הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי תואר בארץ

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
יש מסלול phd בארץ למסיימים תואר b.ed או b.a בחינוך גופני?
עדיף ללכת ללמוד חינוך גופני או מדעי הרפואה כתואר ראשון? ואם חינוך גופני אז במה b.ed עדיף על b.a בהמשך לphd?

לא חושב שיש מסלולים ישירים מתואר ראשון ל PhD בארץ. בארה"ב זה נהוג ובעצם אלו המסלוללים שרוב ה PhD's עושים.
ובין מדעי הרפואה לחינוך גופני יש הבדלים של שמיים וארץ, גם בתנאי הקבלה, עניין שלך מה אתה רוצה יותר ומה מעניין אותך יותר.
לדעתי עם מדעי הרפואה יש הרבה יותר אופציות לאחר מכן וגם התואר עצמו הרבה יותר מעניין (וגם יותר קשה).

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין b.a ל b.ed בחינוך גופני שממשיכים בלימודים(בדרישות קבלה יענו מעדיפים b.ed?)? גם בארץ וגם בחול?
ובמה מתמקדים במדעי הרפואה?
ואם אין מסלול phd אז בסך הכול הלימודים בארץ נמשכים בסביבות ה 11 שנים?
ואם אתה שואל למה אני חושב כל כך הרבה ליפני זה כי בנושא הזה זה או דוקטור או כלום אפילו עם תואר שני אין הרבה מה לעשות...
והחיים בחול יקרים רצח אפילו עם השגתה אשרת עבודה בזמן הלימודים שם

נערך לאחרונה:
בטח שיש לימודים ישירים לד"ר בארץ. אבל אתה צריך להיות מצטיין בשביל זה. (וגם למצוא מנחה וקומבינות)
ואני לא מבין מה השאלה שלך. לא כתבת בשום מקום במה אתה רוצה לעסוק ומה מעניין אותך. ככה שאי אפשר לענות.
וזה לא BA זה B.science. בקיצור, זה תואר בחינוך, וזה תואר במדע (מחקר).

• פותח/ת השרשור
לא אחי התכוונתי ל B.A תואר ראשון רגיל(ובמקרה שלי בחינוך גופני)...אם אני לא טועה ההבדל בין B.A לB.ED זה שהשני כולל תעודת הוראה.
ובסך הכול השאלה שלי זה אם אחרי תואר ראשון בחינוך גופני אפשר להמשיך לדוקטורט בפיזיולוגיה של המאמץ למשל במסלול ישיר? או שחייבים תואר שני ושלישי בנפרד?(בארץ..)
ואם בדרישות קבלה מעדיפים b.ed על b.a?

אני לא מבין מה השאלות שלך. תהיה מסודר.
ואתה לא מבין! אין תואר BA במדעי הרפואה או במדעי החיים! אצלנו זה B.science.
אין פיזיולוגיה של מאמץ בארץ כך שהשאלה שלך לא רלוונטית.
בכל מקרה, עדיף להגיע לחול עם רקע מחקרי, נסיון, עבודה במעבדה ותואר מדעי ולא תואר בחינוך (ואת כל אלה תקבל במדעי הרפואה).
והאשכול הועבר לפורום המתאים.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שיש פיזיולוגיה של המאמץ בארץ, אולי לא דוקטורט אבל תואר שני יש... ואני מכיר מישו שגר קרוב אליי שעושה בזה דוקטורט אבל אולי הוא עושה דרך אוניברסיטה בחול..
וראיתי שהיה כאלה שעשו b.ed ועם זה עברו מחול
ומה אתה אומר על תואר ראשון ושני במסלול מואץ בוינגייט? שווה משו?

הכל תלוי מה המטרה שלך בעתיד.
אם אתה מתעניין במחקר תואר של חינוך לא יתן לך כלום.
ואין פיזיולוגיה של המאמץ בארץ. גם אם יספרו לך שיש, אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית