הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב עם כמות פחמימות גדולה

• פותח/ת השרשור RoiKinG
  • פורסם בתאריך

RoiKinG

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
-57
60
0
חברים התחלתי להתאמן ב1.1.11 (חצי שנה) עובד על מסה.
התחלתי עם 74 ק"ג עכשיו אני 80 ק"ג (1.84).
אני מתכנן להתחיל חיטוב בקרוב ויש לי בעיה להגיע ל2000 קלוריות שהם בעיקר מחלבונים,וממש קל לי להגיע עם פחמימות לזה ומעבר- בגלל זה המסה קל לי מבחינה תזונתית.
השאלה שלי איזה סוג חיטוב מאפשר לאכול כמות גדולה של פחמימות?(גדולה באופן יחסי כמובן).

ושאלה שניה:http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=291677
שאוכלים שתי ארוחות ביום עם כמות קלוריות גדולה חלק גדול ממנו הופך לשומן הגוף לא משתמש בהכל במכה אחת.והופך את זה לשומן. תקנו אותי אם זה לא נכון.
אנשים רשמו לי שזה בסדר זה עדיין נשמע לי מוזר.

;susss

נערך לאחרונה:
1 קרא את המדריך לחיטוב.אם אתה צריך 2000 אז גם מחלבון ,גם מפחמימה וגם משומן. הבעיה?
2 אתה טועה.מה שחשוב בסופו של יום אלה הערכים

WTF כמה גרם חלבון צריך בשביל להגיע ל 2000 קלוריות מחלבון? זה מטורף נראה לי

500... (בהנחה שזה נטו חלבון, מה שלא באמת קיים אפילו לא בחלבון איזולט)
אף אחד לא צריך כמות שכזו (אולי רק בילדרים ברמות הגבוהות), פותח האשכול פשוט עוד לא מבין איך אמורים לעשות חיטוב

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם
עכשיו שאני עובד על מסה קל לעבור את ה2000 קלוריות ביחד עם פחמימות
בחיטוב כמות הפחמימות נמוכה, וצריך לצרוך יותר חלבון מאשר במסה.לפחות באופן יחסי בין חלבון לפחמימה.
אז בישביל להגיע לכמות קלוריות הזאת אני מעדיף לצרוך יותר פחמימות
גם אני בצבא אז יותר קל לי להשיג פחמימות מחלבונים.

יש דרישות מינימום לחלבונים ושומנים בכל דיאטה. אתה לא יכול להחליט שאת כל ה-2000 אתה לוקח מפחמימות, וגם לא משהו קרוב לזה. מה לעשות, חלבונים ושומנים יותר חשובים מפחמימות.

• פותח/ת השרשור
טוב תקשיבו אף אחד לא הבין מה התכוונתי לגבי החיטוב
בטח שלא התכוונתי לצרוך 500 גרם חלבון ליום אפילו מי שלא מבין יודע שזה מטורף

בקשר לשאלה השניה תמיד התשובות לא חד משמעיות
אני יכול לאכול ביום שתי ארוחות שהם כל אחת: 200 גרם פחמימות +100 חלבון +20 שומן
סה"כ 400 ג' פחמימות +200 חלבון + 40 שומן

עם דגש על החלבונים, וזה יהיה בידיוק כמו שבן אדם אחר יצרוך 5 ארוחות ביום שכל אחת 40 ג' חלבון?
אני קראתי הרבה מאמרים במיוחד מאתר קילוגרם אבל אין תשובה חד משמעית על זה.

לגבי החלק הראשון יש מאמר ליחטוב בפורטל. בשורה התחתונה אין בעיה לשלב כמות גדולה יחסית של פחמימה העיקר שיש מספיק חלבון (וגם כמוצ מסוימת של שומן) ואתה במאזן שלילי.

לגבי כמות הארוחות ביום - שוב מדובר בסך הקלורי - עודף קלורי יאגר כשומן.

ענו לך ... בסופו של דבר הערכים הסופיים הם מה שיקבע בגדול. (צריך לשמור על מאזן קלורי שלילי)
אבל אל תשכח שהגוף שלך בסופו של דבר "זורק" את מה שהוא לא מצליח לעקל , אם תאכל 2 ארוחות גדולות מאוד כל היום זה יגרום לכמה בעיות:
-עלייה חדה מאוד באינסולין , אם תחלק את הארוחות העלייה לא תהיה חדה כמו שתאכל ארוחה אחת גדולה , צריך להימנע מאינסולין בחיטוב כי הוא יגרום לאגירת שומן בגוף.
-אתה תאבד הרבה מאוד מהערך התזונתי שייקלט על ידי הגוף שלך (במילים אחרות הרבה מאוד ממה שתאכל יילך ישירות לשירותים) - בעיקר החלבונים והשומן.
-ארוחות גדולות בסופו של דבר ישאירו אותך רעב רוב היום.

בסופו של דבר אתה יכול לנסות , אם זה עובד בשבילך מי אנחנו שנגיד לך לא ללכת על זה , אבל רק שתהיה מודע לעובדות.

לגבי הנקו' השנייה שלך היא טיפה שנויה במחלוקת, הגוף יעיל בניצול המזון, רוב העודפים נאגרים כשומן (מאזן חיובי)

האוכל עובר תהליך של לעיסה, בליעה ועיכול. מספר דברים מתרחשים בין התהליך שבו המזון מפורק ליותר מחתיכה אחת לבין ספיגתו דרך תאים במערכת העיכול לדם או אגירתו כשומן. חומרי מזון אשר אינם נספגים בקיבה (לדוגמה: סוג מסוים של סיבים תזונתיים) מנוידים בהמשך למעי – שם הם מעוכלים ע"י חיידקים ונכנסים למערכת הדם כשרשרות שומניות קצרות. בסוף תהליך העיכול האוכל יוצא מהחולחולת בצורת צואה (אני באמת מאמין שלא צריך לפרט על תהליך היציאה מעבר לכך). נזכיר רק שיעילות העיכול אצל בני האדם גבוהה יחסית ליתר בעלי החיים.
שומנים
נספגים ביעילות של 97% (כלומר באכילה של 100 גרם שומן נספגים 97 גרם ), בעוד שחלבון מהחי ברמות 90-95%, חלבון מהצומח כ-80% וכך גם יתר מגוון הפחמימות, באשר כאן קיימת תלות במבנה הפחמימה, סוג הסיב וכו'.

http://www.kilogram.co.il/2068/כיצד-מנוצל-המזון-שאנו-צורכים/

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית