הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה תוספי תזונה

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
היי

למי שמעוניין אני מוכר מגוון תוספי תזונה אבקות חלבון שורפי שומן ויטמינים קראטין פורמולות גיינרים וכו...

אפשרות למשלוח בדואר מחירים אטרקטיביים.

[email protected]

מבקש מהמנהלים הבכירים כאן למחוק את ההודעה הזו, הרי בפירוש נאמר שאין לסחור בפורום בטח שאתה דמות ייצוגית.

יש לי הרגשה רואי,שלא קראת אותיות הקטנות

יש לי הרגשה רבותי שאתם לא קראתם את האותיות הקטנות. לא רק שיש כאן אנשים שאנחנו בכלל לא מכירים, שמוכרים יותר ממוצר אחד (ואנחנו מאפשרים את זה אחרי שהם דיברו איתנו), האותיות הגדולות אומרות בפירוש שמכירה של יותר ממוצר אחד אפשרית בתיאום עם בעלי האתר. ואם יש תלונה כלשהי, אפשר להעביר אותה בצורה מסודרת למנהלים. הודעות מיותרות תימחקנה.

אין לי בעיה שימכור במספר פוסטים מוצרים למיניהם, אבל לפתוח כזה אשכול זה נטו לצורכי מסחר ועוד בהצהרה, אבל בסדר מי אני שאעיר למנהל בפורום.

משה מטפל בדברים האלה, אני בטוח שאם צריך לשנות משהו הוא ישנה.

למה צרות עין? כמה שיש לנו חלוקי דעות,אבל הוא עובד כמו ניגר,כדי לפתח את האתר ,אז למה שלא יהנה מזה?

אלו מוצרים שקיימים אצלי בגלל חוסר שימוש. לא מדובר פה על 50 אבקות חלבון ו 500 מולטיויטמינים. כשהאשכול הזה נפתח שלחתי לעדי הודעה פרטית וביקשתי לדעת על מה פשר הענין והוא הסביר לי. כשהוא יחזור לכאן הוא ירשום את המוצרים המדוייקים שלו כדי שאשכול המכירה יהיה יעיל יותר.

• פותח/ת השרשור
וואו חברים. להרגע. אפשר לחשוב שאני איזה חנות בסך הכל הצטברו אצלי כמה פריטים שאני מעוניין למכור איזו צרות עין. משה עם זה לא נראה לך תמחוק את ההודעה. שלא יחשבו שאני מנצל את האתר "לסחר"

מחכה שתפרסם רשימה, אני מעוניין בעיקר באבקות חלבון וקפאין.

אבקת חלבון וויטמינים- אני אשמח.

מה איכפת לכם ומה אתם פותחים עיניים ?

איזה אבקות חלבון, כל מה שהוא ימכור לכם יהיה מזרקים ומחטים 🤡

• פותח/ת השרשור
חחח את זה אפשר לקנות בסופר פארם

עדי, שלא תבין אותי לא נכון, לא מדובר בצרות עין, ממש לא. הערתי את זה כיוון שבעבר היו כמה אנשים שפרסמו מעל 3 פריטים והם נחסמו ו/או הודעותיהם הוסרו, לכן הערתי את הערה אותה רשמתי. זה לא נובע מצרות עין וכל מה שאנשים רשמו כאן, אם זה התפרש ככה אז קבל את התנצלותי, אך זו לא הייתה כוונתי.

חג שמח,

חחח כל החפירה ועדיין עדי לא העלה את רשימת המוצרים.

יש לו מחירים מהשמים כנראה שהוא לא חיי במדינה הזאת

Back
למעלה תחתית