית כנראה..) אני גם לא מתחבר למקצועות ההומניים אבל יש מי שכן ולא יזיק ללמוד אותם כמו גם הסטוריה וכ'ו.

הדברים מקבלים משנה תוקף שיש אלטרנטיבה של בתי ספר אקסטרניים שמלמדים רק לבגרות.

שוב, לפי איך שאני רואה את זה יש לבצפר עוד מובנים שחלק מהם מתבטא בללמד שטויות שלא תעשה איתם כלום בעולם האמיתי.

אני דווקא לא מסכים איתך. אני גם חושב שאלה לא באמת מקצועות שצריך בחיים האמיתיים אבל לדעתי לבצפר יש עוד אספקטים נוספים חוץ מללמד את הדברים שבאמת צריך (מתמטיקה+אנגלית כנראה..) אני גם לא מתחבר למקצועות ההומניים אבל יש מי שכן ולא יזיק ללמוד אותם כמו גם הסטוריה וכ'ו.

הדברים מקבלים משנה תוקף שיש אלטרנטיבה של בתי ספר אקסטרניים שמלמדים רק לבגרות.

שוב, לפי איך שאני רואה את זה יש לבצפר עוד מובנים שחלק מהם מתבטא בללמד שטויות שלא תעשה איתם כלום בעולם האמיתי.

אין לי שום בעיה עם מקצועות הומניים, אבל הבעיה היא צורת הלימוד, שינון עובדות זה לא דבר רע,
אבל זה אמור להיות הבסיס ולא על המקצוע.

אבל זה בעיה שיש בלימודים באופן כללי בתיכון, שלא מלמדים אנשים לחשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית