הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית אימונים AB? SS?

BaReisfeld

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-15
18
0
שלום לכולם,
שמי בר ואני בן 15 (עוד יומיים 😃 )
לפני 3 שנים ככה הייתי שמנמן ו.. עשיתי מהפך משמנמן (1.60, 63 ק"ג) לשחיף (1.85, 69 ק"ג) בשנתיים ככה.
לא אהבתי כל כך את איך שנראתי ו.. הרי חלום של כל גבר להיות שרירי אז.. נרשמתי למכון כושר.
עשיתי טעות די גדולה אבל זה בעבר ו.. לא עשיתי תוכנית אימונים ולא כלום, אלא עבדתי על דעת עצמי רק במכשירים.
הרמתי שם משקלים לא רעים והייתי גאה בעצמי אבל.. לא ראיתי כל כך התקדמות באיך שנראתי אז.. לא הייתה כל כך מוטיבציה.
לא הקפדתי ללכת ולעבוד, שלא נדבר על לאכול :\

כל זה היה בעבר, בשבועיים האחרונים, עשיתי תוכנית אימונים, שבה סוף סוף התחלתי לעבוד עם משקולות, מוטות וכל הפולי וזה (אני עדיין לא הכי מבין בשמות) אבל ברצינות? בשבועיים האלו הקפדתי על אימונים, אכלתי המון המון וישנתי טוב,
וההרגשה הייתה אלוהית, כל הזמן אני רק חושב על האימון הבא שלי ובשבועיים של משקולות ומוטות? אני רואה תוצאות מדהימות לעומת החודשים שעבדתי רק עם מכשירים.
אז כן, זו הייתה טעות אבל.. הכל לטובה(?) חח ומה שחשוב זה ההווה.

אני יודע שהרבה ממכם אומרים שהמאמנים בחדרי כושר לא מבינים כלום ולא להקשיב להם אבל.. הקשבתי לו, הוא גדול מאד פיזית ונראלי מבין לפי איך שהוא הסביר לי.. והוא נתן לי תוכנית אימונים AB.
התחלתי ב-3 אימונים בשבוע והשבוע אני עובר ל-4 😃

נתונים:
גובה - 1.90
משקל - 86-88
גיל - 15.

אז.. כן גדלתי והתפתחתי אבל.. לא יכלתי שלא לקרוא את כל המאמרים על ה-SS..
ובאמת שראיתי המון תגובות שזה ה-דבר והכי עוזר והכי הכל.
השאלה שלי היא, בנתיים רק התחלתי עם משקולות ומוטות ואני רואה גדילה מצויינת בגוף שלי, להמשיך עם התוכנית AB, שבנתיים נותנת לי תוצאות סבבה? או לעבור ל-SS?

כמעט בטוח שכולכם תגידו לי SS אבל אני מפחד אולי אני אעשה טכניקה לא טובה שתפגע בי ודברים כאלו..

בכל מקרה, תודה רבה לעוזרים ולמי שקרא את כל זה 😃

אתה אומר שקראת את המאמר על SS, אתה יודע מה התכנית מציעה. זאת התכנית הכי טובה למתאמן מתחיל כמוך. טכניקה לא טובה יכולה לפגוע בך בכל תכנית, לא יודע איך אתה מקשר את זה בלעדית ל-SS.

בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מקשר את זה ל-SS כי ראיתי את התרגילים שם וחלק מהם מלחיצים כזה.. לעומת תרגילים פשוטים יותר עם משקולות.
והכל אני אומר לפי מה שקראתי וראיתי בסרטון, לא ניסיתי את זה במציאות..

כי העניין הוא כזה.. אני בתוכנית AB ואני מתקדם ושמח והכל, השאלה אם אפילו שטוב לי, כדאי לי לעבור ל-SS..?

תשמע SS בסך הכל תוכנית למתחילים ולכאלה שלא התנסו עדיין בסקואט ודד ליפט וכל התרגילים המורכבים .. אם אתה שמח עם הAB ומתקדם במשקלי עבודה וגוף אין סיבה שתעבור .. אבל אם תרצה לגוון יהיה כדאי לך לעשות SS וכבר עכשיו כדאי לך לשלב סקוואט, פרס דד ליפט בAB לא באותה עצימות אלא למען תרגול טכניקה ... בשורה תחתונה תעשה מה שכיף לך ומקדם אותך הכי טוב !!

אם אתה רק בהתחלה תתחיל עם ab ברגע שתראה התקדמות בכוח במשקל בהכל תעבור לתוכנית אם תרגילים מורכבים ככה אני עשיתי לפחות בהתחלה בהצלחה..

• פותח/ת השרשור
תשמע SS בסך הכל תוכנית למתחילים ולכאלה שלא התנסו עדיין בסקואט ודד ליפט וכל התרגילים המורכבים .. אם אתה שמח עם הAB ומתקדם במשקלי עבודה וגוף אין סיבה שתעבור .. אבל אם תרצה לגוון יהיה כדאי לך לעשות SS וכבר עכשיו כדאי לך לשלב סקוואט, פרס דד ליפט בAB לא באותה עצימות אלא למען תרגול טכניקה ... בשורה תחתונה תעשה מה שכיף לך ומקדם אותך הכי טוב !!
אחלה, תודה 😃

אם אתה רק בהתחלה תתחיל עם ab ברגע שתראה התקדמות בכוח במשקל בהכל תעבור לתוכנית אם תרגילים מורכבים ככה אני עשיתי לפחות בהתחלה בהצלחה..
סבבה, אז נראלי שאני ממשיך עם AB כי אני באמת רואה תוצאות, מרגיש טוב ומתקדם יפה ו.. נראה בהמשך אולי אני אשנה 😃

בכל מקרה כדאי לך ללמוד את התרגילים של SS, אלה התרגילים הכי חשובים שישרתו אותך יותר מכל השאר. בתור מתאמן מתחיל כל מה שתעשה יביא אותך לתוצאות אבל סביר להניח שSS תביא אותך אליהן מהר יותר וגם תשים אותך על המסלול להתקדמות טובה בעתיד, זאת סה"כ בחירה שלך.

בכל מקרה אין לך מה להילחץ מהתרגילים, אלה תנועות שיבואו לך די בטבעיות ברגע שתבין מה אתה אמור לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית