הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור חוות דעת על מכוני כושר וסטודיו 💪

שם המכון: "קאנטרי קלאב"
עיר: מעלה אדומים
כתובת: ( דרך מדבר יהודה 1, מעלה אדומים
שעות פתיחה: ראשון שלישי ורביעי נסגר ב23:00. שני רביעי לא. שישי ושבת מ9 עד 4 בצהרים.
שעות עומס: בדרך כלל בשעות הצהרים מ2 עד7. לקראת הערב אפילו יותר.
חנייה: יש.
טווח מחירים: משתנה מאוד ולכן לא יכול לומר. יודע שמגיל 18 אפשרי לעשות מנוי לחצי שנה \ שנה בלבד ואין חודש חודש וחצי אנאערף. יש מבצע לחיילים שהם יכולים לעשות מנוי "חמשושים" כל חמישי בערך מגיעים, משהו כזה. בהצגת חוגר בלבד.
האם יש כלוב או ראק: כלוב
האם ניתן לעשות דדליפט: כן
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: חצי קלאץ, אפשר לומר שכן.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 30 בערך.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: לא יודע שמות, יודע שאופנים ועוד כמה לרגל. יש גם הליכונים.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לאחרונה הגיעו כמה ליצנים למכון הכושר, אבל בלי קשר צוות טוב מאוד, אהוב ועוזר.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל.
הערות והארות כלליות: ממליץ למי שגר בחור כמוני.

שם המכון: פרופיט
עיר: אשדוד
כתובת: (אם יש) האורגים 25 (במבנה של בית האופרה,קומה 2)
שעות פתיחה: א'-ה' 6:00-23:00, ו' - 6:00-18:00, שבת - 9:00-23:00
שעות עומס: (נא לציין שעות) בסביבות 7-8 בערב, וביום שישי בבוקר, אבל כמעט תמיד יש לי לפחות ראק אחד פנוי לסקוואט או ספה לבנץ', המקסימום שחיכיתי למתקן אולי 5 דקות.
חנייה: (אם קיים, האם בחינם או שנדרש לשלם והאם יש בשפע) יש חנייה חינם גדולה ובשפע, אבל אם מגיעים לפני 2 בצהריים בערך אז צריך לחכות כמה דקות ברכב עד שהמחסום יעלה, אחר הצהריים הוא תמיד פתוח. בכל מקרה יש גם חנייה גדולה 2 דקות הליכה מהחדר כושר.
טווח מחירים: (חודש/חצי שנה/שנה [מה שידוע]) 140 לחודש התחייבות לשנה אבל ללא קנסות יציאה. או 100 ש"ח לשעות מסוימות בהתאם לסניף).
האם יש כלוב או ראק: (יש לבחור, אם יש יותר מאחד נא לפרט) כן יש 2 כלובים, אחד סגור ואחד פתוח.
האם ניתן לעשות דדליפט: כן. יש שם משטח לדדליפט בין 2 הכלובים, לרוב יהיה פנוי.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן/לא. ניתן לפרט. אזור די גדול, יש 3 ספות בנץ', עוד ספת בנץ' שיפוע עליון והמון ספות רגילות וכסאות לאימוני משקולות.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: לפחות 40. אולי יותר, אבל 40 מינימום.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: (ניתן לציין גם לערך במספרים) כ-20 הליכונים, כמה אליפטיקלים, אופניים ומכשיר מדרגות, כל מה שצריך.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: (נא לא לציין שמות) סבבה לגמרי, נחמדים מאוד, לא מפריעים באימון, נותנים ספוט שצריך ואני באמת מרוצה מהם.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: (לדוגמה בוד פוד, קאליפר, משקל טאניטה, מודד אחוז שומן בהולכה חשמלית וכו') יש משקל רגיל זה מה שאני מכיר לפחות.
הערות והארות כלליות: מבין 4 חדרי כושר שהייתי בהם באשדוד, פה אני הכי מרוצה בפער.
העובדה שהוא פתוח כל יום בשבוע (הזמן היחידי שהוא סגור זה בשישי בערב), שלא עמוס וכמעט תמיד תהיה לך ספה לבנץ' או כלוב לסקוואט, ובונוס החנייה בשפע, ומתאמנים מביני עניין יחסית, הופך אותו לחדר כושר מומלץ ביותר.

מישהו כאן שמתאמן בסניף של "לזוז" בראשל"צ ?
הייתי בעבר, היה איכותי מאוד ביחס למחיר, ממליץ לך לבדוק על לזוז או פיטנס לנד את השאר פחות מכיר אבל כן יודע להגיד שבעיני ולצרכיי שתיהם איכותיים.

שם המכון: אייקון פיטנס
עיר: פרדס חנה
כתובת: (אם יש)
הדר סנטר ברחוב תחייה.
שעות פתיחה: א'-ה' 6:00-23:00, ו' - 6:00-17:00, שבת - 20:30-23:00
שעות עומס: (נא לציין שעות) בשעות הערב דיי עמוס, אבל אם לא איכפת לך להשתמש בריג לסקוואט ולא בראק כנראה שיהיה לך משהו פנוי.
חנייה: (אם קיים, האם בחינם או שנדרש לשלם והאם יש בשפע) יש חניון עם שעתיים חינם ולאחר מכן אזור ה10 ש״ח לשעה, יש בשכונות מסביב חניה אם לא רוצים לשלם ומתכננים אימון ארוך, אבל ידרוש לחנות כמה דקות הליכה מהמכון.
טווח מחירים: (חודש/חצי שנה/שנה [מה שידוע]) 160 לחודש במנוי עם התחייבות וכו׳. מחירים רגילים של רשת אייקון.
האם יש כלוב או ראק: (יש לבחור, אם יש יותר מאחד נא לפרט) כלוב פתוח אחד וריג עם 4 עמדות.
האם ניתן לעשות דדליפט: כן, אבל ברוב המכון הרצפה עקומה אז צריך למצוא נקודות בהן המוט ישאר ישר. אין במה.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן/לא. ניתן לפרט. אזור מספיק גדול, יש 3-4 ספות מתכווננות לאזור הדאמבלים ודאמבלים עד 50 קילו.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: (ניתן לציין גם לערך במספרים) יש הליכונים, לא באמת התעמקתי אף פעם מה יש מעבר לזה.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: (נא לא לציין שמות) לא הפריעו לי עד עכשיו.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: (לדוגמה בוד פוד, קאליפר, משקל טאניטה, מודד אחוז שומן בהולכה חשמלית וכו') אם יש לא ראיתי.
הערות והארות כלליות: יחסית לאייקון זה לא רע כי הספות בנץ׳ שטוחות, יש כמה מוטות דיי קשיחים של האמר, יש כמות לא רעה של פלטות אבל לפעמים תצטרך ללכת ללקט מהצד השני של המכון אם אתה עושה יותר מ3-4 פלטות בסקוואט כשמישהו גנב 300 קילו ללג פרס. סה״כ בשביל פרדס חנה מכון סביר וזה לא שיש הרבה ברירות אחרות למכונים ציבוריים.

הייתי בעבר, היה איכותי מאוד ביחס למחיר, ממליץ לך לבדוק על לזוז או פיטנס לנד את השאר פחות מכיר אבל כן יודע להגיד שבעיני ולצרכיי שתיהם איכותיים.

מאוד רציתי לבדוק את לזוז אבל אז גיליתי שהם לא עובדים בשבת וזה ביאס אותי.

את פיטנס לנד החדש במערב אלך לבדוק, מאוד מקווה שהם לא יתמחרו את המנוי גבוה מדי. מה גם שהבנתי שהמקום מתחת לאדמה ככה שלא ממש עושה חשק להרשם לשם אבל אם לא תהיה ברירה....

מה גרם לך לעזוב ? ואיפה מתאמן היום ?

מאוד רציתי לבדוק את לזוז אבל אז גיליתי שהם לא עובדים בשבת וזה ביאס אותי.

את פיטנס לנד החדש במערב אלך לבדוק, מאוד מקווה שהם לא יתמחרו את המנוי גבוה מדי. מה גם שהבנתי שהמקום מתחת לאדמה ככה שלא ממש עושה חשק להרשם לשם אבל אם לא תהיה ברירה....

מה גרם לך לעזוב ? ואיפה מתאמן היום ?
למה זה שזה מתחת לאדמה זה שיקול? אם כבר קליטה וזהו מה אכפת מהשאר. בתקופה שהייתי לזוז היו עובדים שבת אבל לא שבת עצמה אם זה מה שאתה מתכוון.
התגייסתי מתאמן בשירות 😐
ממה שידוע לי 140 שקל המנוי נראה לי בשתיהם, כמובן אחרי שסוחטים תחודש הרשמה

שם המכון: פרופיט
עיר: יקנעם עילית
כתובת: (אם יש) קניון ג'י יקנעם
שעות פתיחה: א'-ה' 6:00-23:00, ו' - 6:00-18:00, שבת - 8:00-23:00
שעות עומס: (נא לציין שעות) בשעות הערב דיי עמוס, אבל בד"כ סביר כי יש הרבה ציוד
חנייה: (אם קיים, האם בחינם או שנדרש לשלם והאם יש בשפע) חניה כחול לבן של הקניון אבל מעולם לא ראיתי שמחלקים דוחות. במהלך היום מאתגר למצוא חניה.
טווח מחירים: (חודש/חצי שנה/שנה [מה שידוע]) 150 לחודש במנוי לשנה. יש מנויים יותר זולים. מחירים סטנדרטים של פרופיט.
האם יש כלוב או ראק: (יש לבחור, אם יש יותר מאחד נא לפרט) 2 כלובים, 3 ראקים בלי מוטות בטחון ב"מתחם קרוספיט".
האם ניתן לעשות דדליפט: כן. יש "במה", דשא סינטטי במתחם קרוספיט ואת 2 הכלובים - אלה המקומות הכי מתאימים. אסור מגנזיום באבקה ואסור להתאמן יחפים. אפשר לרכוש מגנזיום סטיק דרך המכון.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן/לא. ניתן לפרט. אזור מספיק גדול, יש 3-4 ספות מתכווננות לאזור הדאמבלים ודאמבלים עד 50 קילו. האיזור היעודי די גדול אבל בשעות העומס צפוף ולפעמים צריך/כדאי ללכת להתאמן בדשא או ליד הכלובים. 4 ספות מתכווננות, עוד כמה לא מתכווננות. 5 ספות בנץ' רגיל. דאמבלים עד 50 קילו בערך. יש גם ציוד קרוספיט - קטלבלס, טבעות, פאוורבולס, גומיות, חגורות למתח/דיפס, קוביות. 5 קרוסים, עוד 4 כבלים מתכווננים, סמית', 3 לג פרסים שונים (אחד זה בעצם האק סקוואט גרוע), האק סקוואט זקוף, מלא מכונות האמר ועוד.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: (ניתן לציין גם לערך במספרים) הליכונים, אופניים, אליפטי. איזור יחסית קטן באופן מפתיע.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: (נא לא לציין שמות) חבר'ה די רציניים, חלקם מתחרים בבילדינג/ליפטינג עם קבלות ובהחלט יודעים מה הם עושים ודואגים כל הזמן להביא מכשור רלוונטי ברמה גבוהה. אף אחד שם לא מציק, כל עוד אתה מתאמן עם נעליים ולא מלכלך עם אבקות (וגם אז, לרובם לא אכפת).
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: (לדוגמה בוד פוד, קאליפר, משקל טאניטה, מודד אחוז שומן בהולכה חשמלית וכו') יש משקל, לא יודע לגבי כל השאר.
הערות והארות כלליות: מתאמן במכון הזה כבר קרוב לשנתיים ובקרוב עוזב ורק עכשיו נופל לי האסימון כמה המכון הזה הוא אוצר מבחינת הציוד, ובמחיר מעולה.

מישהו במקרה התאמן בספייס סניף ראשון מערב? סניף חדש יחסית לפי מה שהבנתי.
אשמח לכל ביקורת עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית