הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT אחרי סייקל חיטוב, כניסה מהירה לסייקל מסה.

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שאלה קטנה.. אני עומד לסיים את החיטוב בקרוב.. המטרה שלי לסיים את החיטוב, ולהיכנס לסייקל מסה בכמה שפחות זמן.
עשיתי גשר מהסייקל מסה האחרון,ישר לחיטוב..

מה כדי לי לעשות עכשיו?.. PCT או שוב פעם גשר ?..

תודה.

מה המטרה אחי? אתה רוצה להתחרות? כאילו מה אתה רוצה לעשות? כמה זמן אתה כבר על חומרים רצוף?

• פותח/ת השרשור
חשבתי על להתחרות כן שנה הבאה אחי..לכן הלחץ.

התחלתי סייקל מסה בערך מחודש 08/2/11 לפני 4 חודשים בערך.. וסייקל חיטוב מחודש 24/04/11..

• פותח/ת השרשור
לא. אין לי איך להשיג את המים.. לכן המים שיש לי לתוקף קצר.. מה אתה מציע אחי?..

ובמידה ואני לא טועה, ברגע שעושים PCT, ונכנסים אחר כך לסייקל.. התוצאות טובות יותר או שאין הבדל ?

אם לא לקחת HCG במהלך הסייקל אני מאוד מאוד ממליץ לך להפסיק ולצאת ל PCT להתאושש לחלוטין ואז להכנס שוב. ככל שאתה על אנבולים יותר זמן ככה ההתאוששות תהיה איטית יותר ותדרוש PCT אגרסיבי יותר. אני מאוד ממליץ לך לקחת HCG במהלך הסייקל להזמין מים מהאינטרנט זה קל מאוד.

• פותח/ת השרשור
אוקי.
אז לעשות PCT מלא בסיום הסייקל הקרוב, של פרגניל ונובלודקס ?... ולכמה זמן לנוח מחומרים 3 חודשים ?

ולגבי המים, אני אשמח להסבר איך להזמין 😃

תעשה PCT מלא פרגניל כלומיד טמוקסיפן. אחי ממליץ לך להזמין גם טריפטופלין (GNRH) אם אתה יכול חפש באינטרנט. על תכנס לסייקל עד שבדיקות דם מראות שהתאוששת לגמרי. לגבי המים תריץ בגוגל bac water

תעשה pct כמו שצריך וחבל שלא לקחת את hcg תן לגוף שך להתאושש ותזכור שבריאות זה מעל הכל גבר,בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית