נק' מוניטין:
22
- 277
- 0
בניית תוכנית AB עם מגבלות
בהמשך לדיון הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2144
אני מצטער מראש על החפירה - אני מאוד "עדין" בחלק הבריאותי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים.
אני מתאמן בסה"כ חודש.
גובה 1.81
משקל 72
בחודש הזה שאני מתאמן עליתי ב 5 קילו ואני מתכוון להגיע לפחות עד 80 קילו.
דואג לאכול הרבה - אין לי תפריט מסודר.
התוספים היחידים שאני משתמש כרגע הם חלבון וקראטין.
אני חייב לציין שהולך לי ממש טוב ואני מאוד מבסוט מההתקדמות במשקלי העבודה, משקל הגוף והתוצאות שכבר רואים בעין.
עוד כשבוע בערך אני אתחיל תוכנית ABX2 בסדר הזה:
ראשון - A
שני - B
שלישי - מנוחה או עבודה בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה או בטן
רביעי - A
חמישי - B
שישי-שבת - מנוחה או עבודה בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה או בטן
הייתי רוצה שתגידו לי על איזה אזורים לעבוד בכל אחד מהימים.
החלק הכי חשוב שתשימו לב למגבלות המרובות שלי.
יש לי בעיה ממש רצינית ברגלים וכרגע אני לא מתכוון לעשות סקוואט, דדליפט או כל תרגיל אחר שקשור למשקל ועמידה על הרגלים - משתדל להמנע ממכשירים אבל עושה הכל על ספסל או כסא עבודה.
אז קחו בחשבון שביום שאני עושה אימון רגלים זה יהיה שולי וקל מאוד.
2 תרגילים לרגלים במכשיר מסויים במשקל קל וזהו.
זה לא יקח לי את הכח מהאימון או יבזבז זמן ככה שאני רוצה להתמקד על פלג גוף עליון בכל האימונים.
הייתי מעדיף להכניס רגלים ביום שאני עושה את B (חשוב) כנ"ל לגבי חזה או יד קידמית (לא קריטי)
שזה דברים שאני יכול לעשות בבית במידה ואני מפספס אימון מסיבה מסויימת - יש לי ספסל דחיקה בבית שאני יכול לעבוד גם בשיפוע חיובי וגם בשלישי + מוטות יד.
זה לא קריטי אבל הייתי מעדיף שזה יהיה ככה במטרה להשלים את אימון B אם במקרה יצא לי לעשות 3 אימונים בשבוע מסויים.
בהמשך לדיון הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2144
אני מצטער מראש על החפירה - אני מאוד "עדין" בחלק הבריאותי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים.
אני מתאמן בסה"כ חודש.
גובה 1.81
משקל 72
בחודש הזה שאני מתאמן עליתי ב 5 קילו ואני מתכוון להגיע לפחות עד 80 קילו.
דואג לאכול הרבה - אין לי תפריט מסודר.
התוספים היחידים שאני משתמש כרגע הם חלבון וקראטין.
אני חייב לציין שהולך לי ממש טוב ואני מאוד מבסוט מההתקדמות במשקלי העבודה, משקל הגוף והתוצאות שכבר רואים בעין.
עוד כשבוע בערך אני אתחיל תוכנית ABX2 בסדר הזה:
ראשון - A
שני - B
שלישי - מנוחה או עבודה בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה או בטן
רביעי - A
חמישי - B
שישי-שבת - מנוחה או עבודה בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה או בטן
הייתי רוצה שתגידו לי על איזה אזורים לעבוד בכל אחד מהימים.
החלק הכי חשוב שתשימו לב למגבלות המרובות שלי.
יש לי בעיה ממש רצינית ברגלים וכרגע אני לא מתכוון לעשות סקוואט, דדליפט או כל תרגיל אחר שקשור למשקל ועמידה על הרגלים - משתדל להמנע ממכשירים אבל עושה הכל על ספסל או כסא עבודה.
אז קחו בחשבון שביום שאני עושה אימון רגלים זה יהיה שולי וקל מאוד.
2 תרגילים לרגלים במכשיר מסויים במשקל קל וזהו.
זה לא יקח לי את הכח מהאימון או יבזבז זמן ככה שאני רוצה להתמקד על פלג גוף עליון בכל האימונים.
הייתי מעדיף להכניס רגלים ביום שאני עושה את B (חשוב) כנ"ל לגבי חזה או יד קידמית (לא קריטי)
שזה דברים שאני יכול לעשות בבית במידה ואני מפספס אימון מסיבה מסויימת - יש לי ספסל דחיקה בבית שאני יכול לעבוד גם בשיפוע חיובי וגם בשלישי + מוטות יד.
זה לא קריטי אבל הייתי מעדיף שזה יהיה ככה במטרה להשלים את אימון B אם במקרה יצא לי לעשות 3 אימונים בשבוע מסויים.
נערך לאחרונה: