הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברת BioGen

אל תיגע בזה חבר שלי לקח ליפני חודש ויני שלהם בזריקות שם 2 זריקות התחת שלו היה נפוח ברמות ומהזריקה הראשונה נהיה חולה חום 39 והיה חולה במשך שבועיים אני ראיתי אותו כזה דבר לא ראיתי בחיים שלי בן אדם אפשר להגיד היה חולה אבל בלי כאבי גרון כלום רק חום וחולשה ברמות

ביוגין חברה טובה וממש לא זולה כמו סירוקס בשוק
תבדוק טוב מי הספק שלך והמקורות שלך..התחת לא מתנפח סתם

חחח ביוג׳ן נותנים כמעט בחינם היום אחי
אני מתחיל לחשוש שאתה מוכר אותם או משהו... אף בר דעת לא היה אומר את זה. בטח שלא ממליץ לקחת חומרים של החברה הזו.
אז בבקשה תיזהר בתגובותיך אני אעקוב אחרי התגובות שלך לדעתי יש לך קשר אליהם.
עשיתי לפני שנה טרן שלהם כי די נתקעתי ולא הייתה ברירה... סחרחורות איומות חולשה וכאבים בזריקה... אפילו הריח של החומר היה מעט מוזר.
אז לפותח הפוסט מנסיון עזוב אותך מביוגן חפש פארמהקום או נובהפארם

חחח ביוג׳ן נותנים כמעט בחינם היום אחי
אני מתחיל לחשוש שאתה מוכר אותם או משהו... אף בר דעת לא היה אומר את זה. בטח שלא ממליץ לקחת חומרים של החברה הזו.
אז בבקשה תיזהר בתגובותיך אני אעקוב אחרי התגובות שלך לדעתי יש לך קשר אליהם.
עשיתי לפני שנה טרן שלהם כי די נתקעתי ולא הייתה ברירה... סחרחורות איומות חולשה וכאבים בזריקה... אפילו הריח של החומר היה מעט מוזר.
אז לפותח הפוסט מנסיון עזוב אותך מביוגן חפש פארמהקום או נובהפארם

טוב תגובתי לעניין..
א אני לא סוחר ולא מוכר ולא כלום!! וגם לא דילר
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את התגובה הזאת אולי לך דווקה יש קשר לפה או לשם ולהשמיץ חברות כאלה ואחרות
ג לפחות 2 חברים שלי ניסו את החומר של ביוגים סייקל שלם, ללא שום בעיות או כאבים (החומר נקנה כמובן ממקור מחול כמו כול החומרים לא מתעסקים עם דילרים מקומיים)
לא הייתי משווה את ביוגין לנובה או גנזה ובטח שלא לרפואי, ועם זאת להגיד שזה זבל אז ממש לא ומחולק בחינם או כמעט חינם זאת השמצה
הערה שלי בקשר ל ug
הערה דיי ידועה מראש , באנדרגראונד אל תצפה לחומרים באיכות רפואים, לפעמים יעבור חלק ולפעמים יהיו כאבים או עוד תופעות לואיי
יש פה הרבה חומר למחשבה ובעיקר לכאלה שבונים ע סייקל ב18 אחוז שומן וחברייהם לטמטום

אם תשאל אותי מה עדיף סיירוקס או ביוגין אז סיירוקס (בהנחה שזה המקורי)בהרבה יותר טוב מביוגין אני שמעתי הרבה תלונות כמו שכתבו כאן מקודם כמו חום וחולשות..אבל היו כאלה שגם היו מרוצים מביוגין..מסיירוקס לא שמעתי אף פעם תלונה....
וההמלצה שלי אלייך:
א תחפש פארמהקום/נובה פארם/טייגר (טייגר מעולה אבל מאד יקר)
ב אל תחפש חומרים זולים כמו ביו' סייר' גם מבחינת סטרליזציה וגם מבחינת הזיופים של סיירוקס שרצים בכמויות מטורפות +"הליין החדש" שגם אותו מזייפים ואגב לגבי הקוד שעל הבקבוק זה סתם בלוף כי האתר של סיירוקס לא קיים אז אין איך לבדוק
ג מה שרץ עכשיו באיזור שלי זה נובהפארם אני אישית לא נסיתי אבל יש כמה חברה שמרוצים מהם
יש לי חבר שלוקח פרופ וטרן אצטט שלהם כבר שבועיים והוא אומר שהחומרים שלהם עובדים חזק וגם לא כואבים בזריקות

אני אמתין לתגובות נוספות
ואשתוק בינתיים
שום כוונה להעליב אותך או מעבדה מסויימת.

אחלה הכול ברוח טובה
מכבד את דעותך ,אבל אני מדבר על ניסיון של חברים סייקל שלם על החומר הנל, והחומר היה נקי וטוב
העסק של הסט בארץ מאוד מלוכלך ומחורבן ,חבל על התגובות להכנס לזה ,לא רוצה ללכלך גם ככה הכול כבר מלוכלך,
יש מס חברים קרובים שאני עושה להם הזמנות, הכול מחול ,פשוט לא מתעסקים עם הדילרים והקובינטורים בארץ, זה יוצר קצת כאב ראש אבל הטרחה שווה וזמן ההמתנה,
ברגע שאתה עולה על הגל אתה מתחיל לגלוש ולהבין יותר ויותר, בחול התחום והביקורות הרבה יותר מאוזנות ולרוב הניסיון שם הרבה יותר גדול עם כול מיני מעבדות כאלה ואחרות, וכן יש שם גם לא מעט שתולים..כמו של סירוקס בארץ
אין לי כול בעיה להגיד את מה שאני אומר פה, כחו הכול ברוח טובה אפשר לפתוח אחלה דיונים וללמוד הרבה מאוד, ובשביל זה אנחנו פה נרא לי

ההבדל הוא שאני לא ניזון מפורומים כאלה ואחרים אני מגיב רק על חומרים שניסיתי.
פרופ סיירוקס עובד ולא כואב
טרן פארמהקום מעולה
השאר עשיתי רפואי של שרינג
וויני פארמהקום אוטטו מתחיל אתן חוות דעת.

אם תשאל אותי מה עדיף סיירוקס או ביוגין אז סיירוקס (בהנחה שזה המקורי)בהרבה יותר טוב מביוגין אני שמעתי הרבה תלונות כמו שכתבו כאן מקודם כמו חום וחולשות..אבל היו כאלה שגם היו מרוצים מביוגין..מסיירוקס לא שמעתי אף פעם תלונה....
וההמלצה שלי אלייך:
א תחפש פארמהקום/נובה פארם/טייגר (טייגר מעולה אבל מאד יקר)
ב אל תחפש חומרים זולים כמו ביו' סייר' גם מבחינת סטרליזציה וגם מבחינת הזיופים של סיירוקס שרצים בכמויות מטורפות +"הליין החדש" שגם אותו מזייפים ואגב לגבי הקוד שעל הבקבוק זה סתם בלוף כי האתר של סיירוקס לא קיים אז אין איך לבדוק
ג מה שרץ עכשיו באיזור שלי זה נובהפארם אני אישית לא נסיתי אבל יש כמה חברה שמרוצים מהם
יש לי חבר שלוקח פרופ וטרן אצטט שלהם כבר שבועיים והוא אומר שהחומרים שלהם עובדים חזק וגם לא כואבים בזריקות

אני לא חושב שיש זיוף של סירוקס, זה גם כחה מיוצר בארץ ומה בכלל הטעם לזייף סירוקס?
(לפעמים יש בילבול לקסרוקס)
לסירוקס יש אתר והוא עובד (לפעמים נופל כמו אצל כול החברה בתחום)
לגביי הקוד ,מי צריך בכלל קוד סירוקס זה סירוקס וזה אנדר רגיל ואין טעם שיזוייף כול הקודים האלה זה סתם בשביל הרושם והטעם הטוב וההרגשת הבטחון

אני לא מכיר את נובה פארם הגרמנית (עדי אומר שזה חומר איכותי )
בארץ עם כבר אז
פארמהקום ,יש לו מוניטין טוב
באלקאן ,גם לא רע
בקשר לטייגר ,יש מס מעבדות שהשם שלהם זה טייגר, יש מתאילאנד מהונג קונג ומאירופה

יש בארץ רפואי לא חסר, אבל באותה מידה הרוב זה זיוף

---------- התגובה התווספה ב 15:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:05 ----------

באנדרגראונד שום מעבדה היא לא מנייה בטוחה, 80%לא כואב וחומר טוב וב20%אחוז למישהוא כן יכאב ותמיד יסתכלו על ה20%
לאקסיו היו חומרים מעוליםם והיה מוניטין מעולה ,וגם עליהם אמרו שהחומר שלהם מפוצץ ישבים מכאבים
וכנל לגביי עוד כמה מעבדות עם מוניטין טוב
אז אפשר להתוואכח עד מחר, התשובה היא בעצם העובדה שזה אנדרגראונד

בסיירוקס יש דברים שאני אישית לא סובל- פרופ,סוסט - נורא כואבים לי. כל השאר בסדר גמור. אנאבר בכיף הולך לנשים ונוער.
כל האורלז של סיירוקס סבבה.

בסיירוקס יש דברים שאני אישית לא סובל- פרופ,סוסט - נורא כואבים לי. כל השאר בסדר גמור. אנאבר בכיף הולך לנשים ונוער.
כל האורלז של סיירוקס סבבה.
דוקא מה שהכי אהבתי בסיירוקס זה הסוסט היה עובד ממש טוב...אבל הסייקל הבא שלי זה יהיה עם נובהפארם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית