הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהודים זה כולרה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
חחחח ככה זה...זה אופי ישראלי מה הקשר יהודי?
ולמה אתם כל הזמן מנסים לבכות על המצב בישראל, אם כל כך רע לכם נסו לחיות בחו"ל אולי תאהבו יותר..
אמנם יש הרבה חרא פה אבל יש גם דברים טובים... זה עיניין של איך אתה מסתכל על הדברים.

חחחח ככה זה...זה אופי ישראלי מה הקשר יהודי?
ולמה אתם כל הזמן מנסים לבכות על המצב בישראל, אם כל כך רע לכם נסו לחיות בחו"ל אולי תאהבו יותר..
אמנם יש הרבה חרא פה אבל יש גם דברים טובים... זה עיניין של איך אתה מסתכל על הדברים.

זה לא אופי ״ישראלי״. תקרא דיווחים של הקהילה היהודית האשכנזית בהולנד בסוף המאה ה-17 ותראה איך הספרדים מתייחסים אליהם. ואני לא אומר שתקרא דיווחים של נוצרים על הקהילות היהודיות, כי הרי תגיד מיד שאלה אנטישמיים ושהם לא תואמים את המציאות.

זה לא אופי ״ישראלי״. תקרא דיווחים של הקהילה היהודית האשכנזית בהולנד בסוף המאה ה-17 ותראה איך הספרדים מתייחסים אליהם. ואני לא אומר שתקרא דיווחים של נוצרים על הקהילות היהודיות, כי הרי תגיד מיד שאלה אנטישמיים ושהם לא תואמים את המציאות.
אני יודע שיהודי אשכנז לא אוהבים את יהודי ספרד וההפך ...
אני מדבר על זה שכמעט כל הזמן רק מתלוננים פה על דברים
תכלס יש הרבה חרא מה לעשות...אני אישית אוהב את ישראל וחושב שזה אחת המדינות היותר טובות לגדול בה (לא מבחינה של לימודים אבל חחחח)

הערבים צודקים, אם הם יתנו לנו לאכול את עצמנו זה יהיה הפיתרון הכי טוב בשבילם. חבל על השנאת חינם הזאת שיש בעם שלנו.
אבל מה שטוב זה שיש מלחמה כולם פתאום נהיים אחים ונותנים בראש לכולם 🤡

כל הכבוד לבן אדם הזה על האיפוק שלו, אותי זה היה מטריף, לא יודע מה הייתי עושה לאחד כזה...
אין מה לעשות ככה זה ישראל, ככה רוב האנשים בה, וזאת התרבות שלה.

בקשר ליעקב הזה מהכתבה, בהתחלה עוד חשבתי-בסדר, גם הוא צריך להתפרנס ומה לעשות שזה המקצוע שלו.
אבל בסוף כשהוא בירר על הדירה הבנתי שמדובר כנראה בבנאדם פשוט דוחה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית