הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

9,423,388 ציפיות

לדעתי יכול להיות שהם שילמו לחברה מסויימת שתעלה להם את מספר הצפיות (יש חברות פרסום באינטרנט שעושות את זה) וככה הסרטון שלהם נמצא במקומות גבוהים יותר במנוע החיפוש. יש להם כנראה אינטרס שיותר אנשים יצפו בזה (פרסומת כלשהיא)

• פותח/ת השרשור
כל הסרטונים שלו עם מליוני צפיות, וכולם הזויים לא ברמה של cool אלא ברמה של wtf

92 מליון צפיות אין לי מושג איך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צפייה נחשבת למי שראה את הסרטון עד הסוף. לכן בסרטונים של 8 שניות הגיוני שתראה הכול אבל זה סרטון ארוך ומטומטם כנראה שתיצא באמצע ואז זה לא ייחשב כצפייה.
חחח מה אתה מבלבל תשכל

צפו בזה יותר ממיליון אנשים עד הסוף אחי!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
LOL. ניסיתי להעביר לאמצע או לסוף ולא הבנתי למה הכל נראה אותו דבר!

עצלן!!! אין פה קיצורי דרך, אתה צריך לצפות בכל הסרטון מהתחלה עד הסוף בלי לפספס אף שניה, כמו המיליון איש שעשו את זה לפניך והוסיפו לו צפיה.

עצלן!!! אין פה קיצורי דרך, אתה צריך לצפות בכל הסרטון מהתחלה עד הסוף בלי לפספס אף שניה, כמו המיליון איש שעשו את זה לפניך והוסיפו לו צפיה.

טוב כנראה שלא צריך לראות הכול. אני זוכר שפעם ניסיתי לקדם איזה סרטון שלי וקראתי שצפייה נחשבת רק אם רואים הכול.

אני מאמין שחלק נכבד מהצפיות הוא ה-6 מיליון אנשים שצפו בפרק של ריי ווילאם ג'ונסון שסיקר את זה וצחק על זה

אחח העולם האינטרנטי של היום אתה יכול לפרסם ביקורת על דדליפט ולהופיע אחרי יום בצינור לילה בערוץ 10 .

• פותח/ת השרשור
מי זה הבחור ההזוי הזה ולמה שמישהו יראה את הפודקאסט הזה בכלל (ועוד 6 מיליון. יותר מדי זמן חופשי. זה בגלל הקפיטליזם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית